Konu: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 9:10 am
arkadaşlar belki kızcaksnız ama eğer izleyenler varsa 103. bölüm hakkındaki düşüncelerini söleyebilirler mi?
açıkçası ben çok beğendim harikaydı bitmesin die dua ettim...ama aslıya kızdım neden o semihle neden gidioki :S çok merak ediorum ne olcak die denize çok kızdım büyük bi aptallık yaptı ve aslıyla deniz evden çıkarken mineyle karşılaştıklarında bi hih dedim ....güzeldi işte biliorum hmn bi kaç arkadaş işte snn burda ne işin var kavak yellerini izliosan fln dicek ama kabul edelim dağhan dönmicek döncek olsaydı konular çok daha farklı olurdu....bu bi gerçek kabul edelim artık hee sanmayınki ben dağhan hayranı değilim...hyr dağhanı seviorum beğeniorum çok güzel bi oyunculuğu var ...ama artık bu saatten sora olmaz ...sizde bunun farkındasınız biliorum...nese ya çok konuştum ....
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 9:15 am
izlemedim ki şuan kanal d de özeti var onu izliyorum
skoda
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 10:51 am
aarkadaşım biz dağhancı olarak o diziyi izlemiyoruz doğal olarak yorum yapma gereğide duymuyoruz ayrıca bu siteye bü tür konular açma lütfen kabak yelleri bizi hiçmi hiç ilgilendirmiyo ayrıca biz dağcılar olarak dizi bitsin istiyoruz anladığım kadarıyla sende dağhancısın gelmişlin bize dizi çok güzeldi bitmesin diye dua etsin diyosun arkadsaşım sen bence sahte dağhancısın bu sitedeki üyeliğini iptal et git kabak yelleri yada sarp fana üye ol sen orda aç bu konuları
aykut61
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 11:48 am
skoda demiş ki:
aarkadaşım biz dağhancı olarak o diziyi izlemiyoruz doğal olarak yorum yapma gereğide duymuyoruz ayrıca bu siteye bü tür konular açma lütfen kabak yelleri bizi hiçmi hiç ilgilendirmiyo ayrıca biz dağcılar olarak dizi bitsin istiyoruz anladığım kadarıyla sende dağhancısın gelmişlin bize dizi çok güzeldi bitmesin diye dua etsin diyosun arkadsaşım sen bence sahte dağhancısın bu sitedeki üyeliğini iptal et git kabak yelleri yada sarp fana üye ol sen orda aç bu konuları
aynen çok beğenmişte hiç bitmesin istemişte uza burda işin yok kaybol git başka fanlarda paylaş
sibirya
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 1:23 pm
hakikaten ya şu kabak yelleri konusunu kabatalım dağhanın olmadığı bi diziyle bizim hiç işimiz olmaz
-es-es-
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 2:10 pm
güzel bi bölümdü.ya şu leylaya uyuz oluyorum ya sinsi yılan
bana bu kavakyelleri çok kısa geliyor ya 3 saat ama bana hep kısa geliyor
cypriot
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 2:48 pm
dizi 3 saat değil reklamlarlan birlikte tam 2 saat.ama insana çık kısa geliyor çünkü zevksiz.konuya gelince diziyi izledim bu hafta,bizim istediğimiz olaylar olmadı tam tersi şeyler oldu ama zevkliydi.
pinar_8787
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 2:51 pm
ya hala neden izliyosunuz şu diziyi anlamadımm gitti biz efeciyiz kavak yellerici değil
omer_gzbyk
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 2:51 pm
eminim bu sezon daghan diziye girmesse dizi final vercek ama sezon finali yapıpta ortaya efe çıkarsa dizi 1 sezon daha devam eder :lol:
pinar_8787
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 2:56 pm
efe dönmicek artık bu belli bişey yeni projelerde görmeyi bekliyoruz onu kavak yelelrini unutun ya o efeyle vardı efesiz yok artık
DaghanH
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Paz Şub. 07, 2010 3:25 pm
Izlememi gerektirecek bi dizi ve de oyuncular olmadigi icin bende izlemedim..
penner
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Çarş. Şub. 10, 2010 10:23 am
Arkadaslar her baslangıcın bir sonu vardır efe donemi bitmiştir. Uzatmanın anlamı yok biz burda kendi kendimizi yerken onlar yasantılarına devam etmektedirler.Daghan bence bu saygınlıgı baska dızı veya fılmlerında bulamıyacak bız onu efe olarak sevdık Daghan olarak degıl sakın bunu aklınızdan cıkarmayın.yenı bır dızı veya fılmınde daghanı aramıyacagız efeyı arayacagız efe karakterıyle karsılastıracagız.lütfen bana kızmayın
saygılarımla
pinar_8787
Konu: ya arkadaşım sizi bilmem ama be efeyi değil dağhın kendisini seviyorum tamam yeni projede görünce efe gibi olmasını beklicez ama ben onu lise defterindede izlemiştim oradada seviyordum sen efeyi seviyosan ayrı ama bence burdaki herkez dağhanı seviyorum Çarş. Şub. 10, 2010 10:34 am
penner demiş ki:
Arkadaslar her baslangıcın bir sonu vardır efe donemi bitmiştir. Uzatmanın anlamı yok biz burda kendi kendimizi yerken onlar yasantılarına devam etmektedirler.Daghan bence bu saygınlıgı baska dızı veya fılmlerında bulamıyacak bız onu efe olarak sevdık Daghan olarak degıl sakın bunu aklınızdan cıkarmayın.yenı bır dızı veya fılmınde daghanı aramıyacagız efeyı arayacagız efe karakterıyle karsılastıracagız.lütfen bana kızmayın
saygılarımla
efe1014
Konu: Geri: 103. bölümü nasıl buldunuz? Çarş. Şub. 10, 2010 7:37 pm
[quote="penner"]Arkadaslar her baslangıcın bir sonu vardır efe donemi bitmiştir. Uzatmanın anlamı yok biz burda kendi kendimizi yerken onlar yasantılarına devam etmektedirler.Daghan bence bu saygınlıgı baska dızı veya fılmlerında bulamıyacak bız onu efe olarak sevdık Daghan olarak degıl sakın bunu aklınızdan cıkarmayın.yenı bır dızı veya fılmınde daghanı aramıyacagız efeyı arayacagız efe karakterıyle karsılastıracagız.lütfen bana kızmayın
aynen penner bende sana çok katılıyorum efe olarak çok sevdik ve öle kalcak efeyi hiçbir