105. bölüm fragmanı yayınlandı Aslı ölüyor inanılmaz ama gerçek
cypriot
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 10:07 pm
rüya dır ya.yada sonradan bişeyler olur.
İzMiRLee
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 10:11 pm
hnqi sitede qördün ?
lordfear
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 10:41 pm
Az önce izledim fragmanı kesinllikle reyting oyunu ne yapacaklarını şaşırdılar reyting için biraz mantıklı olursak Aslı da ölürse o dizi final yapar...
efeMutfak
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 10:55 pm
linki sakliyamadim bi ögretin arkadaslar veya moderatörler
dontdisturb
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 11:00 pm
valla hiç rüya gibi durmuyo ki garip valla rüya derlerse çok saçma olur bence
cypriot
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 11:00 pm
yok arkadaşlar ölmez ya.bu konu yüzünden resmi site rekor kırdı.
efeMutfak
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 11:07 pm
ha valla haklisin efe (daghan) girmiyecekse hepsi gebersin... kavak yelleri oldu kabak yelleri kabak yelleride oldu efenin laneti (musalat II) efe hepsini yanina alacak daha
raskolnikow efe
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 11:08 pm
rüya çıkacak arkadaşla yada dizi finished tıms göze alıyosabunu ölüyodr kesin
merto
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 11:47 pm
Arkadaşlar fragmanı izlemedim. Aslı'nın öldüğünü nereden anladınız
efeMutfak
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Ptsi Şub. 15, 2010 11:56 pm
kardes cünki fragmani izledik hepsi baz bayagi dediki asli öldü diye.. yani aslinin arkadaslari bunu dedi
biraz yukarida koydugum linke basip izliye bilrsn
merto
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 12:13 am
efeMutfak demiş ki:
kardes cünki fragmani izledik hepsi baz bayagi dediki asli öldü diye.. yani aslinin arkadaslari bunu dedi
biraz yukarida koydugum linke basip izliye bilrsn
Tamam kardeş sağol. Bence bir şekilde aslı'yı yaşatırlar. Çünkü fragman'da aslı'nın arkadaşlarına öldü dedirttiklerine göre reyting içindir.
efeMutfak
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 12:17 am
yani reyting amacli bir olay oldugu gibi gözüküyor yada pelin karahan diziden ayrilma karari almis ozman iste bu baska bisey olur yakinda cikar bunun kokusu
raskolnikow efe
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 12:20 am
arkadaşlar kesin rytng amaçlı normalde fragman pazartesi çıkmaz önceden çıkardılar ki herkez grsün izlesn inanmayn ölmez aslı
tolqahan77
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 8:49 am
Arkadaşlar orda aslı öldü diyolar ve gördüğünüz gibi üstünü örtüyolar. Ama bence aslı bi kere efeyi kurtarmıstı kalbine vurarak. Şimdi sıra efe'de. Efe gelicek ve aslıyı kurtarıcak ( Öyle istiyorum , öyle hissediyorm , öyle umuyorum lütfen öyle olsun :( )
omer_gzbyk
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 8:56 am
keşke öle olsada efe gelseeeee
aykut61
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 10:38 am
offff yaa sizde ölmedi sırf reyting için artı biraz abartıyım uyanıcak efeyi gördüm ölmedi dicek
efky
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 10:49 am
arkadaşlar bence rüya (%100 rüya) aslının kalbini çalıştırmaya çalışırken aslı rüya görecek efe ile ilgili efe dicek ben ölmedim nolur gitme
ebosum
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 10:54 am
efky demiş ki:
arkadaşlar bence rüya (%100 rüya) aslının kalbini çalıştırmaya çalışırken aslı rüya görecek efe ile ilgili efe dicek ben ölmedim nolur gitme
ben düşündüm efe ile rüya görme sahnesini ama seninki daha mantıklı efenin ben ölmedim demesi inşallah öyle olur
Misafir Misafir
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 11:13 am
evet %1000 rüya ama ölen annesi olabilirde sonuçta mine güvenin dediğine göre denize öldü diyor...
omer_gzbyk
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 4:36 pm
inş ölür de kurtulurzzz bu diziden efe olmadıktan sonra aslı yı ıpleyen kim gebersinnn coqta tınnn o gıdddr basksı gelr oyncmu yk memlkrtte
xxrecep
Konu: Geri: ASLI ÖLÜYOR!!! Salı Şub. 16, 2010 7:00 pm
arkadaşlar mantıklı olalım lütfen 1 aslı ölmez budizide eyer ölürse bu kavak yellerinin sonu olur efeden sonra aslınında diziden ayrılması demek peki şimdi sizlere soruyorum budiziyi efesiz ve aslısız kim izler cevap kimse o halde bu bir aldatmacadır haftasonu görecek siniz görecek siniz diyorum çünkü ben efenin ayrılmasından sonra abart mıyorum kavak yellerini hiç izlemedim bu gibi konularada inanmıyor ve ilgilenmiyorum baktım fana harkez konuşuyor bende yorumsuz kalmayım dedim 107 bölümde efe dönecekdiye haber dolaşıyor eyer sahiden dönerse ozaman işler deyişir kavak yellerini tekrar izlemeye başlarım dediyim gibi arkadaşlar eyer aslı gerçekten ölürse budizi haftaya finalini yapar saygılar