Konu: Aslının kaderinde Efe var Çarş. Mart 03, 2010 6:01 pm
aslı efeyi unutamıyor çünkü aslının kaderinde efe var saçma gelecek ama benim düşüncem bu aslının soyadı zeybek anlamı bilindiği üzere efe demek bu nedenle bu sonucu çıkardım güven yanındayken efeyi hayal etmeside doğruluyor bu tespitimi
Lycans12
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Çarş. Mart 03, 2010 6:02 pm
soyadı ile ilişki kurman biraz saçma olmuş ama onu hatırlaması güzel
Duygusu
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Çarş. Mart 03, 2010 6:34 pm
soyadı ile ilişki kurman biraz saçma olmuş ama onu hatırlaması güzel
Doğru
dontdisturb
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Çarş. Mart 03, 2010 9:14 pm
zeybek ege yöresinin oyunu,oynayanlara da efe deniyor.. e karakterler de izmirli olunca isimlerinin bu tarz şeyler olması normal.
xxrecep
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Çarş. Mart 03, 2010 9:51 pm
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Perş. Mart 04, 2010 9:09 am
tmm haklısınız da aslı denize aşıkken efe ye neden evet dedi o zaman
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Perş. Mart 04, 2010 9:28 am
neden evet dedisimi var arkadaşım denize olan aşkı bitmiş efeye aşık olmaya başlamıştı sonrada bu aşk efsane oldu gönlümüze kondu aslı efeye duyduğu aşkı ne denize nede güvene duydu bu çok açık.bide bişi sorayım billen varsa pelin karahan la ibrahim kendirci gerçekten nişanlılarmı yaa ben bunu yeni duydum doğrumudur acaba.
efe sever
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Perş. Mart 04, 2010 9:30 am
doğru hatta o haber eskidi bile
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Perş. Mart 04, 2010 9:40 am
ben yeni duydum yaa ulan yoksa dağhan da peline aşık dıda pelin ibrahimle olunca daha fazla yapamadı o yüzdenmi ayrıldı diziden herkes bişi sölüyo ama dağhanın diziden gerçekte neden ayrıldığını kimse bilmiyo aniden aklıma bu geldi olabilirmi acaba şahsen pelin&ibrahimdense pelin&dağhanı tercih ederim
pinar_8787
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Perş. Mart 04, 2010 10:04 am
dark058 demiş ki:
ben yeni duydum yaa ulan yoksa dağhan da peline aşık dıda pelin ibrahimle olunca daha fazla yapamadı o yüzdenmi ayrıldı diziden herkes bişi sölüyo ama dağhanın diziden gerçekte neden ayrıldığını kimse bilmiyo aniden aklıma bu geldi olabilirmi acaba şahsen pelin&ibrahimdense pelin&dağhanı tercih ederim
amann sizde yok öyle bişey
ildem
Konu: Geri: Aslının kaderinde Efe var Perş. Mart 04, 2010 6:17 pm
tabikide yok saçmalamayın bunu aklınıza getirmniz bile dağhana hakaret olur kendi ağzaıyla dedi dağhan benden bunu nasıl beklerler die yok öyle bşey dedi