Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 3:57 pm
Devam
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:06 pm
arkadaşlar facebooktaki sayfamda ve gurubumda da tüm üyelerime msj yolladım dağhan külegeç fan' a katılmaları için elimizden ne geliyorsa yapalım hadi hep destek tam destek.
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:14 pm
safadizdar demiş ki:
arkadaşlar facebooktaki sayfamda ve gurubumda da tüm üyelerime msj yolladım dağhan külegeç fan' a katılmaları için elimizden ne geliyorsa yapalım hadi hep destek tam destek.
Çok teşekkür ederim Tam Destek
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:16 pm
her zaman kardeşim başka birşey olursa sölersn yardm ederim.
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:17 pm
safadizdar demiş ki:
her zaman kardeşim başka birşey olursa sölersn yardm ederim.
Ben Mödetörum bir gun problemin varsa burdayim tamam mi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:20 pm
dağhan külegeç hep destek tam destek
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:26 pm
Tubishh Saolera demiş ki:
dağhan külegeç hep destek tam destek
ewet
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:27 pm
dağhansız kavak yelleri istemiyoruz
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:34 pm
dağhansız kavak yelleri diye bişey yok zaten xD
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 4:36 pm
dağhansız kavak yelleri oldu kabak yelleri
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Fan Facebook Sayfasi !!!!!!!!!!!!! Çarş. Mart 17, 2010 5:09 pm