Konu: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 1:57 pm
Arkadaşlar siz Efe gibi bir arkadaşınız ve sevgiliniz aynı şeyler başına gelseydi Deniz, Mine ve Aslı ve diğerlerinin yerinde olsanız ne yapardınız
ŞAhsım olarak ben ölmüş bile olsa cesedini bulana kadar uyumazdım bile...
Not: flim olabilir ben sadece sizin tepkinizi öğrenmek istedim
sarah
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 2:01 pm
bende tam bundan bahsetmek istiyordum kavak yelleri efeyi hak etmiyor bence aslı gidip milletle beraber oluyo denizin aklına bile gelmiyo minenin umrunda bile deil bi abisi hatırlıyo arada o kadar ya kaybolmuş bu adam bi arayın boş mezar duruyo hiç hatrı yok efenin özellikle aslı evlenmeye gidiyodu efeyle o zaman kayboldu aslı gidip milletle beraber olarak mı arıyo efeyi sinir oluyorum walla
crazy53
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 2:07 pm
Hiçbirinin bişe etmesine gerek yok çünkü hepsi biliyor. -BENİM OLDURCAM DEYİPTE OLDURAMADIĞIM BİR ŞEY GÖRDÜNÜZ MÜ?
sarah
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 2:11 pm
ya bişiy sorcam efe aslıyı aldattı diolar ne zmn aldattı?
crazy53
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 2:14 pm
sarah demiş ki:
yokk ya ne aldatması bi aralar aslının yurdunda merve diye biri vardı ama ona da kanmadı zaten. Yar saçların lüle lüle Mervecim sana güle güle
ahmetyunus
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 2:29 pm
ya arakadaşlar bn 109.bölüm özetini nerden izleye blirim partlı deil ama full time (bütününü yani) paylaşırsanız cok sevinirim bakın izlmedim ona göre ntten izlerimm diye **)
crazy53
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 2:39 pm
En son crazy53 tarafından Ptsi Mart 22, 2010 2:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ahmetyunus
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 2:43 pm
arakadasım tm saol ama bn ble tm full tme istiyorum oqe yani part part olmayacak full msela 1:20:12 ble yani 18 dk +18 dk + gbi deil tmm.. ama ynede Saol *)
crazy53
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 2:50 pm
malesef istediğin gibi tek part bulamadım baktıklarımın hepsi böyle... bunla idare etcen artık
efe sever
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 3:10 pm
ben daha önce demiştim zaten herşey birden gelişti kimse birşey anlamadı boş mezar ile konuyu kapatmaya çalıştılar efe severlerin bu olayı irdeleyeceğini düşünmediler eğer 3 yıl geçmeseydi olayın üstünden belki araştırırlardı ama iş işten geçti birkere bu mudur arkadaşlık bu mudur sevgili ayrıca efe aslıyı aldatmadı merve olayında merve aslıyı kızdırdı aslı da efe ile birlikte plan yaptılar merveye
ahmetyunus
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 3:23 pm
arkadaslar efe yasamıyo bakın yasasa eğer izliyosa yani saklanıpta bzmkılerı ızlıyosa
1- aslıyı o doktorun elnden ndn kurtamasın ..
2- aslı sürekli thlıke atlatıyo efe olsa hep o thlikelerrden aslıyı krtarmazmı
+ hadi yzünü gstermeseler ble yani birisi elbette kutarması lazımdı ama kmse öle bşi ypmadı güven harıçç ... !! ....
yunus_emre18
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 4:57 pm
ahmetyunus demiş ki:
arkadaslar efe yasamıyo bakın yasasa eğer izliyosa yani saklanıpta bzmkılerı ızlıyosa
1- aslıyı o doktorun elnden ndn kurtamasın ..
2- aslı sürekli thlıke atlatıyo efe olsa hep o thlikelerrden aslıyı krtarmazmı
+ hadi yzünü gstermeseler ble yani birisi elbette kutarması lazımdı ama kmse öle bşi ypmadı güven harıçç ... !! ....
O zaman denizi kim kurtardı...balıkçı deseniz balıkçı dizi için bu kadar önem limi ki yüzünü göstermesinler...sanmam bu işin içinde mutlaka bi şey var.O sahnenin yazılmasının açıklamasını muhakkak ve inşallah ilerideki bölümlerde efe olarak gösterirler.
Duygusu
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 5:14 pm
sarah demiş ki:
bu bölüm 81 veya 82.bölümde oldu efe yle o kötü adam vardı ya(Efeyi kötü yola düşüren) işte onlar bara gitmişlerdi ve bi kızla otele gitti orda aldattı aslıyı
safadizdar
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 5:24 pm
benim kardeşim kaybolsa onu bulmadan hiç bir şey yapmam ama deniz onla bunla yiyisio maşşalah.
sarah
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 10:12 pm
duygusu demiş ki:
sarah demiş ki:
bu bölüm 81 veya 82.bölümde oldu efe yle o kötü adam vardı ya(Efeyi kötü yola düşüren) işte onlar bara gitmişlerdi ve bi kızla otele gitti orda aldattı aslıyı
nerden izleyebilirim o bölümleri bi site verebilirmisiniz
sarah
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Ptsi Mart 22, 2010 10:13 pm
crazy53 demiş ki:
sarah demiş ki:
yokk ya ne aldatması bi aralar aslının yurdunda merve diye biri vardı ama ona da kanmadı zaten. Yar saçların lüle lüle Mervecim sana güle güle
ewt aslı plan yapmıştı onu biliyorum ama inatla aldattı diolar bakalım görelim doğrumu
merto
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Salı Mart 23, 2010 2:05 am
duygusu demiş ki:
sarah demiş ki:
Efe aslı'yı ALDATMADI 1. O zaman efe ile aslı ayrılmışlardı. (zaten aldatmış sayılmazdı) 2. Her ne kadar ne olduğunu göstermeseler de efe eve aslı'dan hemen sonra girmişti yani kızla beraber olmadı.Kızla beraber olsaydı eve aslı'dan hemen sonra gelemezdi.
ebosum
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Salı Mart 23, 2010 9:38 am
sarah demiş ki:
duygusu demiş ki:
sarah demiş ki:
nerden izleyebilirim o bölümleri bi site verebilirmisiniz
orda aslıyı aldatmamıştı kız gelmişti tamam ama sonra ki sahnede kız hemen gitmişti efe eve gelmişti ben böyle hatırlıyorum yapamamıştı efe
efe sever
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Salı Mart 23, 2010 9:49 am
efe aslıyı aldatmadı son anda aslı aklına geldi ve ona ihanet etmedi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Salı Mart 23, 2010 11:09 am
ama maşallah aslı öylemi aklına gelsede gelmesede her türlü
ildem
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Perş. Mart 25, 2010 2:58 pm
öyle bişey olmuş olsa we üstünden 3 sene geçmiş olsa bile ben yine de efeye ihanet etmezdim bulunması için elimden geleni yapardım heryere fotosunu falan asardım... ne biliyim ama hiçbi zaman aslı gibi yapmazdım....
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dizi ile ilgili bir soru size ? Perş. Mart 25, 2010 4:02 pm
ildem demiş ki:
öyle bişey olmuş olsa we üstünden 3 sene geçmiş olsa bile ben yine de efeye ihanet etmezdim bulunması için elimden geleni yapardım heryere fotosunu falan asardım... ne biliyim ama hiçbi zaman aslı gibi yapmazdım....
ya bırak onu aldatmayı efe gibi bi sevgilim olsaydı o bulunana kadar ölüsü yada dirisi gözüme zerre uyku girmezdi :(