ARKADAŞLAR DİZİNİ ANA TEMASI 4 ARKADAŞIN YAŞADIKLARI ONDAN FİNALDE 4 BERABER OLACAKTIR
efe sever
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 10:29 am
onlar secti 4 cülerini gerek yok başkasına 4 cülerini alsınlar tepe tepe kulansınlar onların 4 cüsü artık güven alsında başlarına çalsınlar yeni dörtlüyü
dağhOKan
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 11:01 am
işte saçmalıkta orda tema baştaki dörtlü ama efe kaybolduktan sonra niye başka birini gruba dahil etme gereği duydular onu anlamadım
efe sever
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 11:04 am
neden olacak bir dörtlü gitti başka bir dörtlü gelsin diye yaptılar efe yerine biri olmasaydı dizi nasıl ilerlerdi 3 kişi etrafında dönecek hali yoktu ya gerçeği şu anda 3 kişi etrafında dönüyor güven sanki konuk oyuncu gibi efe gibi birini gözden çıkaranlardan herşey beklenir güven olmasa başka biri olacaktı hep dörtlü olacaktı
Duygusu
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 12:53 pm
aman ben efenin diziye gelmesinden umudumu çoktan kestim bence artık sizde kesin gelince nasıl olsa görücez...oda gelirse tabi...
cypriot
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 1:09 pm
ya yok arkadaşlar efe felan gewlemz artık ümitlenemye gerek yok.gelirse seviniriz.gelmezse üzülmeyelim ama
Misafir Misafir
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 1:49 pm
evet efe gelmesinde artık aslı güvenle beraber olduktan sonra
bu arada duygusu imza harika
Duygusu
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 3:56 pm
teşekkürler istersen kullanabilirsin...
Misafir Misafir
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 4:35 pm
yok sağol ama süper çalışmaların
Duygusu
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 5:26 pm
teşekkürler istersen sanada ayrı bitane yapabilirim ama konunun dışına çıkmayalım
Misafir Misafir
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 5:39 pm
sağol ama sonra belki isterim
sarah
Konu: Geri: FİNAL DE Cuma Nis. 23, 2010 9:04 pm
dağhan gelmezbencede ama gelsede alıyla nasıl olur bundan sonra gitti güvenle oldu yani bence başak bi projeye başlasın
ebosum
Konu: Geri: FİNAL DE C.tesi Nis. 24, 2010 7:04 am
onlar okeye gerek olan 4. tamamladılar onun için no dağhan no kavak yelleri.dağhanın çakmaların olduğu giriş yaptığı ayak bastığı yerlerde işi olmaz