arkadaşlar ama dağhan da da suç var bu kadar insan bekliyoruz onu çıkıpta bi açıklamada bulunmuyo allah bilir o hiç düşünmüyodur diziyi falan hayatını yaşıyodur biz burda kafayı yiyoruz kimseden açıklama çıkmıyo.. bi açıklama bekliyorzzzzzzzz
çok beklerizartık uyanmamız lazım daghanımı hayatımızı belirleyecek hepimiz burda jharcadagımız vakitleri ders çlşarak geçirsen profösör olrz onun umrunda degilsk o bizim hiç umrumuzda olmaması lazım
arkadaşlar ama dağhan da da suç var bu kadar insan bekliyoruz onu çıkıpta bi açıklamada bulunmuyo allah bilir o hiç düşünmüyodur diziyi falan hayatını yaşıyodur biz burda kafayı yiyoruz kimseden açıklama çıkmıyo.. bi açıklama bekliyorzzzzzzzz
katılıyorum ve her zaman söylüyorum dağhan hayranlarına karşı biraz sorumsuz
çok beklerizartık uyanmamız lazım daghanımı hayatımızı belirleyecek hepimiz burda jharcadagımız vakitleri ders çlşarak geçirsen profösör olrz onun umrunda degilsk o bizim hiç umrumuzda olmaması lazım
katılyıorum sanada.çok kafa yoruyoruz bu günlerde anladım
arkadaşlar herşeye eyvallah ta farkındaysanız burası DAĞHAN KÜLEGEÇ FAN dağhan sorumsuz falan ayıp oluyor bunlar bence içinizde kalsın lütfen silin yorumlarınızı herkes normal bi şekilde karsılamaya bilir...
ben dağhana laf atmadım sadece fanı olduğum hayranı olduğum kişinin kötü yönünü söyledim.her inan dört dörtlük değildir sonuçta.hepimiz yakınmıyorumuyuz sonuçta bir açıklama yapmıyor diye.