iyice saçmaladılar deniz ile öpüştü diye aslıyla konuşmayan güven evli çıktı şimdi aslı evliliği öğrenirse güvenin dibinden ayrılmaz kimbilir nerde o eski merakla bekledğim perşembe gelsin diye dua ettiğim efe zamanındaki kavak yelleri nerde güven zamanındaki sil baştan yelleri pardon kavak yelleri
benim fikrim aslı efeyi seviyor efeyi unutmak için güvenle birlikte ayrıca efeyi kaybetti güveni kaybetmemek için güveni her ne yaparsa yapsın affedecektir eğer güveni sevseydi efe aklına gelmezdi bence güveni sevmiyor aslı başta da dediğim gibi unutmaya çalışıyor efeyi ama başaramıyor nikahta dedi ya aslı güvene hep bana inanacaksın diye o yüzden güveni kaybetmeyi göze alamıyor
bunu hep sölüyorum yaa güvene hep efenin taklidini yaptırıyolar geçen bölümde aynı efeyle olan sahneyi yaptılar kavga ediyolardı bağırdılar falan sonra öpüşüyolar ayhhh çok baydıı...
evet evet benimde dikkatimi çekti aslı ne diyosun sen ya bana bunu nasıl sölersin falan dedi bitek ben seni kimseyi sevmediğim kadar çok sevdim demedi eğer onuda deseydi zaten gözümüzde hiççççç değeri kalmazdı ama yakında onuda der merak etmeyin...
bence mine milletten intikam alıp bir gerçekle yüzleştirmek istiyor onları ama ne.
ebosum
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ 116.BÖLÜM FRAGMANI Perş. Mayıs 06, 2010 5:59 am
ay bune ya iyice saçmalamışlar adama bak ya gerçi aslı için farketmez onuda affeder arkadaşlar onuda sineye çeker ama eskiden olsa böyle bişe hem denize hemde efeye kök söktürürdü nerde kaldı o inatlar o kararlılık
Duygusu
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ 116.BÖLÜM FRAGMANI Perş. Mayıs 06, 2010 8:17 am
neymiş efeden sonra değişmiş evet fazlasıyla değişti aslı artık ne efe ne de diğer arkadaşları umrunda değil varsa yoksa güven tek aşkı ...
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ 116.BÖLÜM FRAGMANI Perş. Mayıs 06, 2010 11:14 am
cypriot demiş ki:
bence mine milletten intikam alıp bir gerçekle yüzleştirmek istiyor onları ama ne.
bende öyle düşünüyorum... şimdi bişey diycem ama komik olcak acaba efe gerçeği mi :D
şaka bi yana mine bütün bunları sadece denizden intikam almak için yapmıyo öyle olsa direk ben burakla yeniden beraberim derdi sadece buda yeterince kapak olurdu denize ama o lemanı falan karıştırdı güvene gidip bazı şeyler söledi araları açılsın diye minenin başka bi amacı var buda ne bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi bi gerçekle yüzleştirmek istiyo onları sezon finalinde görcez bence...
efe sever
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ 116.BÖLÜM FRAGMANI Perş. Mayıs 06, 2010 11:21 am
o gerçeğin efe olma ihtimali yüzde kaç sizce
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ 116.BÖLÜM FRAGMANI Perş. Mayıs 06, 2010 11:24 am