Konu: MİNE ÖLECEK..! UYARLANAN DİZİ!! Paz Mayıs 09, 2010 9:25 am
Arkadaşlar bu dizi yabancı diziden uyarlama isterseniz bulun izleyin aynı şeyler yaşanıyor diyaloglar bile aynı nerdeyse (EFENİN ÖLÜMÜ HARİÇ) güven biyerde EFEyi canlandırıyor yani o yabancı diziye göre oradaki efenin diyaloglarını almışlar GÜVENE koymuşlar tek değiştirdikleri isim ve tarz..! lafın kısası MİNE senaryo gereği ölüyor ve denizin hayatına ADA tipi biri çıkıyor bunuda K.Y.F.C tada okudum ve o yabancı dizi 6 sezon devam etmiş bunlar EFSİZ 1 SEZONU ZOR BİTİRDİLER VE EĞER GERÇEKTEN MİNEDE ÖLÜRSE KESİNLİKLE EFEYİ GETİRMEK ZORUNDALAR AMA DAĞHAN HALİNİ YANİ ORJİNALİNİ YOKSA BEN DEVAM EDECEĞİNİ SANMIYORUM..!!
Duygusu
Konu: Geri: MİNE ÖLECEK..! UYARLANAN DİZİ!! Paz Mayıs 09, 2010 10:46 am
aynen katılıyorum dağhan gelmezse bu dizi artık tutmaz ama böyle diyoruzda reytingler malum yani demin baktım 4 ve 1.olmuşlar...bu gidişle biraz zor gelir efe...
emre_efe
Konu: Geri: MİNE ÖLECEK..! UYARLANAN DİZİ!! Paz Mayıs 09, 2010 11:21 am
duygusu demiş ki:
aynen katılıyorum dağhan gelmezse bu dizi artık tutmaz ama böyle diyoruzda reytingler malum yani demin baktım 4 ve 1.olmuşlar...bu gidişle biraz zor gelir efe...
AB önemli dğl ama total önemli totaldede ilk 5 egirmek başarı ama benim bildiğim kanal dnin kriterlerine uymuyor
eğer mine ölecekse ve dizi bitecekse yuh o diziye efe öldü devam ettiler saçmalamaya ben mine ölünce dizinin bitmesini istemiyorum dağhana haksızlık olur diye şuan ki bölümlerden memnun oldugumdan değil dağhanın hakkı yendiği için istemem
yok ya dağhan olsa aslı enverin eksikliği çok hissedilmez diye düşünüyorm iyide bir oyuncu getirirlerse denizin yeni aşkı olarak dizi gider yani[/quote]
bence en az dağhan kadar hissedilir !!!! dağhan olsun olmasın aslı enver yani...
benzer olay dediğin deniz mi? öyleyse deniz onu aldattı o yüzden denize geri dönmedi ayrıca efe sonuçta bi nedenden dolayı uzun zaman görünmedi çünkü suçlu durumundaydı efe gelse bi şekilde aslı yine onu sever emin ol buna
Misafir Misafir
Konu: Geri: MİNE ÖLECEK..! UYARLANAN DİZİ!! Paz Mayıs 16, 2010 8:27 am