Konu: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Çarş. Mayıs 19, 2010 9:58 pm
ARKADAŞLAR BU KONUDA BİRAZ ŞİKAYETÇİYİM KUSURUMA BAKMAYIN AMA OLMUYO BÖYLE LÜTFEN..!! YA BİR KONUYU AÇARKEN ÖZELLİKLE ŞU ÖZET VE FRAGMAN KONULARINI AÇARKEN Bİ BAKIN FORUMA DAHA ÖNCE AÇAN OLMUŞ MU DAN DİYE AÇIYORSUNUZ YA YEMİN EDİYORUM 2 DAKKANIN İÇİNDE 6 TANE FRAGMAN SİLDİM Bİ TANESİ DE DURUYO TAM 7 ANE FRAGMAN KONUSU AÇILMIŞ ALLAH AŞKINA YAA LÜTFEN RİCA EDİYORUM KONUYU AÇARKEN ÖNCE Bİ BAKIN AYRICA BU KONULARI DAĞHAN BÖLÜMÜNE AÇMAYIN DİYE KAÇINCI UYARI AMA YOK İNADINA ORAYA AÇIYORSUNUZ BÖLÜMLER KISMINA AÇIN BU KONULARI LÜTFEN TEKRAR TEKRAR UYARMAK ZORUNDA KALMAYALIM BU FORUM BELLİ KURALLARI VAR LÜTFEN...! ANLAYIŞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
sarah
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Çarş. Mayıs 19, 2010 10:03 pm
tubish haklı biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 20, 2010 5:08 am
tuba çok açıklayıcı olmuş
Furkan Avcı
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 20, 2010 7:24 am
tuba haklı arkadaslar bıraz dıkkat
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 20, 2010 12:41 pm
ben çok tşk ederim anlayışınız için umarım bundan sonra daha dikkatli olunur bu konuyu herkesin okuması ve uygulaması gerekiyor mümkünse...
BaDBoY
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Paz Mayıs 23, 2010 6:37 pm
Doğru Söylüyor
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 4:03 pm
yeter artık bıktırdınız insanı bu nedir yaa gene aynı şey oldu bakın arkadaşlar insan olan bi defa da anlar ya konu açmadan önce bi bakın açılmışmı konu diye fragman çıktı anında 5 tane konu açılmış silmekten uraşmaktan sıkıldım lütfen ya anlayışınızı bekliyorum lütfen....!!!
Duygusu
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 4:05 pm
evet arkadaşlar biz hepimiz yorulduk artık boşuna açıyosunuz çünkü siliyoruz konularınızı zaten bi konu açılıyo yorum yazmak istiyosanız girin oraya yazın okunuyo merak etmeyin lütfen bidaha olmasın...teşekkürler tubishh
NAMIK
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 8:00 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
yeter artık bıktırdınız insanı bu nedir yaa gene aynı şey oldu bakın arkadaşlar insan olan bi defa da anlar ya konu açmadan önce bi bakın açılmışmı konu diye fragman çıktı anında 5 tane konu açılmış silmekten uraşmaktan sıkıldım lütfen ya anlayışınızı bekliyorum lütfen....!!!
Bu kadar sert bir üslupla söylemeniz ne olursa olsun yanlış bence..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 9:29 pm
sert mi bu şimdi :S
NAMIK
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 9:35 pm
sert mi bu şimdi :S
Değil mi Sadece söylemek istedim ne olursa olsun siz yöneticisiniz siz böyle yaparsanız üyeler neler yapar
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 10:00 pm
neyse uyarıyı 10 15 defa yaptığımız halde her hafta aynı olayla karşılaşıp o konuları tek tek ben sildiğim için ve üzülerek mesaj sayıları konu sayıları bakımından sıkıntıya düştüğüm için ben üzülüyorum üzgünüm gerçekten...her girdiğimde aynı konudan 10 tane oluyor sadece anlayış birazcık...
NAMIK
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 10:11 pm
neyse uyarıyı 10 15 defa yaptığımız halde her hafta aynı olayla karşılaşıp o konuları tek tek ben sildiğim için ve üzülerek mesaj sayıları konu sayıları bakımından sıkıntıya düştüğüm için ben üzülüyorum üzgünüm gerçekten...her girdiğimde aynı konudan 10 tane oluyor sadece anlayış birazcık...
O tip konuları ısrarla açanlara uyarı verseniz ? Tekrar ederlerse ceza verseniz? Daha çeldirici olur aslında deneyin isterseniz
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 10:13 pm
hadi yaa keşke bi fark etse kaç kişi banlandı ama umruları değil her hafta devam ediyolar...
NAMIK
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Mayıs 27, 2010 10:15 pm
hadi yaa keşke bi fark etse kaç kişi banlandı ama umruları değil her hafta devam ediyolar...
O zaman sana gıcığı var milletin ne diyeyim Göz göre göre de yapılmaz ki
campell_2323
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Haz. 03, 2010 6:56 am
ya **** ben böyle diziyi dönsün artk efe yaa
mhe_25
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Haz. 03, 2010 7:12 am
küfür yok arkadaşım eğer türkçeden anlamıyorsan No profanity tamammı??
Princess
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Haz. 03, 2010 1:15 pm
campell_2323 demiş ki:
ya sikiyim ben böyle diziyi dönsün artk efe yaa
hey küfür yok burda ok !
cosgun_19
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Haz. 03, 2010 3:40 pm
efe inşallah gelir ...
cosgun_19
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) Perş. Haz. 03, 2010 3:41 pm
efe inşallah gelir ...
m_snem
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) C.tesi Haz. 05, 2010 11:52 am
kaç kşi farkedicek ki bunu ? kaç tane üye war burda 3 mü 5 mi ne kadar mantıklı snn yazdıklarını görmelri isdedğin kadar uyarı yap.. hergün bidünya insan bakıodur yda bi gren bda grmiodurda mesela ben [b]
mhe_25
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) C.tesi Haz. 05, 2010 1:48 pm
çoşkun flood yapma.....snem adlı üye sanane kim bakıyor kim bakmıyor....sorduk mu???
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) C.tesi Haz. 05, 2010 1:49 pm
sakin ola ali
mhe_25
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) C.tesi Haz. 05, 2010 2:10 pm
olamıyorum abi yha bu ne hergün yeni bir numune geliyo!!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bu Çok Önemli Herkes Okusun (Artık...!!!) C.tesi Haz. 05, 2010 2:11 pm