Konu: efe kavak yellerine mi döndü? Perş. Haz. 10, 2010 8:34 am
Arkadaşlar bence efe yani dağhan diziye döndü neden diye soracak olursanız ben kanal d nin sitesine geçen hafta girdiğimde fan bölümünde özellikle dağhanın adı yazıyor mu diye baktım ama yazmıyordu? bu hafta baktım yazıyro ismi ve en çok fana sahip kişi... Kanal d de sadece kendi dizilerinde oynayanların fanı var mesela küçük kadınların oyuncularından yok çünkü starda ama dağhan var aslı evner var beren saat var gökçe bahadır.... Bir sürü dizi oyuncusu var ben size söyleyim kesin döndü...
Duygusu
Konu: Geri: efe kavak yellerine mi döndü? Perş. Haz. 10, 2010 8:48 am
evet bende ona dikkat ettim dağhanı bende aramıştım ama sonradan eklemişler ve pelini aslıyı sarpı ibrahimi geçmiş fan sayısı galiba öyleydi buda beni çok mutlu etti sonradan eklediler ama gerçekten kimin daha çok seviildği ortaya çıkmış oldu ama burdan efenin diziye geri döndü gibi düşünülmesi bilmiorum olabilirde olmayabilirde
BLaSTeR
Konu: Geri: efe kavak yellerine mi döndü? Perş. Haz. 10, 2010 11:03 am
döndüğünü göstermez ama en azından bi gelişme...
tekgezer51
Konu: Geri: efe kavak yellerine mi döndü? Perş. Haz. 10, 2010 11:10 am
ya inş gelirr... bide yeni sezon fragmanı ne zaman çıkar bilen varmı?
durdane
Konu: Geri: efe kavak yellerine mi döndü? Perş. Haz. 10, 2010 11:21 am
arkadaşlar başta yoktu ama dağhan bence kesin girdi. Çok özledik efeyi...Ayrıca tims arayalım flan yazıyorlar bence boşuna aramayın bilgi vermiyorlar kanal d de bilgi vermiyor beklemekten başka çaremiz yok.... Ama emin olduğum bir şey var o da efenin yerine başka birin efe diye sokmayacaklar efe girecek ve efeyi oynayan dağhan olucak....sanrıım güven çıkacakmış diziden bilginiz olsun..
Davetiyeler,odalar ve localar iki kişilik Ya tek gidersin bir koltukta ya da biletler iki kişilik Ya tek kişiliktir bir yatak ya da yalnız yatılmaz iki kişilik --Ya tek taraflıdır bir aşk, o da sever ise iki kişilik Başka kaç kişiyi seversen sev,bir sevda iki kişilik Hele başbaşa bir akşamda masalar hep iki kişilik --Peki "sen kimsin?" dediler bana... Dedim üçüncü tekil kişilik. Peki "dostluk var mı dünyada?" dediler bana... Dedim DÜNYA İKİ KİŞİLİK. Çocuktuk,çoktuk oysa...! ÇOK ÜZGÜNÜM ŞİMDİLİK....!!! seni çok özledik......
arkadaşlar başta yoktu ama dağhan bence kesin girdi. Çok özledik efeyi...Ayrıca tims arayalım flan yazıyorlar bence boşuna aramayın bilgi vermiyorlar kanal d de bilgi vermiyor beklemekten başka çaremiz yok.... Ama emin olduğum bir şey var o da efenin yerine başka birin efe diye sokmayacaklar efe girecek ve efeyi oynayan dağhan olucak....sanrıım güven çıkacakmış diziden bilginiz olsun..
Sarp Apak, Magazin D'de Efe gelebilir ama Güven gitmiyor demişti. (:
Sarp Apak, Magazin D'de Efe gelebilir ama Güven gitmiyor demişti. (: