Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 8:32 am
mezarlık konusu doqruymuş:D
Misafir Misafir
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 8:35 am
Cengiz Konuyu yanlış yere açmışsın başlık zaten facia gibiydi bide flood yapmışsın
efe sever
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 8:35 am
mezarlık konusu doğruysa efe konusuda doğru
mhe_25
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 8:36 am
güsel bir bölüme benziyor hadi hayırlısı...
magneto
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 8:37 am
mezarlık konusu nykı solylebilirmisiniz
efe sever
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 8:47 am
fragmanı izledim sonu çakma olmuş 119. bölüm sonunda aslı evlenme teklifi ettiği yere giderken güven takipteydi şimdiki fragmanda aslı efenin mezarına gidiyor güven yine takipte çakma karakterden sonra çakma sahne
mhe_25
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 8:49 am
efe sever demiş ki:
fragmanı izledim sonu çakma olmuş 119. bölüm sonunda aslı evlenme teklifi ettiği yere giderken güven takipteydi şimdiki fragmanda aslı efenin mezarına gidiyor güven yine takipte çakma karakterden sonra çakma sahne
aynen yha bu kadarda olmaz ki
yqmur
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 9:20 am
adamın sesinden gıcık aldım ya
breakdown.
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 9:35 am
o buluşma büyük bir ihtimal ile uzun saçlı adam ve aslının buluşması olacak biz o adamın sesini hiç duymadığımız için böyle oldu bir daha baktım o tipe ancak bu ses tonu yakışırdı zaten
breakdown.
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 10:14 am
Bence de uzun saçlı adamla olucak ve Efe'nin yaşadığını söyleyecek uzun saçlı adam. Öyle tahmin ediyorum ama emin değilim. (:
GadRofer
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 11:06 am
breakdown. demiş ki:
Bence de uzun saçlı adamla olucak ve Efe'nin yaşadığını söyleyecek uzun saçlı adam. Öyle tahmin ediyorum ama emin değilim. (:
ÇOK DOGRU
ismail07
Konu: Geri: 121. Bölüm Fragmanı ..... Perş. Tem. 08, 2010 11:18 am
Hayııııır . Şu dakikadan sonra Efe hızlı geçiştirilmiş bir senaryo ile dönemez. Mesut Yar zaten bir yandan bastırıyor ve ona katılan forumda bile yüksek bir kitle var. Gazetelerde yazdığı gibi TIM'S Efe'yi şimdi çıkarırsa ortaya Kış sezonunda bir heyecan kalmaz
Ağustos sonu itibari ile kış sezonuna geçilince Tekrardan Cumartesi 22.15 e Geçilecek Kavak Yellerinde
Bu bölümde çoğu kişininde tahmin ettiği gibi uzun saçlı adam çıkacak Mezarlıkta karşısına Ama ' EFE YAŞIYOR ' Kelimesi fazla cesurca bir kelime
Herkesin aklına gelebilir - E yaşıyorsa kesin döndü bu diziye diye e o zamanda Dizide heyecan kalmayacağından Uzun Saçlı adam bu kadar net bir cümle kullanmaz Ama Her bölümde 1 adım daha yaklaştıracak bir ip ucu verebilir..
Sır çözüldü demesi benim aklımda soru işareti bırakıyor.Diyelim O adam uzun saçlı adam ki büyük ihtimalle o dur.Efe yaşıyor derse sır çözüldü niye desin.Daha Efe yi görmemişler bile.Efe gözükmeden sır mır çözülmez..Bnce daha başka bisiler var bu işte...
ben bölümün adının sır çözülüyor olduguna inanmıyorum resmi sitede birkere sahibini arayan zarf yazmıştı dizideki bölüm adı pandoranın kutusuydu o günden beri inamıyorum o bölüm ismine
ben bölümün adının sır çözülüyor olduguna inanmıyorum resmi sitede birkere sahibini arayan zarf yazmıştı dizideki bölüm adı pandoranın kutusuydu o günden beri inamıyorum o bölüm ismine