Hani Ayse erbulak'daki daghan kulegec varya iste ona bir mesaj atim daghan abi dönuyor musun diye saat 12'de bana mesaj yolladi yemin ediyorum gerçek hesap ewet dönucem dedi Size Yemin Ediyorum Vallah Bakin Yeni ÜYEYIM eski üyemin sifremi unutum sizde mesaj yollayin bana evet donucem dedi yemin ederim
cnqzzz
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 11:12 am
yha bu fake kesin qeçen qünde dio du tatildeym daha belli deil projeleri deqerlendircem..
dontdisturb
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 11:18 am
gerçek profil bu
efe sever
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 11:23 am
kimseye söylemem diyerek herkese yaymak ta yeni moda sanırım
aTiiLLaa
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 11:25 am
ya kardesim sende herseye yemin edion
daghan abi gercek oldugunu düsün ,ona yemin etmisin kimseye söylemem diye ama gelip burda herkeze söyledin , bide yemin ederim gercek feal diyosun
e biz senin yeminlerine nasil inanalim
ogulcajaN
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 11:56 am
mesaj saatlerine bakın ilk gönderilen mesaj 12.04 'te ilk gelen cevapta 12.04 sanki Dağhan onun mesaj atmasını bekliomuş hesap fake kendi açmış....yanındaki resim orj. ama
Ona yemin etim niye yoksa cevap vermezde ben gazetelere inandim simdi facebook'daki profiline inanmak istedim
tugce36
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 1:01 pm
sagol paylasim icin
efe sever
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 1:05 pm
dün de tims forumda birisi diyordu dağhan la face te konuştum dönücem dedi o da gösterdi kargalı resim daha önce herkesi başından salan dağhan haber çıktıktan sonra face te konuşmaya başladı yakında dizide de konuşur hepimiz rahat nefes alırız
Daghan-kulegec-fan
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 1:06 pm
efe sever demiş ki:
dün de tims forumda birisi diyordu dağhan la face te konuştum dönücem dedi o da gösterdi kargalı resim daha önce herkesi başından salan dağhan haber çıktıktan sonra face te konuşmaya başladı yakında dizide de konuşur hepimiz rahat nefes alırız
insallah
kavak_yelleri_5
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Paz Tem. 18, 2010 7:34 pm
walla gerçek olduğuna inanmasamda inanmak istiyorm hemen ekledmm keşke gerçek olsa :cyclops:
sulim
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Ptsi Tem. 19, 2010 8:23 am
ogulcajaN demiş ki:
mesaj saatlerine bakın ilk gönderilen mesaj 12.04 'te ilk gelen cevapta 12.04 sanki Dağhan onun mesaj atmasını bekliomuş hesap fake kendi açmış....yanındaki resim orj. ama
hahaha evet kesinlikle katiliyorum, birde en cok taciz edin demis güyya daghan ona cok güldüm
Daghan-kulegec-fan
Konu: Geri: Kuçuk Kanit Ptsi Tem. 19, 2010 9:01 am
ben size serefime yemin ediyorum ayse erbulak'daki profil sonra bu hesap annesi girdise bilmem yada ayse ve daghan sahte hesapsa bilmem