Konu: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 6:38 am
Kanal D’nin ilk bölümünden itibaren reyting rekoru kıran dizisi “Küçük Sırlar”ın seti önceki gece ilginç bir olaya sahne oldu. İstanbul’da yaşayan bir grup zengin aile çocuğunun ışıltılı yaşamını konu alan dizinin setinde gece yarısı operasyonuyla yönetmen değiştirildi. Çekimleri geçen ay başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyordu. Ancak Çakıroğlu diziyi çok yavaş çektiği için başta Sinem Kobal olmak üzere oyuncu ekibinin tepkisiyle karşılaştı, bunun üzerine yapım şirketi Tim’s Productions yönetmen değişikliği yaptı ve “Acı Aşk” filmini çeken Taner Elhan’la el sıkıştı.
Bir ayda hiçbir şey değişmedi Ancak konunun basında yer almasının üzerine yapım şirketi daha önce uzun süre çalıştıkları Kerem Çakıroğlu’nun kariyerine zarar vereceğini düşündükleri için bu değişiklikten vazgeçti ve Çakıroğlu’nun yurtdışında yaşayan çocuklarını görmek için geçici süre diziyi bıraktığını açıkladı ve dizinin yönetimini yeninden Çakıroğlu’na emanet etti. Bir aylık zamanda dizinin çekimleri beklenen hızda ilerlemeyince ve yönetmen eskisi gibi çok fazla tekrar plan çekince yapım şirketi yine bir değişiklik kararı aldı.
Set karıştı, yeni yönetmen geldi Önceki gece İstanbul Lisesi yönetiminin öğrenci rollerinin kötü örnek olduğu iddiasıyla gösterdikleri tepki nedeniyle Mimar Sinan Üniversitesi’ne kaydırılan dizinin seti karıştı. Yapımcı Timur Savcı seti ziyaret etti ve yönetmen Kerem Çakıroğlu ile bir süre konuştu. Ardından Çakıroğlu setten ayrıldı ve yönetmen koltuğunu yine bir süredir d]]“Kavak Yelleri”ni yöneten Taner Elhan geçti. Çakıroğlu’nun da Elhan’ın yerine “Kavak Yelleri”ni yöneteceği belirtildi.[/b]
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 6:45 am
haydaa yine mi ...neyse jale tekrar gelmesinde kim olursa olsun :):)
dağhOKan
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 6:53 am
MALESEF YİNE BAKALIM BU SEFER NE OLACAK
anchovy
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 7:04 am
yuhhh yaa dönme dolap gibi resmen çok saçmalamışlar. Ayrıca o dizi konu olarak belki iyi olabilir ama görsel olarak berbat bişey hiç iyi bir örnek değil ne o kıyafetler öyle giydikleri eteklere mini değil hani derler bide altına tıopuklu giymişler, biri onla yatar diğeri bunla okul çocuğumu ne çocuğu belli değil hiç sevmedim ben bu tipleri fazla aşmışlar kendilerini. Çok gereksiz bana göre bu dizi
ama lütfen ky ye dokunmasınlar en azından masumiyetleri var
fatihkaracan
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 7:24 am
anchovy demiş ki:
yuhhh yaa dönme dolap gibi resmen çok saçmalamışlar. Ayrıca o dizi konu olarak belki iyi olabilir ama görsel olarak berbat bişey hiç iyi bir örnek değil ne o kıyafetler öyle giydikleri eteklere mini değil hani derler bide altına tıopuklu giymişler, biri onla yatar diğeri bunla okul çocuğumu ne çocuğu belli değil hiç sevmedim ben bu tipleri fazla aşmışlar kendilerini. Çok gereksiz bana göre bu dizi
ama lütfen ky ye dokunmasınlar en azından masumiyetleri var
Kesinlikle katılıyorum.
efeci çocuk
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 7:32 am
daha ne istiyorsunuz ilk yönetmeni döndü kavak yellerinin sevinmemiz lazım
ebosum
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 7:55 am
efeci çocuk demiş ki:
daha ne istiyorsunuz ilk yönetmeni döndü kavak yellerinin sevinmemiz lazım
yani demekki efeli bölümlere kerem çakıroğlu başlıcak bundan iyisi şamda kayısı ama ayrıca küçük sırlarla kıyaslanmamalı apayrı senaryo işleniş biçimleri bence iyi olucak
efeci çocuk
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 7:58 am
küçük sırları izlemedim ama fragmandan gördüğüm kadarıyla çakma gossip girl un değişik versiyonu
anchovy
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 8:13 am
ya çakıroğluyla incekol beraber yönetmiyolarmıydı? ben o yüzden sevinmedim çakıroğlu gelirse jalede gelir sanki. ben istemiyorum o kadını
efeci çocuk
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 8:15 am
zaten jale geri dönmeyecek diye kerem çakıroğlu geldi eğer jale gelecek olsa direk kerem yerine jaleyi çağırırlardı
dağhOKan
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 8:27 am
efeci çocuk demiş ki:
zaten jale geri dönmeyecek diye kerem çakıroğlu geldi eğer jale gelecek olsa direk kerem yerine jaleyi çağırırlardı
doğru
anchovy
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 8:31 am
bilmiyorum valla bunların ne yaptıkları belli değil çok tutarsız olmaya başladılar gtünler sürekli değişiyor yönetmenler değişiyor valla korkuyorum yakında aslı mine ve deniz değişecek diye (Efe'den yırttık şükür)
ebosum
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 9:39 am
dağhOKan demiş ki:
efeci çocuk demiş ki:
doğru
geçen haftaki bölümde jale katkılarından dolayı teşekkür etmişler ya imkansız gelmesi ama neden gitti çok merak ediyorum neyse önemli değil sonuca bakalım
dağhOKan
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 9:42 am
ebosum demiş ki:
dağhOKan demiş ki:
efeci çocuk demiş ki:
doğru
geçen haftaki bölümde jale katkılarından dolayı teşekkür etmişler ya imkansız gelmesi ama neden gitti çok merak ediyorum neyse önemli değil sonuca bakalım
yani en sonunda dağhanın ne kadar kıymetli oldugunu anladılar o yüzden böyle kurtldu denizden ve geliyor
ebosum
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 9:45 am
dağhOKan demiş ki:
ebosum demiş ki:
dağhOKan demiş ki:
efeci çocuk demiş ki:
doğru
yani en sonunda dağhanın ne kadar kıymetli oldugunu anladılar o yüzden böyle kurtldu denizden ve geliyor
birileri morardı denizleri aşta gel kurbanın olan kurtar bizi şu hulktan ne olur
dağhOKan
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 9:48 am
ebosum demiş ki:
dağhOKan demiş ki:
ebosum demiş ki:
dağhOKan demiş ki:
efeci çocuk demiş ki:
doğru
birileri morardı denizleri aşta gel kurbanın olan kurtar bizi şu hulktan ne olur
birileri morardı derken ?
ebosum
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 9:49 am
birileri morardı derken ? [/quote] hulkçular
xxl31
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 11:11 am
bişi dicm 2012 filmi yalanmış neden çünkü aslılar 2013 yılında yaşıolar
ICEMANKIMI
Konu: Geri: Yönetmen Değişti Salı Ağus. 03, 2010 11:18 am