Yeni kuzenimle konustum acayip tuyolar aldim cok kotu ama (((((((( Simdi ilk Efeyle Guven karsilasacak, bunlar arkadas olacakmis. Efe Guveni yemege davet edecek .. tabi kotu olanda Aslida geliyormus. Hepsi habersiz bunun Efe oldugundan. Efenin zaten havisazi gitmis ((((( Hatta Efe evliymis, Asli onu gorunce sasiracakmis ama sevinecek - sadece bulduguna artik ona asik degilmis :'(((((((
Bu kesin olan tuyolar. Senaristler gelecegide planlamis ama daha kesin degilmis, ama soyle dusuyorlarmis.
Asli Guvenin onu aldattigini ogrenecek, kendini odalara kapatacak. Ordan son umudu Efede bulacak, ama her an aklinda Guven olacak. Bunu Efe anliyacak ve ayrillacak Ordan bir barisik, bir ayri geceek uzun bir sure. Finalede sey yapmayi dusunuyorlar, tum herkes kendi yolunu (
Efe izmire gidecekmis. Mine almanyaya donecekmis. Asli bir bar acacakmis istanbulda. Denizse filmim cekecekmis.
Senaristler boyle yapmak istiyormus suan, bir baska senaryoda varmis, ama buyuk ihtimal bunu diyorlarmis - umarim fikirleri degisir AE olmali ((
Arkadaslar bunu yazan kiz almanyda yasiyormus ve suana kadar KY hakkinda Söyledikleri Hepsi Tutmus.. Ben Dizifilm.comun Yalancisiyim... ALINTIDIR
MuKu
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:13 am
seneryo böyleyse dizi çöker :S biz efe kendi yoluna gitsin die gelmesini istemioruzki.böyle olcaksa hiç çekmesinler direk bitirsinler diziyi daha iyi
efeci çocuk
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:14 am
mantıklı bir tüyo varmı ben onu alıyım
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:14 am
Bende Senaryoyu hic begenmedim Finali Hic Begenmedim.. Bide Efe Evliymis..
hiçkimse
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:16 am
Sadece gülüyorum.Böyle birşey asla olmaz.
elegen
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:17 am
çok saçma geldi senaryo bana
efeci çocuk
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:17 am
sert olucak yazıcaklarım ama saçmadanda öte efenin göğsünde aslı yazıyor madem evli o yazıyı neden sildirmedi karısı bu aslı kim yazıyı sil demiyormu bu tüyoya hiçbir aklı başında insan inanmaz başta da dediğim gibi sert oldu yazım ama kusura bakmasın kimse
yelizz
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:19 am
hiç inandırıcı değil bastan aşağı saçmalık...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:20 am
Ben sadece okduugum seyi sizinle paylasmak istedim bnada mantiksiz geldi ama sadece paylasmak istedim.
poet92
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:21 am
olmaz böle bişşey ya aptal mı bu senaristler böle şey yaparlarsa biter dizi herkes bu diziyi mutlu olmak için izliyor eğer işi gıy gıy a döndürülerse bu dizi 1 aya kalmadan biter. bence bunu riske alamazlar. ayrıca almanyadaki kız ne bilir bu diziy ?? bence hayatta olmaz böyle birşey.
anchovy
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:24 am
polisten kaçan adam hangi ara ve hangi cesaretle evlenebiliyor (nikahsızmı almış karısını)
inanılacak bi tarafı yok ama arkadaşımız paylaşmak istemiş tabi sağolsun yinede
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:25 am
Ben zaten bu tiyo %100 Dogrudur demedim Arkadaslar. Ben Dizifilm in Forumunda Tüyolari Okurken bi tane üye yazmis bugün tüyo alcam Kizin dedikleri hep dogru cikmis 1 saat sonra ( yani simdi ) O Tiyo Geldi Bende sizinle Paylasmak istedim. Ben DOGRUDUR demiyorum Anlayin Beni. . .
poet92
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:26 am
adam resmi kayıtlarda ölü diye geçio hemde imam nikahıyla almışyır belki ebru lafım sana değil sakın kızma zaten alıntı yapmışsın ben bunu ilk yazanla dalga geçiyorum düşünsenize efeyiimam nikahı yaptırırken imam sinir olur bırakır gider en sonunda
:::gizem:::
Böyle bişey olamaz yani böyle olursa senaryo,şimdikini tercih ederim efe evli olarak katılacaksa diziye ki bu çok saçma güven boşuna gitmesin...
sari_engin16
banada saçma geldi böyle bi seneryoyla devam edeceğine daha önceden aldığımız tüyolardaki gibi olması daha mantıklı yani ae olmayacaksa zaten efe 4 yıl polisten kaçsın kimseyi aramasın daha iyi
efeci çocuk
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:30 am
bende dizifilmde başka bir tüyo gördüm efe aslı için dönüyor yazıyordu bu bana şimdiki yazıdan daha mantıklı geldi
*Dnz
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:32 am
Belli ki yazan kendi senaryosunu yazmış Hiç böyle bir şey yaparlar mı
askermt
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:34 am
yha ben bu kızın azına s.... böle bişeymi olur saçma sapan konulara paylaşıyosunuz yha
efemmutfak2
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:37 am
efeci çocuk demiş ki:
sert olucak yazıcaklarım ama saçmadanda öte efenin göğsünde aslı yazıyor madem evli o yazıyı neden sildirmedi karısı bu aslı kim yazıyı sil demiyormu bu tüyoya hiçbir aklı başında insan inanmaz başta da dediğim gibi sert oldu yazım ama kusura bakmasın kimse
halklısın ya ozmn efe hıc gelemesın dızıyıde bıtırsınler öle olursa bn hiç izlemem yani...!!!!!!
:::gizem:::
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:41 am
yakında bi senaryo daha çıkarırlar efenin bi kızı bi de oğlu var diye hatta kızının adını aslı koydu bile derler aa hatta bu senaryoyu da ben mi çıkarsam acaba
yqmur
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:47 am
çok saçma yaa böle bişi olmaz
mrnda35
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:58 am
off çok saçma ya evlendiği kız görmycek sanki aslı dövmesini hem bu 4lüyü muhteşem bi final bekliyo bnce 4 seneden snra
sari_engin16
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:36 am
ya birazda mantıklı düşüncek olursak "Asli onu gorunce sasiracakmis ama sevinecek - sadece bulduguna artik ona asik degilmis" aslı mı efeye aşık değilmiş efe mi aslıya ikiside imkansız ? tamamiyle saçma !onların aşkı unutlacak bi aşk değil eninde sonunda birleşmeleri lazım + "Ordan son umudu Efede bulacak, ama her an aklinda Guven olacak. Bunu Efe anliyacak ve ayrillacak" bu da saçma hani efe hafızasını kaybediyodu ne ara hatırlayacak ne ara birleşçeklerde ayrılcaklar hadi hafızası geldi diyelim aslısını hatırlayacak ya bu o kadar küçümsenecek bi nokta değil bırakırmı hiç onun peşini birde güvenle efe aslıda aynı duyguyu hissettirmiyo zaten nası aklında hep güven olabilir güven kimmiş ya efeyle karşılaştırılamaz bile + ae birleşçek diyelimde efe evliydi hani aldatçakmı karısını boşandımı noldu da birleşip ayrıldılar aslıyla ? ne son noktaya geldiğmizdede aslı bar açacakmış saçmalığa bak 6 sene tıp oku sonra bar sahibi ol senaryo başta aşağı saçmalıklarla dolu ya olmaz böyle şey
melisae
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:37 am
ay bu kıza güldüm cokk ALLAH akıl fikir versin suna yazıkk
askermt
Konu: Geri: Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:39 am
melisae demiş ki:
ay bu kıza güldüm cokk ALLAH akıl fikir versin suna yazıkk