Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

bi senaryo buldum ama....

YazarMesaj
sinera
Üye
Üye
sinera

bi senaryo buldum ama.... Empty
MesajKonu: bi senaryo buldum ama....   bi senaryo buldum ama.... EmptyPtsi Ağus. 09, 2010 4:35 pm

facedeki dağhan sayfasında biri yazmıs ne kadar doğru bilemiyorum...

" halil ve atakana işyeri sağlayan nancy'nin yanında çalışıyormuş efe. O motorda bu işle ilintili dağıtım falan. Bu arada efede hafıza yok gitmiş. Halil ve atakanın dükkanına birkaç parça birşey göndermesini istiyor nancy. Bu sırada halil dükkanda yalnız pas pas çekiyor. Efe dükkana gidiyor ...birader nancy hanım gönderdi bunları buraya bırakıyorum. Halil paspastan kafasını kaldırmadan Tamam efe sağol diyor. Efe anlamsız bakıyor tabii efe kim ya diye. Umursamıyor ve çıkıyor. Halil kısa süreli bi dumur yaşadıktan sonra Efe diye bağırıyor arkasından koşuyor ama efe motoruna binip uzaklaşıyor. Bunu atakana anlattığında ise tabiki inanmıyor. Halil de benzettiğini düşünüyor. Bu şekilde efe yavaş yavaş karakterlere görünmeye başlıyor. 126. bölümde de güvenle bir kavga esnasında tanışıyor onu korurken. Güven ilk baş tanımıyor ama daha sonra su'yun evinde gazetedeki haberi görüyor ve o tanıştığı adamın efe olduğunu anlıyor. Kimseye söylemior tabiki efe'yle de görüştüğünde çaktırmadan bilgi almaya çalışıyor. Ama efenin hafızasını kaybettiğini anlıyor. Kimseye bu durumu anlatmıyor. Zaten güvenin gidiş bileti de bu olaya dayanıyor. Efe görmesine rağmen kimseye anlatmadğı için herkes sırtını dönüyor. Ve Güven gidiyor."

bi senaryo buldum ama....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 120.bölüm Senaryo (Kavak yelleri FC'de buldum)
» EVET İŞTE SENARYO:)
» SENARYO SIKINTISI...
» Birsey buldum
» " oguler " Senaryo ......