Konu: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 11:21 am
Kavak Yelleri uzadıkça daha neler olur neler Dağhan Külegeç'in canlandırdığı Efe karakterinin geri dönmesi eleştiri konusu oluyor.
Kavak Yelleri'nde uzaylılar da olacak mı?
Durum netleşti; iki sezon önce Kavak Yelleri’nde (Kanal D) denizde ne ölüsü ne de dirisi bulanabilen Efe (Dağhan Külegeç) diziye geri dönüyor... Daha önce de Arka Sıradakiler (Fox TV) dizisinde esas oğlanımız Oktay düşmanları tarafından denize atılmış ve uzun süre bulunamamıştı... Anlaşılıyor ki bu aralar dizilerde “denizlerden çık da gel kurbanın olam, reytinglerde üst sıralara çıkalım” (bir İzel şarkısıydı) modası var... Hadi Oktay’ın akıllara zarar neden ve sonuçlarını izledik. Ve diyelim ki hadi, yuttuk. İyi de Efe bunca zamandır neredeydi?.. Aslında geçmişte gezintiye çıktığımızda başka dizilerde de benzer örneklere rastlamak mümkün ama bu tür karakterlerin geri dönüşlerini daha çok pembe dizilerde görüyorduk... Kimin elinin kimin cebinde olduğu artık belli olmayan Kavak Yelleri, Efe’nin dönüşüyle esinlendiğini düşündüğüm Dawson’s Creek’e rahmet okutacak... Bu dizi uzadıkça “başka dünyadan varlıkların da” diziye dahil edilme şansının artacağını düşünüyorum ben...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 11:40 am
Paylasim icin Saol. Uzadikca Daha Güzel Olcani Saniyorum ,Efe Döndü Diye.
Efeyi Tamamen Elestirmis Bunu yazan Yazar ya .
elegen
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 11:45 am
efe döndüğü için istiyosa 10 yıl daha sürsün yine izlerim ben bu diziyi
JoJo
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 11:46 am
Aynen bende izlerım
DaghanH
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 12:48 pm
elegen demiş ki:
efe döndüğü için istiyosa 10 yıl daha sürsün yine izlerim ben bu diziyi
Aynen!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 1:36 pm
yldrm1084 demiş ki:
Bak güzelim ben sana açıklıyayım: şimdi söyle oluyor Daghan varya yani Efe işte o diziden çıkmıstı bizim gibi sevenler kitlesi çok yüksek oldugu için geri döndü döndürdüler. Şimdi ise sana söylüyorum sen bu yazını kaldır seni takmıyoruz, bu adamı bu kadar beklemişken senin yüzünden kaybedemeyiz.... Teşekkürler........
abisi şakamısın sen türkçe demi bu yazdıkların
JoJo
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 1:37 pm
Açıklaman içn saol ben efenın daghan oldgnu bılmıodum Anlattıklarndan da hiç haberım yoktu zaten
dağhOKan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 1:38 pm
arkadaş sen ya ne yazdığına yada nerye yazacağına dikkat etmemişsin
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 1:39 pm
hem kime güzelim diyo bu zibidi
JoJo
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 1:40 pm
Bana
neyse cahıllık başa bela
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 1:42 pm
zeynp. demiş ki:
Bana
neyse cahıllık başa bela
döveyimmi
JoJo
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 2:13 pm
Gerekmez
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 2:22 pm
éBRu' demiş ki:
Paylasim icin Saol. Uzadikca Daha Güzel Olcani Saniyorum ,Efe Döndü Diye.
Efeyi Tamamen Elestirmis Bunu yazan Yazar ya .
kesin o yazarda sarp hayranıdır nerde dandik dundik oyuncular var onlara hayran olurlar zaten
poet92
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 2:52 pm
mesut yar yazdı bunu. myar@posta.com.tr isteyen güzel şeyler yazıp göndeebilir ben yaptım
JoJo
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 3:29 pm
Bellıydı onun böle bışey yapıcgı
By_CHucKY
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 5:29 pm
bu yazıyı yazan kesin güveni tutuyor yoksa bole bısı yazması mumkun mu
nagihan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 6:31 pm
ya noluyo bu yazarlara anlamadım bi yerde daha gördüm yazmış tims'ın sarpla işi bitti yol verdi gibisinden bişeyler herkez eleştiri yağmuruna tutmuş resmen dağhanın dönüşünü
ErHaN_ViCtOr
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 7:13 pm
Efenin diziden çıkması bir hataydı bunun farkına vardıkları için yeni sezonda diziye döndü başka şeler aramamak lazım bunun altında, kavak yellerinin var olmasını sağlıyan tek kişi Orjinal adam !
JoJo
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Çarş. Ağus. 11, 2010 8:08 pm
Sanada güle güle yıldırım
~ ♥Roshy ♥ ~
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Perş. Ağus. 12, 2010 3:07 pm
teşekkürler (:
diego_68
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Cuma Ağus. 13, 2010 11:22 am
hahahhaha
erdemast
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Cuma Ağus. 13, 2010 11:40 am
mesut yar kendi çapında eğlenen bir cahildir onu takmayalım arkadaşlar
Efe geldi Orjinal Adam Geldi Ve Dün Akşam Mükemmel Bir Bölüm İzledik Hepimiz herşey çok güzel olacak
mesut yar denen cahili umursamayalım
dağhan_gülhan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Cuma Ağus. 13, 2010 11:44 am
kıskançlıklarından ne yapacaklarını bilmiyolar haa....şimdide dağhanıma sarmışlar...
anchovy
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Cuma Ağus. 13, 2010 11:44 am
zeynp. demiş ki:
Kavak Yelleri uzadıkça daha neler olur neler Bu dizi uzadıkça “başka dünyadan varlıkların da” diziye dahil edilme şansının artacağını düşünüyorum ben...
düşünmene gerek yok hadi kalk gel o varlığın temsili olarak ilk sen gir diziye Allah Allah yaaaa
elegen
Konu: Geri: Kavak Yelleri Uzadıkça Daha Neler Olur Neler Cuma Ağus. 13, 2010 12:05 pm
bizde bu reyting varken daha devam eder kavak yelleri bu arada 125. bölüm reytingleri gelmiş HEDEF KITLE TOTAL S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR % 1 COCUKLAR DUYMASIN ATV 1:42:56 8,51% 31,56% 2 KAVAK YELLERI KAND 1:31:37 7,32% 27,11% 3 KANIT KAND 1:19:32 4,26% 17,76%
HEDEF KITLE A/B S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR % 1 COCUKLAR DUYMASIN ATV 1:42:56 10,31% 35,93% 2 KAVAK YELLERI KAND 1:31:37 6,50% 23,20% 3 KANIT KAND 1:19:32 5,02% 19,33%