Konu: Kavak Yelleri Dizisine Ciddi Eleştiri! C.tesi Ağus. 14, 2010 9:48 am
Kavak Yelleri Dizisindeki Hapishane Sahneleri Eleştiri Aldı
Telefon içeri giremez ki! Mesut Yar- Posta
Kavak Yelleri'nde (Kanal D) akıllar da rüzgarla savruluyor. iki bölümdür tutuklu olan Güven, parmaklıklar ardında resmen ağa gibi yaşıyor...
Neden derseniz; adamımızın cep telefonu zırıl zırıl maşallah. Zil en yüksek seviyede çalıp duruyor. Güven telefonla bağırarak filan konuşabiliyor. Sanki evinde vallahi... Bildiğim kadarıyla telefonla birini aramak bile özel izne tabi. Bırakın oraya telefon sokmayı. Uçmasın akıllar Allah aşkına, biraz da ılık essin Kavak Yelleri!
erdemast
Konu: Geri: Kavak Yelleri Dizisine Ciddi Eleştiri! C.tesi Ağus. 14, 2010 9:50 am
dizimizi kıskananların böyle tür eleştiriler yapması normal mesut yarı hiç sevmedim sevmemde günahım kadar sevmem bencil ve egoist bir insandır sadece kendi çıkarları için mücadele veren bir insandır eleştiri yapacağına aynaya baksın biraz
JoJo
Konu: Geri: Kavak Yelleri Dizisine Ciddi Eleştiri! C.tesi Ağus. 14, 2010 9:52 am
dizimizi kıskananların böyle tür eleştiriler yapması normal mesut yarı hiç sevmedim sevmemde günahım kadar sevmem bencil ve egoist bir insandır sadece kendi çıkarları için mücadele veren bir insandır eleştiri yapacağına aynaya baksın biraz
ay ne bu kıskançlık yha yetti haa...bi çekememezlik aldı başını gidiyo....dizinin reytinglerini, oyuncularını,dağhanın geri dönüşünü çekemeyenler atıp tutuyo wallla
ya eleştirsinler tamam da bu eleştirmenlerde bahane arıyo zaten. kolaysa siz çekin o bölümü 120 hafta boyunca. elbette hatalar olucak sürekli yüzlerine vurulmamalı bence
ahmet488
Konu: Geri: Kavak Yelleri Dizisine Ciddi Eleştiri! Paz Ağus. 15, 2010 1:25 am
konu açamıyoruz bari buraya söyleyelim pelin karahan ve ibo başbaşa
Konu: Geri: Kavak Yelleri Dizisine Ciddi Eleştiri! Paz Ağus. 15, 2010 3:42 am
allah allah bütün sene forum diziyi yerin dibine soktu birden eski bi haber için mesut yara söylenenlere bak... Mesut Yar niye kıskansın diziyi biraz mantıklı olun. mesut yarı tanımıyosunuz sanırım bu kadar boş yazdığınıza göre.