arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda yeni konular açmıyorum ancak yeni tüyolar olursa açıyorum onlarda çıkıyor ve başlıyorum facebook kanal D ve kavak yellerinden topladığım bilgiler
1= efe aslı karşılasması iki türlü düşünüyorlar ama öncelik aslı ile güvenin nişanında olacakmış düşük bir ihtimal efenin hasta olup hastaneye gitmesi bu hitimal çok çok az
2= Efenin Gizli odasından mine aslı denizin fotoları çıkacak ama resimler fotomontaj la başkalarını koyacaklar diye bir söylenti var
3= radoyadaki ses ASLInındır..aslı sıkılıp tesadüfi olarak radyoyo girer efenin sesini efeye benzettiği için yani efe diye değil sesinin ve laflarının benzediği için onunla konuşup onu dinliyormuş
4=fikret msnde aslı ile tanışacak sadece bir tesadüf diyip gececek
5=mine denizin arası 130da görülecek ve düzelecek miş
6=mine ile güven iç çamasırlarının satılması dolayı ile kavga edicekler miş ve itiraf edebilirmişte
saygılarımla yanlış çıkma ihtimal, fazla yok arkadaşlar bundan önce paylaştıgım tüyolarada bakabilirsiniz
p.için sağol en çok aslı ile efe karşılaşması düşündürüyor....ama şöylede düşnüyorum madem fikret ile güven kanka oldular eeee güvenin nişanı olduğu zaman muhakkak nişanına çağırır ve fikretde gider demi...o yüzden ben nişan olayını daha çok tutuyorum...birde nişanda herkes olur mine deniz aslı metin vs....
bende fikretin hasta olduğuna artık inanmıyorum tayfun abinin bölümünü bugün tekrar izledim tamam hastalıkla alakalı bi iki şeyde durup kalıyo efe ama hasta değildir pek ihtimal vermiyorum mine ile güven tartışması olabilir güven sınırı çoktan aştı mineyi zor duruma sokcak ondan dolayı mine dedi gelçen hafta benim canımı yakmadıkdan sonra ben neden başkasını üzeyim gibi bişey söyledi bu arada paylaşım için teşekkürler bende okuudum çoğunu sitelerden
Efenin Gizli odasından mine aslı denizin fotoları çıkacak ama resimler fotomontaj la başkalarını koyacaklar diye bir söylenti var
bu bana saçma gldi çünkü o odaya sadece efe giriyor ve büyük ihtimalle onları özlüyor vrya kim olduklarını düşünyor neden montajlasınlar ki başka yüzler ona bişey ifade etmez ayrıca fikrette bu fotoğrafların ne işi vr yni nasıl buldu bu olay saçma olur doğru çıksa bile
kanal d nin sitesinden bazı tüyolar buldum ben hayal kırıklığına uğradım şahsen görüşlerinizi alabilirmiyim
yorgun argın eve gelip sizin yorumlarınızı görünce çok keyifleniyorum yaa süpersiniz:)bilindiği gibi c.tesi evet:) ilk olarak efenin gizli odasından başlıyım:) o odadaki resimler aslı deniz ve mineye ait ancak resimler değiştirilmiştir arkadaşlar.radyodaki gizemli ses ise aslıya aittir arkadaşlar bu kesindir :)diğer taraftan pcden kamera açılması gibi bi durum beklemeyin karşılaşma pc den olmayacak bu arada gven ve minenin arasıda iç çamaşırları yüzünden kötü olacak
devam edelim ! aslı efe karşılaşması size dediğim gibi ancak 2 türlü olacak. bu ya efe ile aslının doktorda karşılaşması yüzünden ya da efenin aslının nişanına gelmesiyle.bu arada shule o face de gördüğün sayfa hangi sayfa bilmiyorum ama bizden paylaşım yapan bir çok admin var.dönelim tüyoya iç çamaşırlarıyla güven ve mine arasında kavgaya dikkatinizi çekerim unutmayın:)
o ses veya kamera muhabbetini güven uyanır heralde hayır aslıya hayalle olan ilişkiyi sölemicek. ama hararetli bir kavga olacağından emin ol fotolarla ilgili ise fotomontaj herşeye kadirdir:)
deniz ile minenin arası 130. bölüme kadar yumuşayıp o bölümde kesin düzelme olacak
güven olayını önceden söledim ancak kesin değil dedim netleşince yazarım
soru: nasil yani güvenin gidicegii kesiiin değilmi
cvp:bilemem gitsin sonra düüşünürüz:D öncelikli hedef nişanın olması sonra efenin gelip kapı önünde karşılaşmaları ardında tek bir ses gelir oda efe olur millet şaşkın ne dersiniz
tüyolar böyle kendi düşüncelirimse ben nişan olayına nedense olasılık vermiyorum bana son derece saçma geliyo geliyo ben buna inanmıyorum güven olayı kesin değilmiş güven gitmezse efe-aslı olmıyacask gibi yıkılırım bişeyler yapalım aslı-efeciler lütfen ben aslı-efe aşkı olsun istiyorum
ya tamam ses konusunda aslı diyelim olabilir olmaz diye bişey yok efenin sesine benzetipte dinleyebilir kv sitesinde bir çok kişi efedeki ses sistemi fazla iyi değil sesi tanımaması normal falan diyolar ben anlamam çok anormal bi açıklamada değil olabilme olasılığı yüksek özellikle A-S-L-I/S-I-L-A olunca kafa karışıyo bide telefon ve laptop olayı tam konuşma bitti aslı yı laptop ve telefonu koyarken gösterdi diyelim o aslı peki bu resim nasıl bi olaydır ya o resmi nerden buldu bi allahın kuluda bunun açıklamasını yapsın tamam tüyolar için allah razı olsun ama bi bilgi okadar site gezdim bugün bütün tüyoları bende gördüm ama bununla alakalı kimse fikir yürütemiyo of ya kenetlendik kaldık allah biliyo ya efenin hafızasının yerine geldiğinide düşünmüyo değilim arasıra
ya kim ne derse desin ben bir metin-efe iki deniz--efe karşılaşmasını çooooook merak ediyorum aslı malum bayılacaktır
Aynen
cypriot
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Paz Eyl. 05, 2010 8:01 am
ebosum demiş ki:
ya tamam ses konusunda aslı diyelim olabilir olmaz diye bişey yok efenin sesine benzetipte dinleyebilir kv sitesinde bir çok kişi efedeki ses sistemi fazla iyi değil sesi tanımaması normal falan diyolar ben anlamam çok anormal bi açıklamada değil olabilme olasılığı yüksek özellikle A-S-L-I/S-I-L-A olunca kafa karışıyo bide telefon ve laptop olayı tam konuşma bitti aslı yı laptop ve telefonu koyarken gösterdi diyelim o aslı
efenin kayıt sisteminin kötü olması sösz konusu değil.sular dinlerken efeninde sesi geldi radyodan gayet iyi geldi
dağhOKan
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Paz Eyl. 05, 2010 9:56 am
bence efenin hatırladığı birşeyler var arkadaşlar göreceksiniz efe bunları gördükçe hatırlayacaktır..
Akıl var mantık var fotolarda aslı olmuş olsaydı eğer,efenin geri döndüğü bölümde karşidan karşıya geçerken efe aslıyı görmüştü..hatta resmen ona bakıyordu.. eğerki fotolarda aslı olsaydı efe aslıyı takibe alırdı ama oralı bile olmadı ?? bence aslı yok fotolarda.. SAYGILARIMLAA
Belki de efe arada biseyler hatirliyordur ve de aslinin (digerlerinin de olabilir) resimlerini cizmis olabilir (Ilk 50 opucuk misali). Yani sadece kendi tahminim ama en mantiklisi bu geldi bana.
Orhan236
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Salı Eyl. 07, 2010 6:00 am
bence resimlerde kendisi var ama yanında olanları tanıyamıyor! Ama birşeyler hissediyor o yüzden ara sıra bakıyor resimlere. özel olduklarından saklıyor!
dağhOKan
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Salı Eyl. 07, 2010 9:08 am
olabilir olamaz diye bir şey yok
cypriot
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Salı Eyl. 07, 2010 9:46 am
Orhan236 demiş ki:
bence resimlerde kendisi var ama yanında olanları tanıyamıyor! Ama birşeyler hissediyor o yüzden ara sıra bakıyor resimlere. özel olduklarından saklıyor!
bana resim olayı çok ama çok mantıksız geliyor.ama illaki resim çıkacaksa olabilir.nerde ve nasıl çekildiğini bilmediği kendi fotoğrafları ve diğerleriyle birlikte fotoğrafı