Konu: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Çarş. Eyl. 22, 2010 4:32 pm
Kavak Yelleri'nde Internetten Radyo Programı yapan Efe/Fikret'in gizemli dinleyicisi Sıla'nın kim olduğu belli oldu.
Efe/Fikret'in yaptığı radyo programına bağlanıp onunla konuşan ve son olarak Efe/Fikret'e randevu veren gizemli kız Sıla'nın kim olduğu ortaya çıktı. İnternet üzerinden konuşamalarında sesi ve kelime vurguları aynı Aslı'nınkine benzeyen Sıla'nın, Efe/Fikret'le birebir görüşmelerinde sesi ve konuşması değişmişti. Bu dikkatlerden kaçmadı. Önce acaba Aslı'yla mı konuşuyor diye, izleyiciler üzerinde merak uyandırmaya çalışılan dizide, sonradan çark edilerek Aslı'nın dublajını ortadan kaldırdılar. İzleyiciler bunu pek yemedi bu da dipnot olsun.
Sıla, ne Aslı ne de Hayriye çıktı. Diziye yeni karakter geliyor. Sıla'yı genç oyunculardan Beril Şenvarol canlandıracakmış.
dizifilm
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Çarş. Eyl. 22, 2010 5:08 pm
Paylasim icin Tsk. Acaba Ne olarak gircek , efeyle aralarinda birsey olck mi
BLaSTeR
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Çarş. Eyl. 22, 2010 5:25 pm
aslı efe buluşmasını zorlaştıracaksa hiç girmesin diziye yok kolaylaştıracaksa hoş gelsin..
MuKu
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Çarş. Eyl. 22, 2010 8:19 pm
BLaSTeR demiş ki:
aslı efe buluşmasını zorlaştıracaksa hiç girmesin diziye yok kolaylaştıracaksa hoş gelsin..
aynen
*kaanaydın
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Perş. Eyl. 23, 2010 6:27 am
Teşekkürler.
duru06semih
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Perş. Eyl. 23, 2010 8:05 am
ya biz karşılaşamadıkları için burda fenalık geçirioz bide bunu getirip efeyle sevgili yaparlarsa kalpten gideriz:)))) hemde buluşma dahada geçikir bence bide bu karakteri tanıyacaz diye....
bilgee
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Perş. Eyl. 23, 2010 10:17 am
ya inşallah bu güvenle sevgili olur da 3-5 bölüm sonra ikisi beraber el ele çıkarlar diziden biz de kurtuluruz
MeTaLic
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Perş. Eyl. 23, 2010 10:43 am
Sevmedim Bu kızı Ya .. İten Bişeyler Var .d
tekgezer51
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Perş. Eyl. 23, 2010 1:16 pm
arkadaşım ben paylaşmıştım bu konuyu
Nehir94
Konu: Geri: Efe'nin Gizemli Arkadaşı Belli Oldu Perş. Eyl. 23, 2010 1:26 pm
tekgezer51 demiş ki:
arkadaşım ben paylaşmıştım bu konuyu
Teşekkürler .. uyardığın için
Bu konuyu kilit + çöp yapıyorum
Diğer senin paylaştığın konuyu ise ky genel haberlere taşıyorum..