1-) Bölüm hakında yeterli bilğiye sahip olmak. 2-) Forumda günlük ortalama 4 saat online olmak. 3-) Forumda en az 3000 mesajı olmak ( Paylaşım vs. gibi mesajlar dışda ki mesajları dikkate alınmaz Örneğin: Boş mesajlar, teşekkürler vs. ) 4-) Foruma en az 2 ay önce üye olmuş olmak... 5-) Başka forumlarda moderatörlük yapmış veya halen devam etmekte ise bunu mesajında mutlaka berlirtmek... 6-) Yönetici arkadaşlarla uyum içersinde karşılıklı anlayış ve hoşgörü çercevesinde görevini yerine getirebilecek...
* Başvuru yaparken yukarıda yazan 6 madede bir sorun yoksa Başvurular buraya
UYARI: Forumda hiç bir mod ve yöneticin üyelerin üzerinde bir hakkı yoktur bizim yaptığımız sadece forumu üyeler açısından daha kullanışlı ve düzenli hale getirip bilğimiz dahilinde üyelere gönüllü yardımcı olmaktır, bunun bilincinde olanlar başvuru yapsın gerektiğinde forumu şahsi çıkarları için veya görevini herhangi bir nedenden kötüye kulandığını gördüğümüz arkadaşın direk moderatörlüğünü alırız...
Not: Başvurularınız ön elemeden geçirilecektir ve kabul edilen kişiler başvurduğu bölümlerde mod. eksiği oldugu taktirde veya görevden alınan mod. olduğunda yönetime alınacaktır.
Başvurunuz kabul edildi veya edilmedi gibi bir özel mesaj almayacaksınız...
Yönetimden sizi tanıyan bir yönetici var ise mutlaka bunu başvurunuzda belirtin...
Saygılar...
En son JoJo tarafından Perş. Nis. 01, 2010 2:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
* Yaşınız...:15 yaşndayım * Mesleğiniz...:öğrenciyim * Orturduğunuz yer...:istanbul * İstediğiniz Bölüm Hakındaki Bilğileriniz...:eğlence bölümünü istiyorum * Foruma Katılım Süreniz...1 gün oldu * Online zamanınız... * Var ise mod olduğunuz forumlar:yok * Kısaca kendinizden bahsediniz...
ben internet hastası bi insanım nerdeyse 7/24 netteyim ve forumlarda gezinmeyi çok seviyorum lise 2 öğrencisiyim bilişim teknolojileri okuyorum 10 senedir bilgisayar kullanıyorum gayet iyiyim online sürem her zaman yüksek olur diğer forumlardada katılımım gayet iyidir ve gerçekten bu işi iyi yapabilirim ve bunu gerçekten çok istiyorum deneme mod. olabilirim
* Yaşınız... 17 yaşındayım * Mesleğiniz... Bilişim Teknolojileri/Web tasarım Öğrencisi * Orturduğunuz yer... İstanbul * İstediğiniz Bölüm Hakındaki Bilğileriniz... DİZİ İLE İLGİLİ TARTIŞMA KONULARI * Foruma Katılım Süreniz... 02/11/2009 * Online zamanınız... İSTEDİĞİM ZAMAN GİREBİLİRİM * Var ise mod olduğunuz forumlar YOK * Kısaca kendinizden bahsediniz...
(TERS BİR HUYUM YOK HER HANGİ BİR HANDİKAPDA BULUNMAMAKTADIR DALAŞMALARDAN UZAK DURURUM YALAN SÖYLEMEYİM AMA DURABİLDİĞİM KADAR)
VE DİZİ İLE İLGİLİ TARTIŞMA KONULARININ MODLUĞUNA TALİBİM
artık istedıgınız bölume mod olmak yok o şekılde olmuor. Site içi mod olablırsınız. Ben online surenıze ve site içi ılgınıze göre degerlndrcm istgnızı merak etmyın
Yaşınız... 17 yaşındayım * Mesleğiniz... Öğrenci(Gıda Bölümü) * Orturduğunuz yer... İzmir * İstediğiniz Bölüm Hakındaki Bilğileriniz...Site içi * Foruma Katılım Süreniz... 27.11.2009 * Online zamanınız... Akşam 7'den gece 2,3 e kadar. * Var ise mod olduğunuz forumlar:Sitem var * Kısaca kendinizden bahsediniz... Ben 17 yaşındayım.İzmirde yazşıyorum.Adım Erdinç.Gıda bölümü okuyorum.Sitede sürekli aktifim.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Nis. 02, 2010 10:10 am
biraz daha katılım bekliyoruz cevabımızı en yakın zamanda sizlere bıldırcez merak etmyin.
merhabalar benim adım okankuzey yani hesabımı silmeden önceydi ne yaptım ki hiçbir uyarı almaksızın hesabım silinebiliyor bunu açıklarmısınız admin bey ve bu iş ile ilgili bir fikri olan herhangi bir kötü söz söylemedim en son yazdığım yazı moderaöt alımıyla ilgili başvuruydu oda kabul edilmedi heralde admin yazdığına göre bende tşekkür ettim çıktım bunun için mi çıkardınız beni