Konu: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 1:00 pm
Arkadaşlar duyduğum bir habere göre k.y yönetimi ve oyuncular basın toplantısı yapmış.Reytinglerde Düşme Olursa 90.ve 95 bölüm arasında dağhan diziye birdaha cıkmamak üzere dönebilirmş.Zaten Dizide öldüğü kanıtlanamadı Buda gösteriyorki diziyi izlemeyip reytingler düşerse dağhan diziye yeniden katılcak.Umutla bekliyorz..!
ErHaN_ViCtOr
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 1:10 pm
inşallah gelir güzel olur gerçekten
Nilay<3Dağhan
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 1:28 pm
evet akasya durağı ve varmısın yokmusunu izleyelimkki daha da düşsün
♥ NuR ♥
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 1:36 pm
Ben zaten akasya durağnı izliorm rklamdada warmsn ykmusunu acıyorm.Dönekler yznden sevdiğmz oyncudan oluyorz.Dağhanı sevnler şmdi sarp dıe die bitiolar dağhanı satmaya dvm etsnler bakalm nereye kdar hem dönmesni istiolar hmde dziyi izliolar.! nE aCayp değlmi hani hep dağhanın arkasndaydk ? dAĞhan bunları görüyorsa ne cok üzülüyordur.Ama bz tam dstek onun arkasndayz..!
Nilay<3Dağhan
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 1:37 pm
Hep Destek Tam Destek
hiçkimse
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 2:35 pm
Reyitngler düşmez malesef :( Bu hafta yüksekti ve yapımcı bir süreliğine bu ihtimali rafa kaldırmıştır ah bir düşse ahh
dido
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 2:38 pm
ben izlemiom izlettirmiom
♥ NuR ♥
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 2:41 pm
Bende ne izliorm izlettiriorm.Benm icn Tek Gnclk Dzsi Var artk oda Es Es
seda95
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 4:19 pm
Yaa İnş. yaa ama bu gidişle sanmıyorum. Reytingler yine yksldi. Bnde izlemiyorum artk Kavak Yellerini Dağhan dönerse çook güzel olucak.
Awe !
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 5:02 pm
İnşallah canım. Bi umutda olsa bekliyicez. Lütfen gelsin. =)
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 5:25 pm
Lovedaqhan demiş ki:
Arkadaşlar duyduğum bir habere göre k.y yönetimi ve oyuncular basın toplantısı yapmış.Reytinglerde Düşme Olursa 90.ve 95 bölüm arasında dağhan diziye birdaha cıkmamak üzere dönebilirmş.Zaten Dizide öldüğü kanıtlanamadı Buda gösteriyorki diziyi izlemeyip reytingler düşerse dağhan diziye yeniden katılcak.Umutla bekliyorz..!
SEN NERDEN DUYDUN BUNU MERAK ETTİM ?? :?:
Awe !
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 5:37 pm
x*x* ecem xx demiş ki:
Lovedaqhan demiş ki:
SEN NERDEN DUYDUN BUNU MERAK ETTİM ?? :?:
Arkadaşlar bu bir konu. Burası sohbet yeri değil. Eğer konunun kaynağını merak ediyorsan onu yazan arkadaşa ya özel mesaj yöntemiyle yada e-posta yöntemiyle ulaşabilirsin. Dikkat edersen sevinirim.
Princess
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 6:23 pm
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 6:26 pm
evet degıl :(
Princess
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Paz Ekim 04, 2009 6:28 pm
ben zaten tövbe ettim bakmiyorum bille ... netten izliyorum ...
penner
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Ptsi Ekim 05, 2009 12:31 pm
yeni bölüm için 3 ay bekledım fiyasko ile sonuclandı. 2 senelik emeğe yazık
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Salı Ekim 06, 2009 5:31 pm
bencede çok yazık oldu diziye...
ebosum
Konu: Geri: Dağhan Dönebilir.! Ptsi Kas. 02, 2009 8:48 am
ya hayır dönsün efe izlemesin kimse ya efeyi istiyorum bence efe sahnesinden dolayı dizi tavan yapmıştır bu hafta bide tekrarı verildi ya pazar günü ben verilceğini bildiğim halde tvden izlemedim diziyi netten izledim reytingden dolayı efeyle ilgili bilgi oldunuda okuyunca forumlardan kaçırırmıyım
Bende izlemiyorum. İzlememeye de niyetliyim. Ama bu haber gerçek olabilirde olmaya bilirde? Çünkü arkadaşımız duyduğuma göre diye yazmış. Haber açarken gerçek haberler yani kanıtlanmış haberler açarsak daha belirgin olur. Neyse teşekkürler. x)
evet ya hem öldüğü kanıtlanmadı gelsn artık çok özledk orjnal adamı onun geldiği bölmde kesin ağlarım aslı ölemez derken ble ağlamıştım gelnce kesn sevnçten ağlarım nolur gel efe ya