Konu: Dipnot..(efe hakkında) Salı Ekim 27, 2009 7:26 pm
merhaba arkadaslar duydugum bi habere göre orjinal adam kavak yelleri 91 bölüm cekimlerinde dizi setini ziyaret etmiş.. neseli görünen dizi ekibiyle uzun süre muhabbet etmiş..
haberin kaynagını bı arkadasımdan öğrendim dogru olup olmadıgını bılmıyorum..
bu haber dogru da olabılır yanlıs ta ben paylasmak ıstedım
baska buna benzer haber duyan arkadaslar varsa yorum yazsın yada yeni konu olustursun lütfen..
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Salı Ekim 27, 2009 8:08 pm
Insallah Dogru dur
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Salı Ekim 27, 2009 8:08 pm
Insallah
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Salı Ekim 27, 2009 8:09 pm
sen nasil duyon haberleri Yani sen bizi heycanladiliyorsun
GeNCeR
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Salı Ekim 27, 2009 9:10 pm
DAĞHAN KULEGEC genel forumdaki müjde li haberi kendim gördüm ama bu haberi arkadastan aldım yani dogruda olabılır yanlısta bilmiyorum.. ama inş dogrudur.. yorumalr ıcın teskkrler..
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Salı Ekim 27, 2009 9:20 pm
Ins Dogrudur Ya Sarp Apak Kim Ya Gencer sen diziye tv'de bakmiyorsun deme ?
GeNCeR
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Salı Ekim 27, 2009 9:27 pm
ben sarp apak ı avrupa yakasından tanıyorum tanrıverdi rolündeydi.. kabak yelleri nide efe kayıp oldugundan beri izlemiyorum.. ne zaman dönerse ozaman bakcam ORJİNAL ADAM sız olmuyo :S:S
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Çarş. Ekim 28, 2009 7:41 am
Biliyorum benim kuzenim atv'de Bakiyordu Sarp Apak Istifa Daghan Buraya
EL!FF
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Çarş. Ekim 28, 2009 10:16 am
91.bolum fragmanı cıkmıs ama EFE'ye dayır hıcbır ipucu yok tersıne guven-aslı yakınlasması baslıyo cunku guven-aslı ıcın vuruldu ve sakat kalma ıhtımalı var aslıda vıcdan azabı yuzunden ıyıce yakınlasa bılır guvenle
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Çarş. Ekim 28, 2009 10:18 am
91 bolumu gordum ama efe geri 'de donebilir netden izleyin Sarp Apak Istifa Daghan Buraya
GeNCeR
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Çarş. Ekim 28, 2009 11:18 am
arkadaslar 91 bölüm fragman nerden izlediniz kavak yelleri resmi sitede hala 90 bölğm fragman var.. siz hangi siteden izlediniz..
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Çarş. Ekim 28, 2009 11:29 am
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Çarş. Ekim 28, 2009 11:32 am
91. Bölüm Özet
Aslı ve Güven namlunun ucunda
Semih'in sebep olduğu büyük yanlış anlaşılma, Aslı ve Güven'in hayatına mal olabilecek bir tehlike yaratıyor. Semih'in sebep olduğu büyük yanlış anlaşılma, Aslı ve Güven'in hayatına mal olabilecek bir tehlike yaratır. Babasının ölümünün suçunu Aslı'da bulan oğlun silahından çıkan mermiler, Aslı ve Güven’in hayatlarını zehir etmek üzeredir. Aslı, Semih’in iftirası yüzünden disiplin kuruluna çıkmak zorunda kalır. Okul hayatı sona ermek üzeredir. Acaba sürpriz bir gelişme onu bu durumdan kurtarabilir mi? Deniz, Mine’yi kırdığını nihayet fark edebilmiştir. Onun gönlünü almak için çabalar. Fakat Deniz’in Mine'ye yaptığı romantik jestleri Osman sahiplenir ve Ayşe'nin gözünde puan kazanır. Deniz’in borç aldığı tefeci ise oteli kontrole gelir. Deniz’le tefecinin konuşmasına kulak misafiri olan umulmadık bir isim yüzünden tehlike çanları çalar. Atakan pastane açmak için bir dükkan bulur. Atakan’ın bulduğu dükkan Deniz’in hayatını etkileyecek sürpriz bir bilginin açığa çıkmasını sağlayacaktır. Güven, Deniz ve arkadaşlarını yine kandırmanın peşindedir. Acaba bu sefer de oynadığı oyuna onları inandırabilecek mi? Yoksa birisi onun bu oyununu fark mı edecek?
GeNCeR
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Çarş. Ekim 28, 2009 12:12 pm
tesekkurler paylasım ıcın
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Perş. Ekim 29, 2009 12:27 pm
FanKavakYelleri demiş ki:
91. Bölüm Özet
Aslı ve Güven namlunun ucunda
Semih'in sebep olduğu büyük yanlış anlaşılma, Aslı ve Güven'in hayatına mal olabilecek bir tehlike yaratıyor. Semih'in sebep olduğu büyük yanlış anlaşılma, Aslı ve Güven'in hayatına mal olabilecek bir tehlike yaratır. Babasının ölümünün suçunu Aslı'da bulan oğlun silahından çıkan mermiler, Aslı ve Güven’in hayatlarını zehir etmek üzeredir. Aslı, Semih’in iftirası yüzünden disiplin kuruluna çıkmak zorunda kalır. Okul hayatı sona ermek üzeredir. Acaba sürpriz bir gelişme onu bu durumdan kurtarabilir mi? Deniz, Mine’yi kırdığını nihayet fark edebilmiştir. Onun gönlünü almak için çabalar. Fakat Deniz’in Mine'ye yaptığı romantik jestleri Osman sahiplenir ve Ayşe'nin gözünde puan kazanır. Deniz’in borç aldığı tefeci ise oteli kontrole gelir. Deniz’le tefecinin konuşmasına kulak misafiri olan umulmadık bir isim yüzünden tehlike çanları çalar. Atakan pastane açmak için bir dükkan bulur. Atakan’ın bulduğu dükkan Deniz’in hayatını etkileyecek sürpriz bir bilginin açığa çıkmasını sağlayacaktır. Güven, Deniz ve arkadaşlarını yine kandırmanın peşindedir. Acaba bu sefer de oynadığı oyuna onları inandırabilecek mi? Yoksa birisi onun bu oyununu fark mı edecek?
bu buraya degıl cnm bızm kavak yelleri-bölümler dıe bır başlıgımz var oraya bölum özetlerı yazılıor . bıdaha kı sefere dkkt edersen sevnrm
dAmLaAa_dAğHaNnN
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Cuma Ekim 30, 2009 2:37 pm
arkadaşlar malesef yalan haber setin kendisinden öğrendim böyle bi şey olmamış
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Cuma Ekim 30, 2009 3:54 pm
Kim dedi oyle sana ? Dogru degil ye
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Cuma Ekim 30, 2009 4:45 pm
kim dedi ya bişey yazıyonuz...tam yazın ya..
Dağhanist
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) Cuma Ekim 30, 2009 9:32 pm
dAmLaAa_dAğHaNnN dedi ki Haber Yalan Bende dedim ki sen nerden biliyorsun haber yalan oldunu
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) C.tesi Ekim 31, 2009 6:38 am
tamam bende aynısını diyorum... bişey söylüyolar tam kimin söylediğini ..nerden bulduğunuzu söyleyin...
GeNCeR
Konu: Geri: Dipnot..(efe hakkında) C.tesi Ekim 31, 2009 7:25 am
arkadaslar benim yazdıgım duydugum bısıdır yani böle bişeyin olup olmadıgı belli değil ben duydugumu yazdım.. ama damla_daghan arkadasımızın setin kendisinden derken ne kastettigini anlamadım acıklık getirse gusel olur..