arkadaşlar kavak yelleri iyice yoldan cıkmış durumda efe gelicek ben inanıyorum ama şu an da dizi dostluk üzerine kurulmuş gibi gözüküyor %100 yalan...dostluk üzerine kurulmuş olsaydı efe'yi unutmazlardı...her zman oldugu gibi ne varsa ailenden hayır var metin abiye acıyorum inşallah efe dönünceye kadar bişe olmaz
ya efe döner yada sonunda ona da bi kız bulurlar düzelir yoksa dizide durmasının başka bir fonksiypnu yok şuan sadece insanlara efeyi hatrlatmakla görevli
Evet bende cok üzüldüm Metin abi icin, ben bi tek onun icin üzülüyorum diye bilirim. Cünkü Efeyi unutmayan/unutamayan, hatirlayan, özleyen, düsünen bi tek o var kavak yellerinin yeni halinda. Yani herkes degisdi bi tek o ayni kaldi. Asliya dediklerinde de tamamen hakliydi bence.. "sen sevgilini kaybettin ben kardesimi kaybettim.. sen hayatina devam ettin ama ben hala ordayim" dedi.. Asli,Deniz,Mine,Su,Atakan,Halil.. hepsi coktan unuttular Efeyi, adini bile anmiyorlar. Bi tek Metin.. onun icin gercekten cok üzülüyorum.
Dün aksam 10. bölümü izledim.. Efe Asli ile Denize söyle bisey diyordu.. "hani bi gün ben aranizda olmazsam komik bi Efe vardi der beni unutmazsiniz degil mi ha?" Bu sahneyi izledigimde dizinin simdi ki hali geldi gözümün önüne, cok üzüldüm..
Insanlar nasil bu kadar vefasiz olabiliyorlar ben anlamiyorum.. Efe onlarin cocukluktan beri arkadaslariydi. Ben artik sadece Metin abi icin üzülüyorum...
evet bende izliyorum eski bölümlerini d maxta evinde d smartı olanlar izlesin mutlaka dsmart 13.kanalda eski bölümler şimdi denizin aslıyı aldattığı bölümler ve yavaş yavaş efsane aşka geliyoruz sırf efe için her akşam onları izliyorum normal dizilerimin yarılarını izlemiyorum aşkım için değer