Konu: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 5:30 am
Konunun ilk mesajı :
Bugün sete gideceğim saat 12 gibi evden çıkacağım..5-6 ya kadar orda olurum...atakanların vine birde..bucaya gideceğim... allahın izniyle...gözlemlerimi fotoları koyacağım....
Yazar
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 1:43 pm
DağhanÆ demiş ki:
kızcaksınız ama ne yapalım...set çekimleri pazartesi günü sonmuş..yani bayram tatiline girmişler gittim buldum yeri..hatta su nun evini gördüm..buldum...haftaya söz pazartesi okuldan çıkınca gitcem... özür dilerim... :(
Ya Merak Etme Bisey Olmaz Kizmadim ben ^^
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 1:48 pm
o kadar kişi haber bekliyodu..hani su nun evini bulmak kolay olmadı...buzz 35 cafe in orda ama o da yolun sonunda..bişey oolmaz üzmeyin kendinizi.... allahın izniyle bir daha gşdeceğim...
Dağhanist
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 1:48 pm
dağhan külegeç demiş ki:
fan kavak yelleri seni inandırmak zorunda deilim sen efeyi bekle gelir konuştum diyorum kendisi olduğundan eminim çünkü msnde kamera açtı
Ozaman Resimi Göster Bakarim ?
Dağhanist
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 1:49 pm
DağhanÆ demiş ki:
o kadar kişi haber bekliyodu..hani su nun evini bulmak kolay olmadı...buzz 35 cafe in orda ama o da yolun sonunda..bişey oolmaz üzmeyin kendinizi.... allahın izniyle bir daha gşdeceğim...
Zaten Ben Sana Kizmadim Bisey Olmaz !
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 1:51 pm
evet msnden foto çekiliyo print var ona bas sonra paint e yapıştır de oluyo......görelim dağhanı msn de kamera açıkken..sen kimsinki dağhan sana msn ni veriyo bide sana söylüyo..inanmayın arkadaşlar bunlar ya aslı&güvenci-yada aslı&denizci..bence...anlamayalım diye dağhanın ismiyle kayıt oluyolar...yazık yazık...izlediğim ve kazandırdığım bütün reytinglere... ataman flood yapıyon...yasak mod olsanda...kardeşim..
Dağhanist
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 1:56 pm
dağhan külegeç demiş ki:
lan dağhan adam ol sen kimsin felan konuşma öyle lan
Arkadasim Bak Sakin ol yoksa senin bütun Konularini silerim Güzel Güzel Konusarim
peLn
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 1:57 pm
arkdşlr sakin olalm bi o arkdş kndini kndryo zaten kmse innmdğı için sorn yok bizim derdimz dağhn bşverlm böle şyleri ?
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:00 pm
bak mod olsaydım ben sana yapcağımı biliyodum..1 hafta sonra olsaydı bu olay o zman sen görürdün şimdi yetkim..yok ataman boşver...bunu sen... adama bak ben ne dedim sana bu dağhancı değil..Æ yi sildiyo...
peLn
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:02 pm
artk meraktn çtlıcam
defne
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:02 pm
ya burda amacımız ne dağhanı geri getirmek...kendi yallanlarıyla yok dağhanla konuştum yok ben dağhanım diyen kişilerle işimiz yok...bana bak arkadaşım ya sende bizim gibi ortak bi amaç için burda ol yada git bu siteden yalancılarla yer yok burda..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:03 pm
peLn demiş ki:
artk meraktn çtlıcam
neyi merak ediyon..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:05 pm
tamam kardeşim ya çık..siteden yada hesabını kapattır...yada biz kapattıralım... bir gün dönecek ...inanıyorum..allahın izniyle... bir gün gelecek ve diyecekki siz benim olduracm deyipte olduramadığım şey gördünüzmü...
En son DağhanÆ tarafından Çarş. Kas. 25, 2009 2:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
defne
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:06 pm
tabikide hiç bişey belli değil dağhanın geliceğide dizide oynuycağıda ama yalanlarlar uğraşmıyoruz en azından....burda dağhanı geri getirmeye çalışmak yerine yalanlarla insanları üzmek veya ümitlendirmek asıl çok çok daha büyük bi aptallık...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:08 pm
dağhan külegeç demiş ki:
lan çıkmıyom sana mı sorcam piç
tamam artık çıkmana gerek yok kişiliğini nasıl bir insan olduğunu gördük..işte yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı...eee atalarımız boşa söylememiş...
Dağhanist
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:09 pm
dağhan külegeç demiş ki:
lan çıkmıyom sana mı sorcam piç
Duzgun Konus bak sonra kim kazanir Görursen DağhanÆ Abimi Birak Tamam ?
defne
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:09 pm
çok haklısın arkadaşım evet yalancının mumu yatsıya kadar....
Dağhanist
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:10 pm
defne demiş ki:
çok haklısın arkadaşım evet yalancının mumu yatsıya kadar....
Evet
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Çarş. Kas. 25, 2009 2:11 pm
Konu: Geri: Bugün Set Günü!!!! Perş. Kas. 26, 2009 10:33 am
ewt cnm bulamadın die bnde sana kızmadım onlar önceden çekmişler zaten... şimdi hepsi istanbuldadır... olsundaha sonra gidersein allah kısmet edersen.....