96. bölümde bir şey dikkatimi çekti güven karamannis yolcu gemisini nerden biliyor daha önce hiç o konu konuşulmadı ki... kesin efeyle bir bağlantısı var
EL!FF
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 10:18 am
ben ızlemedm ama karamannis yolcu gemisinın efeyle deıl halılle baglantısı var..o hep soyluyodu ılk dızıye geldıgınden berı hatırlarsanız...
karaposu2
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 10:19 am
arkadasım su anlattıya güvene efeyi o arada anlatmıstır tabi
35daghan
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 10:24 am
Bu Olayın Efe'yLe bi alakası yok lütfen artık anlayın bunlar haLa adamın üzerinden reyting almak istiyorlar bunlara alet olmayalım lütfen Biz Daqhan Fan'ı olarak onun yeni projelerini desteklememiz lazım bunun için Kavak yelleri'ni unutalım isteyen warsa İzlesin sayqı duyarız ama dağhan ın artık o diziyle alakası kalmadı ....
`EfSaNeLer unuTuLmazzzz ~
EL!FF
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 10:37 am
ben ızlemdıgım ıcın bılmıodum suyun anlattıgını fılan...
ebosum
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 10:40 am
ben az önce izledim su anlattı herşeeyi suyun zaten ağzında bakla ıslanmaz biliyosunuz bikerede burağa demişti ben efeyle çıktım ben efeden ayrıldım aslı efeyle çıktı sonra mine denizle falan fila güvenede anlattı ya hepsini güvende kimin eli kimin cebinde belli değil
ozan55
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 11:24 am
ne yani su kalkıp da güvene halilin karamnnis te çalıştığı gibi bi ayrıntıyı niye anlatsın saçma bence.zaten efeyi anlatıyordu halille ilgili niye böyle bir detaya girsin.sanmıyorum.güvende var bişeyler ve kwesin efeyi biliyo tanıyo görürsünüz.şükran teyzeyi gördüğünde de hiç benzemiyormuş dedi efeyi kastetti kesin biliyo
ebosum
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 11:26 am
denizin aslıyı mine ile aldattını anlatan su halilin karamannis gemisinde çalıştığını anlatmazmı sence???
ebosum
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 11:40 am
pardon :(
Dağhanist
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 11:41 am
Güven Dedi Ben Babami Bulmaya gidicem belki efe'yi bulmaya gideler sonra
Misafir Misafir
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Paz Kas. 29, 2009 11:43 am
arkadaşlar daha kaç kere dıcem . Bu tür konular anket bölümüne yada daghan kafe bölümüne. Bır daha uyarmıcam dırek sılıcem emeklernız boşuna gtmesın.
Bu konu güven ve kavak yellerıyle ılgılı. O yuzden buraya degıl kavak yelleri bölümüne açılmalı tüm konular. Daghan Külegeç 'in haberleri bu kısma digerleri kavak yelleri bölümüne.
seninleilkdefa_66
Konu: Geri: GÜVEN SIR DOLU Ptsi Kas. 30, 2009 5:17 pm
ya arkadaşlar karamannis yolcu gemisi yalnızca geçen sezon konuşuluyodu su neden anlatsın ki güvene böyle saçma bi ayrıntıyı