Konu: Tahminler Geleceğini Gösteriyor.! Ptsi Kas. 30, 2009 11:25 am
Tahminlermz doğru çıkıo glba.dağhanın dziye grme ihtimali war.bu arada bnm arkasmN esk.sewgilisi k.y arka planda oynuodu arka planda mesela alıswerise gderler ya arkalarnda felan insan olur orda oynuodu iste geçen facebookta o cocuğu gördum adı alpay smdi ckmş dziden ama bn ynede ona sorim dedm dağhan dziye girecekmi dedm.Ben girecek diye bliorum dedi.Zten bu cocuk ibo daghan pelin felan hepsni tanıo konuşmuşlukları felan var.İnşallah dediği dogru çıkar.
bence dağhan (EFE) son bölümde gelir o da aslıyla güvenin arasında bişi olunca ortaya çıkar orda biter diye düşünüyorum bilmiyorum siz nasıl düşünüyosunuz ama inşallah gelir son bölümde olsa gelsin onu görelim çok özledim yaaa :(
bence dağhan (EFE) son bölümde gelir o da aslıyla güvenin arasında bişi olunca ortaya çıkar orda biter diye düşünüyorum bilmiyorum siz nasıl düşünüyosunuz ama inşallah gelir son bölümde olsa gelsin onu görelim çok özledim yaaa :(
96. bölümle ilgili özet aciklamayi koymuslar kanal d sitesine okumani tavsiye ederim :S