Konu: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 8:46 pm
arkadaslar ben netten takıp edıyorum dızıyı ve hersey apacık ortada!!
aslı-guven baslamıs kurt-karga hıkayesı belli etti dızının basında bolum adı yazıo orda erosun mızragı yazdı eros ta ask tanrıcası bıldıgımız gıbı bunlar acıklıyor bıze askın basladıgını
artık hayırlı olsun mu dersınız lanet olsun mu dersınız bılmem ama ben lanet olsun kasar aslıya dıyorum
peLn
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 8:47 pm
ewt ya bu ne böle gerçktn lant olsn bu kdr sçmldlar
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 8:57 pm
Belliydi zaten böle bişi olacağı öf bea :S
Efemmm!
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 9:15 pm
lanet olsun kasar aslıya bu aslı hiç bir zaman EFE gibi birini hak etmemiş ya yuh!!! yazıklar olsun...
*Dnz
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 9:17 pm
Aslı&Efe'ye bayılıyorum herşeyimler.. Ama ne olmasını bekliyordunuz ki? Aslı hayatı boyunca Efe'nin yasını tutup tek başına yaşlanıp,tek başına mı ölecekti? Hayata küsemezsiniz olmuşla,ölmüşe çare yok 3 sene geçmiş artık Efe'yi unutmadan hayatına bir düzen vermesi gerekliydi çünkü gerçek hayatta bu böyledir..
x*x* ecem xx
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 10:02 pm
ya dizide neler oluo biri söleyebilirmi izlemiorumda??
zeze
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 11:00 pm
aslı efe aşkı yalanmış inş efe dönerse yine aslıyla yapmazlar bence gelecek sezonda sarpı kovup aslıya lezbiyen bi sevgili yapsınlar aslının hayatından geçmeyen bi o kaldı bide kötü kız mineydi sözde
dontdisturb
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 11:38 pm
seti basıp "aslı bize de versene" diye tezahürat yapalım var mısınız
x*x* ecem xx
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 11:46 pm
hee oldu sonra direk korumalar sizi bi gzl döver yada dava açarlar :lol:
dontdisturb
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 11:51 pm
gerçekten mi? :bounce:
x*x* ecem xx
Konu: Geri: ap açık ortada!!! C.tesi Ara. 05, 2009 11:53 pm
vallahaa :lol: komiksin :lol:
guli_23
Konu: Geri: ap açık ortada!!! Paz Ara. 06, 2009 1:20 am
*Dnz demiş ki:
Aslı&Efe'ye bayılıyorum herşeyimler.. Ama ne olmasını bekliyordunuz ki? Aslı hayatı boyunca Efe'nin yasını tutup tek başına yaşlanıp,tek başına mı ölecekti? Hayata küsemezsiniz olmuşla,ölmüşe çare yok 3 sene geçmiş artık Efe'yi unutmadan hayatına bir düzen vermesi gerekliydi çünkü gerçek hayatta bu böyledir..
dedigine katiliyorum ama benim kizdigim nokta asli'nin efenin adini dahi anmamasi efe ona ihnaet etmis ona kötü seyler yapmis ve onu terk etmis gibi bi tavir icinde ben ona uyuz oluyorum
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: ap açık ortada!!! Paz Ara. 06, 2009 7:46 am
GeNCeR demiş ki:
arkadaslar ben netten takıp edıyorum dızıyı ve hersey apacık ortada!!
aslı-guven baslamıs kurt-karga hıkayesı belli etti dızının basında bolum adı yazıo orda erosun mızragı yazdı eros ta ask tanrıcası bıldıgımız gıbı bunlar acıklıyor bıze askın basladıgını
artık hayırlı olsun mu dersınız lanet olsun mu dersınız bılmem ama ben lanet olsun kasar aslıya dıyorum
bende lanet olsun kaşar aslıya. 2 gün önce efe için ağlıodu lan bu. ayıp ya tam kaşar olmuş. büyüdükçe kaşarlaşmış.
GeNCeR
Konu: Geri: ap açık ortada!!! Paz Ara. 06, 2009 11:02 am
Konu: Geri: ap açık ortada!!! Paz Ara. 06, 2009 4:11 pm
Arkadaşlar Aslıyı suçlamak yanlış.Aradan 3 KOCA YIL GEÇMİŞ.Ne olucaktı hala ağlıyacakmıydı ne kadar uğraşsalarda EFE GELMEDEN KAVAK YELLERİ olmaz.Zaten ne hikmetse Aslıda doladırıcı düzembaz yalancı hırsız birine aşık oluyo .SAÇMALIK Bİ DİZİ OLMUŞ
Dağhanist
Konu: Geri: ap açık ortada!!! Paz Ara. 06, 2009 6:55 pm
umutfatih10 demiş ki:
Arkadaşlar Aslıyı suçlamak yanlış.Aradan 3 KOCA YIL GEÇMİŞ.Ne olucaktı hala ağlıyacakmıydı ne kadar uğraşsalarda EFE GELMEDEN KAVAK YELLERİ olmaz.Zaten ne hikmetse Aslıda doladırıcı düzembaz yalancı hırsız birine aşık oluyo .SAÇMALIK Bİ DİZİ OLMUŞ
Asli Efe'yi Unutu gerçek hayata'da daghan unutular
duru06semih
Konu: Geri: ap açık ortada!!! Ptsi Ara. 07, 2009 10:14 am
efe yi diziden çıkardılarsa mantık olarak aslıya birini bulmaları gerekiodu arkadaşlar bu böyledir...hem 3 yıl geçmiş uzun bir zaman bu sonsuza kadar yanlız kalamazdı ama ne bilim güven karakteri gibi bir karakterde olmamalıydı...