Ya Aslı aynı o garip sitelerdeki seks hikayelerindeki gibi hareketler yapmaya başladı((96. bölüm finali))EFE bir an önce dönsede bi döwse aslıyı ... şaka bi yana şimdi izledim netten çok sıkıcı yaaa...
dontdisturb
Konu: Geri: Yok Artık C.tesi Ara. 05, 2009 10:42 pm
ne hikmetse kavak yelleri sitesi forumunda herkes müthiş bölümdü diyo ne izlediler acaba? son derece bayık bir bölümdü dizi hiçbir şekilde ilerlemiyor senaristler napıyo acaba tatile mi çıktılar
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Yok Artık C.tesi Ara. 05, 2009 10:43 pm
Yönetmen kimdi arkadaşlar ?
dontdisturb
Konu: Geri: Yok Artık C.tesi Ara. 05, 2009 10:45 pm
ben
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Yok Artık C.tesi Ara. 05, 2009 10:47 pm
Komik (:
zeze
Konu: Geri: Yok Artık C.tesi Ara. 05, 2009 10:57 pm
heralde bizim görmediğimiz bir ışık görmüşler ufukda
karaposu2
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 9:14 am
artık replikler çok sacma leman mineye kek yaptık dun diyo telefon calıo telefon salondaydı diyo mine su sekei verirmisinn dio yok sağdaki dio falan filan bayğı sacmalasmıs hiçde komık bi dizi degil artık cok saçmalamıslar 8)
Dağhanist
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 9:18 am
karaposu2 demiş ki:
artık replikler çok sacma leman mineye kek yaptık dun diyo telefon calıo telefon salondaydı diyo mine su sekei verirmisinn dio yok sağdaki dio falan filan bayğı sacmalasmıs hiçde komık bi dizi degil artık cok saçmalamıslar 8)
Evet
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 10:43 am
jale incekoldu
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 12:16 pm
ya bune ne iş bi jale incekol oluo yönetmen bi kerem çakıroğlu :s
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 12:28 pm
hatbiden bi bölüm o bi bölüm diğeri çocuk oyuncağı gibi yaptılar hee
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 12:40 pm
Yani harbiden çocuk oyuncağı yapdılar dediğin gibi gerçek yönetmen kimse o yapsın kardeşim işini :s
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 12:41 pm
yani jale gitsin kerem bey yönetsin yaa !!
Dağhanist
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 12:53 pm
x*x* ecem xx demiş ki:
yani jale gitsin kerem bey yönetsin yaa !!
Evet
umutfatih10
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 4:06 pm
EFE olmazsa bi bok olmaz
En son umutfatih10 tarafından Paz Ara. 06, 2009 5:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dağhanist
Konu: Geri: Yok Artık Paz Ara. 06, 2009 4:07 pm
umutfatih10 demiş ki:
Ya abi nerde görülmüş suda cesedin bulunmadığı elbet bi kıyıya vurur yada dalgıçlar bulurdu dalgıçlar okyanusta bile buluyo geri gelicekki kestirik atmadılar.Ya ztn sezon finalinde aslının camıda açıktı efeninde kapılar açılmıyacapına göre ön camlardan çıktılar denizle mine bile arka taraftan ön tarafa geçip çıkıyosa önde oturan efe nasıl çıkamıcak efe zstn çıksa hastaneden sonra tutuklanıp götürülecekti arabadada aslı seni seviyorum birgün gelicem dedi herşeyin unutlmasını bekliyen efe şu 5 bölüm içinde geri gelicek bence
Olabilir vallah Akil Mantik var
duru06semih
Konu: Geri: Yok Artık Ptsi Ara. 07, 2009 10:10 am
valla ben hiç zevk almadım alacak bi yerde yoktu zaten bi değişik geldi bana nasıl diyim yavan yani...
dağhancolic
Konu: Geri: Yok Artık Ptsi Ara. 07, 2009 5:51 pm
bende katılıyorum ya caaaanım fılmı gözü ,sırlar dünyası vb deki oyuncular gibioynatıolar
Dağhanist
Konu: Geri: Yok Artık Ptsi Ara. 07, 2009 5:52 pm
Daghan'siz film berbat
dontdisturb
Konu: Geri: Yok Artık Ptsi Ara. 07, 2009 6:22 pm
bir film deil dizi bu türkçeyi doğru konuşalım
guli_23
Konu: Geri: Yok Artık Salı Ara. 08, 2009 11:11 pm
aynen katiliyorum bende netten bakdim dün ama daha ilk partlarinda sklmaya basladim hicmi heyecan aksiyon cekicilik yok ya sarp apak harcaniyo resmen