Konu: KANAL D SİTESİ !!! Ptsi Ara. 07, 2009 10:45 pm
Arkadaşlar ben kanal d nin sitesine girdimde birçok ilginç olaylan karşılaştım. 1. si kavak yelleri dizisine girince karakterlerde sadece aslı mine ve deniz var. sonra dizi resimlerinde efeninde güveninde resimleri var.sonra kaçırdığınız bölümleri izleyin kısmında diziler geçiyo ky geçince efe ile aslının resmi var.anlaşılan bu site pek güncelleşmiyor.
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Ptsi Ara. 07, 2009 11:30 pm
Yada sitede bir ipucu var (:
DaghanH
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Ptsi Ara. 07, 2009 11:45 pm
Insallah ipucudur ama sanmiyorum, kesin guncellesmiyodur
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 1:03 am
DaghanH demiş ki:
Insallah ipucudur ama sanmiyorum, kesin guncellesmiyodur
kanal d gibi bir site eğer güncellenmiyorsa bilmiyorum artık (:
hiçkimse
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 7:59 am
Yok artık ipucu falan yok.
cypriot
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 10:36 am
yok arkadaşlar kanalın ipucu vereceğini felan sanmıyorum.bence güncelleşmiyor.güven karakterini yazmamışlar çünkü
Dağhanist
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 12:04 pm
Bence Ipucu yok
seninleilkdefa_66
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 1:27 pm
o site sürekli güncelleniyo güncellenmese oyunculardan bölümünden dağhan külegeçi çıkarmazdı
Dağhanist
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 1:31 pm
seninleilkdefa_66 demiş ki:
o site sürekli güncelleniyo güncellenmese oyunculardan bölümünden dağhan külegeçi çıkarmazdı
kanal d sitesi biraz geç kalmislar
x*x* ecem xx
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 2:32 pm
kanal d sitesi güncellenmiyor ondandır ipucu fln yok yani...
cypriot
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 2:47 pm
ipucu olduğunu bende sanmıyorum ama çıkarmaları gerekirdi yada güven karakterini eklemeleri gerekirdi.yani bence güncellenmiyor
Misafir Misafir
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 3:54 pm
SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR SİTE GÜNCELLENİYOR VE ZATEN ORDADA EFENİN OLDUGU BÖLÜMLER VAR ADI ÜSTÜNDE 1.SEZONDAN KAÇIRDIGINIZ BÖLÜMLER
yunus_emre18
Konu: Geri: KANAL D SİTESİ !!! Salı Ara. 08, 2009 4:11 pm
arkadaşlar her gün başka bi dizinin fragmanı olsun canlı haberler olsun güncellenior yani o şeyi göremeyecek kadar kör değiller..hem ii biliorum kanal d nin internet teknik ekibinden 1 2 tane tanıdık var ...onlar zaten işin ustası...anlayacağınız güncellenior site....
ve de arkadaşlar kanal d sitesinde en çok sevdiğim yanı ise ky bölümünde karakterler kısmın da ibrahim , pelin ,aslı enver var sarp apak yok yani daha önce dağhan vardı o kalkmış ama yerine sarpı katmamaları gerçekten sevindirici bi durum