Konu: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 3:09 pm
Fragman ve özet onu gösteriyor . UMUDUMUZU Genede yitirmeyeLim dicem ama :( . asLi nin hissleri her şeyi gösteriyor ) Gib :S
Dağhanist
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 3:10 pm
Arkadaslar bunlar Reyting oyunu inanmiyorsaniz diziye bakarsin sonra off fankavakyelleri haklimis diceksiniz efe yok artik
özge
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 3:12 pm
ewt efe artık yok ama bız bunu bı turlu kabullenemıyoruz :(
EkinarA
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 3:14 pm
artık kabullensek iyi olur :S :(:(:(:(:((:(:
Misafir Misafir
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 3:47 pm
kabullenmek isteyen kabullenir kardeşim... kimsenin hislerine yada düşüncesine mudahale edemez..
guli_23
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 4:04 pm
Ya kabullenmiyosaniz bile o diziye bakmayin ya bakarak efe dönecek saniyosunuz ama yaniliyosunuz reytingler yukseldikce dizi efesiz tutulmaya basladi sanilir anlayin artik
umutfatih10
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 5:20 pm
Ya kardeşim Aslıdan bize ne bundan sonra Güven Aslı aşkı olmaz Ztn Yapılmak istenen bu Aslı bi karar vermek zorunda olucak
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 6:00 pm
FanKavakYelleri demiş ki:
Arkadaslar bunlar Reyting oyunu inanmiyorsaniz diziye bakarsin sonra off fankavakyelleri haklimis diceksiniz efe yok artik
ewt arkadaşlar herks dio bunu o kadar açıklama yapıldı dağhan kesin kararlıymış dönmicem diomuş oyunlarına artık kanmıoruz inş yakında final olur.
Dağhanist
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 7:17 pm
Reyting oyunu daghan filan yok
35daghan
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 7:28 pm
Bari kavak yellerine dönmüyo başka bi dizide qörelim kendisini ...
Efe Döneceğin günü bekliyoruz ` `Ümit DAŞKARA İzmir'den sevqiLerimLeeee ~
Dağhanist
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Çarş. Ara. 09, 2009 7:29 pm
ewet mesela genis aile xd yok yeni dizi (gençlik dizisi)
efekaygisiz
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 1:42 pm
Bence yenı bır dızıye oyunculuk yapsın o her dızıye yakısır ama onu kavak yelllerinde gormeye alısmıstık ama bunada alısırız yeter kı ekranların basına yenıden gecsın
Misafir Misafir
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 3:34 pm
ben dağhanı kavak yellerinde görmeyi istiyorum.. ama gelmicek biliyorum... bu yüzden kendini çok özletti..artık dönsün ekrnlara hangi dizi olursa olsun farketmez...
Dağhanist
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 3:38 pm
ewet vallah farketmez
Misafir Misafir
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 3:40 pm
ama arka sıradakilerde oynamasını isterim...yani benim için ön planda olan dizi..
EkinarA
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 4:23 pm
HER KES BUNU BİLİYOR EFE ARTIK YOK ! ama kABULLenemıy0r.
Dağhanist
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 4:24 pm
ewet kabul edemiyoruz
Misafir Misafir
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 4:28 pm
kabullenmek kolay değil...
Dağhanist
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 4:29 pm
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 4:33 pm
BENDE KABULLENMEK ISTEMIYORUM AMA YAPICAK BİSİ YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR
Dağhanist
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 4:35 pm
Kalmadi
Misafir Misafir
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Perş. Ara. 10, 2009 4:37 pm
umutmu kalmadı .. çünkü artık bende kavak yelleri ile ilgili hiçbir şey kalmadı... ben hala diyorum..101 . bölüme kadar netten izleyeceğim.. ama sonrasını bilemem..
sweetcool_boi
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Cuma Ara. 11, 2009 1:23 pm
her yere gondercem bu link i izlemelsnz mutlaka cunku
sweetcool_boi
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Cuma Ara. 11, 2009 1:26 pm
dikkat edersenz efenin kıyafeti arabadaki kıyafet we dier efe aslının sürekli baktığı t-shirt yani urlada karşlaştkları o üzernde taşıt olan t-shirt...şu linki izleyn artk we yorum bekliorummmm
sweetcool_boi
Konu: Geri: 97 Bölüm fragmanından Sonra EFé hayaLLeriniz ( hayaLLerimiz ) sona erdi D: Cuma Ara. 11, 2009 1:26 pm