arkadaşlar şimdi ky'nin 97. bölümünün fragmanını izledim ve çok beğendim neyi çok beğendim öncelikle şarkı müthiş işte minenin merdivenlerden inerken o tekme attığı her neyse çok güzel tekme atıor:D yani çok karizmatik bayıldım oraya tam şarkınn nakarataı girio fln süperdi 97. bölüm kaçmaz !!!!!!!!!
ya arkadaşlar bu dağhan forumu değilmi? ky forumları dağhan konularını siliyo biz neden ky ile ilgili konuları tartııyoruz? kavak yellerinin tek sözü edileceği nokta dağhanla ky arasında gelip gelmeme meselesi olmalı.yani ky dizisi ile ilgili bu forumda bi konu olmamalı bence.artık ky nin oyuncusu değil çünkü dağhan.yada sadece adminin açtığı bir başlık olmalı o.
Misafir Misafir
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm fragmanı mükemmel... Perş. Ara. 10, 2009 5:38 am
onu konuşuruz sonra... söyliyelim çöp kutusuna yollasın silmesin..sonra dönerseki inşallah döner..hemen geri taşırız o zman...
DaghanH
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm fragmanı mükemmel... Perş. Ara. 10, 2009 8:33 am
Bende hic bi yerden izlemiyorum artik, bu dizi icin 1,5 saatimi hic bosa harcayamam..
Dağhanist
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm fragmanı mükemmel... Perş. Ara. 10, 2009 10:17 am
DaghanH demiş ki:
Bende hic bi yerden izlemiyorum artik, bu dizi icin 1,5 saatimi hic bosa harcayamam..
Kesinlikle vallah çok güzel Konustun
umutfatih10
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm fragmanı mükemmel... Perş. Ara. 10, 2009 11:32 am
Bende İzlemeye Grek duymuyorum nasıl OLSA BErbATTT
D-MAX te özetleri var onalara bakıyorm..
Dağhanist
Konu: Geri: kavak yelleri 97. bölüm fragmanı mükemmel... Perş. Ara. 10, 2009 11:33 am
ama sonuçta bu forumda kavak yelleri dizisi ile ilgili bölüm açılmış ve bende bu bölümü dizi ile ilgili düşüncemi yazdım ..... eğer bu konuların olmasını istemiyorsanız kavak yelleri dizisi başlığını kökten silin eğer buraya dizi ile ilgili ii veya kötü düşüncelerimizi yazamıcaksak ne anlamı var bu bölmn olmasının...