Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı
+3
yunus_emre18
Dağhanist
tolqahan77
7 posters
Yazar
Konu: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 8:28 pm
Arkadaşlar Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı. Bu cümlede 98. bölümün adının yazdığı yerin yukarısında yazıo vikipeida'da.. yani bu sezon final yapıcakmıs kavak yelleri :S
Dağhanist
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 8:37 pm
Nerden gördun
tolqahan77
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 8:39 pm
Google > Kavak yelleri 98. Bölüm vikipedia . Ne kadar dğru ne kdar yanlıs bilemem ama böyle yazıyo ..
tolqahan77
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 8:47 pm
arkadaşlar bu vikipedia sacmalıyorum mu ?? en aşşağıda eski dostun dönüşü efe dönüyorr. yazıo. ?
yunus_emre18
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 8:51 pm
arkadaşlar vikipedia öle sandığınız yani sadece yetkililerin değiştireceği bi yer değildir..orası halka açıktır...neden die soracak olursanız orda biyografi oyuncular vs..bunların güncellenmesi ve daha fazla bilgi paylaşımı olsun diye bilgileri değiştirebiliorsun....o yüzden her yazılana inanmayın derim...
aykut61
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 8:53 pm
sezon finali biraz zor olur tims istese bile bu reytinglerle kanal d dziyi yayınlamaz bence
tolqahan77
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 9:01 pm
dağhan bi gelse reytingler tavan olur bankoo...
Dağhanist
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 9:02 pm
Daghan Dönmecek
tolqahan77
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 9:04 pm
Madem dönmicek dağhan kavgalıydı dimi 83. bölümde falan sora senaryo degiskliqi oldu ve 85. bölümde düsmeden önce mtlaka dönücem dedi. madem kavgalıydı o cümleyi nie kullandırtsınlar ?
Dağhanist
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 9:05 pm
Ya Asaya dusmeden once dedi onlar deniz'e nerden bilsinler asaya dusuyor
tolqahan77
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Salı Ara. 15, 2009 9:06 pm
ya bende onu diyorum ya madem kavgalı ve o senaryoyu yzmıslar dağhan diziden ayrlcak belli. nie öyle bişe sölüyoo?? dönmcek olsa direk öldürürlerdi.
talasli
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Çarş. Ara. 16, 2009 10:58 pm
bence efe karekteri gelcek gelcekde bu Daghan olmayacak yani efeyi baska biri canlandiracak diye duydum ne derece dogru bilemem,Hem niye cikipta aslan gibi herseyi aciklamazlar iyice gicik oldum bu halkla iliskilere türkiyede
atapata
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Perş. Ara. 17, 2009 5:08 am
saçmalamayın arkadaşlar.dizinin sezon finalı yaptığı yok böyle bir şey olsa kavakyelleri resmi sitesinde bu duyrulur yada tims in sitesinde bu arada orjinal sitede 98 bölüm duyrulmamış onun bile konusunu yazmış biri ona acayip güldüm
ahmetyunus
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı Perş. Ara. 17, 2009 6:13 am
kavak yelleri esmeye devam ediyor. 98.bölüm büyük süpriz (efe) geliyor ama dağhan deil baskası .
"http://tr.wikipedia.org/wiki/Kavak_yelleri_98.b%C3%B6l%C3%BCm" adresinden alındı. fey fey fey feyk feykk
Kavak Yelleri'nin TİMS Productions Tarafından Bu Sezon Final Yapacağı Açıklandı