resmen aslı başlamış ya öpmeye yazık aslı sana yazık offffff offffff ya diyorum diyorum efe gelmesinde bu diziye ama gelsede aslıyı bi çatlatsa ne hoşuma gider varya biz ona yeni birisini buluruz
efe çıksa aslı ben sana demedimmi bir gün mutlaka gelicem gelicem dediğim halde sen beni böylemi bekliyosun aslı sana yazıklar olsun keşke gelmeseydim de bu manzarayı görmez olaydım deseeee
belki efe geliyodur onun için hayal kırıklığı olur yada ne bilim aslı mineye benim aşık olmamam lazım falan diyo ya efenin yanına yani boş mezara gidipte seni hayal kırıklığına uğrattım falan diyebilirmi acaba ama pek ihtimal yok gibi geliyo efe gelse keşkede hayal kıırıklığına uğrasa ama yeterki gelse onu unutanlar için ne güzel cevap olurdu bu ben ölmedim sadece kayboldum dermiş gibi
bu hayal kırıklığı EFE nin hayal kırıklığı olabilir evet ama bölüm isimlerini son sahneye göre belirlemiyolar dizinin akışı içinde önemli bi ayrıntıdan yola çıkarak koyuyolar. Sanıyorum ki geçen bölümün son sahnesinde birbirlerini sevdiklerini söyleyecekken söyleyememeleri karşılıklı hayal kırıklığına yol açıyor. bu arada son sahnede efe çıkarsa hakkaten 100. bölüme çok sağlam bir giriş olur..
ben efeyle ilgili bişey olucagını sanmıyorum da güwen aslıyla konustuktan sonra sinirini halil den alıyormus kendini ne sanıyor sinir oldum ona,hayal kırıklıgıda güwenin daha çok sedayla yakınlaşması falan olabilir
bencede deil ama aklım onda olduğu için tahminlerde onunla ilgili oluyo ben diziyi izlemediğim için gidişatıda bilmiyorumsadece fragmandan takip ediyorum ama tahminim şu zaten özettede belirtmişler o şahıs evet diyomuş ya aaslıda bundan dolayı hayal kırıklığına uğruyodur aslı kesin biricciğe aşıksın diyo oda evet dicek onu kastediyodur bence
hala efe çıkabilir dienler varya ben sizlere hayret ediorum ya arkadaşlar yoooook dağhan külegeç dönmeyecek diziye adam kendisi sölemedimi ya dönmicem die hastalığım var dio işde yok alla alla kabullenin artık yeter izlemeyin şu kabak yellerini....
aslı harbiden kaşar olduğunu açıkladı. fragmanın başında kimseye aşık olamam diyo fragman sonunda güveni öpüyo. bi insan aşık olmadığı birini niye öper. kaşarlığından öper.
daqhan çıktıktan sonra takmıorum dizii yinee aynıı saçmalıa doğru gitikleri belli herkeste farkında bu senaristleri anlamıyorum bn bi dizi bu kadar iğrenç edilir
Konu: Geri: 99.Bölüm Fragmanı Perş. Ara. 24, 2009 1:52 am
ya birakin artik su salak diziyi tartismayi Daghan dönse bile o diziye yakismaz artik cunku samimiyet gitti bi kere.. ayrica dönecek diyip durmayin he bide gercekden tiksinc bisi ben Daghani artik böle basitlesmis bi filme yakisdirmiyorum acikcasi artik