Konu: herşey çok karıştı ama .... C.tesi Ara. 26, 2009 4:21 pm
dağhanın açıklama yapmasından sonra kafalar dahada karıştı . Bikere gelicekse bu zamana kadar SIR gibi sakladılar bunu bu saatten sonrada kimse çıkıp yada dağhan çıkıp evet geliyorum yada evet geliyo demez gelicekse bu süpriz bi şekilde olacak ve beklenmedik bi anda şak diye karşımıza çıkacak . Peki nasıl olacak ? Şöyle ki denizi kurtaran fakat yüzü gösterilmeyen gizemli şahsın kim olduğu gösterilmedi . Heralde o öyle kalmaz merak olsun die hadi bi adam gösterelim ama yüzünü göstermeyelim izleyicileri efe döndü diye merakta bırakıp kekleyelim gibi bi düşünce olamaz heralde ( gerçi artık herşey beklenir bu diziden ) . Bu adamın kim olduğu er yada geç çıkacak ortaya ama benim düşüncem efe gelicekse aslı hemen aa efe döndü zaten ölmediğini biliyodum deyip boynuna atlamayacağına göre güvene aşık olduğundan emin olacak efeyi de unutmuş olacak ve güvenle çıkmaya yeni başladıklarında efe geri gelecek ve aslı ikilemde kaladak ? efe mi güven mi ? diye ama efeye çoo.k ama çok kızgın olacak 3 yıldan beri ona bu acıyı yaşattığı için affetmeyecek ama bi yandan da çoo.k sevinecek !
Tek yol bu .. Artık buda olmazsa kesin gelmiyecek :!:
skoda
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... C.tesi Ara. 26, 2009 4:29 pm
mantıklı ama bu saatten sonra dönceğini pek sanmıyorum ama inşallah yanılıyorumdur bu düşüncemde...
kararsiz
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... C.tesi Ara. 26, 2009 5:30 pm
inş dediğin gibi olur...
ebosum
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... C.tesi Ara. 26, 2009 6:25 pm
dediğin mantıklı ama keike olsa ben ümitsizim ama keşke ben yanılsam keşke bana deseniz ki hani gelmezdi bak işte geldi deseniz bi gün
Dağhanist
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... C.tesi Ara. 26, 2009 6:35 pm
In$allah Ama dönmecek
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... C.tesi Ara. 26, 2009 9:01 pm
Yha sölemekden bıkdım arkadaşlar artık yeter dağhan dönmiyecek işde dönse bu çokdan basına yansırdı :S
DaghanH
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... C.tesi Ara. 26, 2009 10:52 pm
skoda demiş ki:
mantıklı ama bu saatten sonra dönceğini pek sanmıyorum ama inşallah yanılıyorumdur bu düşüncemde...
atapata
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... Paz Ara. 27, 2009 12:15 am
herkez bir senaryo salladı bendende baba bir senaryo geliyor sizlere :lol: bence efe o kazadan sonra ayıldıktan ve kedine geldikten sonra bunun başını belaya sokan mafya bir arkadaşı vardıya onu bulmaya gider vede bulur ona itiraf etmesini söyler çünkü cinayeti işleyen o şahıştır ama efe bir yönden o adamıda sevdiği için onunda içeri girmesini istemez ama şimdi bunu polislere anlatamıcakları içinde o adam ona şu öneride bulnur seni saklayalım belli bir zaman geçince ve herşey durulduğunda tekrar ortaya çıkarsın der ve efeyi saklar bu adam. tam aslı güven aşkı başlarki dı dı dınnnttt deniz nasıl çıka geldi efe ve aslı başlarken aynı senaryoyu burayada yaparlar ve efe kaygısız tekrar diziye ilave olmuş olur alın size umut verici bir senaryo daha 8)
Duygusu
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... Paz Ara. 27, 2009 9:39 am
arkadaşlar bu sitede izmir de oturan bir çok arkadaşımız var eğer dağhan gelirse ilk onlardan duyarız zaten çekime gidenlerden sanırım şu an 100.bölüm çekiliyomuş demekki hala gelmedi bence son bölümde gelcek dizilerin huylarından birisi daha kaybolan oyuncular sonunda çıkıyo biyerlerden ama bu dizi iyice sapıttı gerçekten bence yazı beklemeden sezon finali olmalı...............
ozgur.85
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... Paz Ara. 27, 2009 11:23 pm
arkadaşlar ben kaçırdımda orayı dağan nerde ne açıklama yaptı ?
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... Paz Ara. 27, 2009 11:48 pm
evet ya dağhan nerde ne açıklama yaptı
ozkandemir
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... Ptsi Ara. 28, 2009 6:33 pm
atapata demiş ki:
herkez bir senaryo salladı bendende baba bir senaryo geliyor sizlere :lol: bence efe o kazadan sonra ayıldıktan ve kedine geldikten sonra bunun başını belaya sokan mafya bir arkadaşı vardıya onu bulmaya gider vede bulur ona itiraf etmesini söyler çünkü cinayeti işleyen o şahıştır ama efe bir yönden o adamıda sevdiği için onunda içeri girmesini istemez ama şimdi bunu polislere anlatamıcakları içinde o adam ona şu öneride bulnur seni saklayalım belli bir zaman geçince ve herşey durulduğunda tekrar ortaya çıkarsın der ve efeyi saklar bu adam. tam aslı güven aşkı başlarki dı dı dınnnttt deniz nasıl çıka geldi efe ve aslı başlarken aynı senaryoyu burayada yaparlar ve efe kaygısız tekrar diziye ilave olmuş olur alın size umut verici bir senaryo daha 8)
evet katılıyorum sölediğine olabilir neden olmasınki değilmi arkadaşlar?
hiçkimse
Konu: Geri: herşey çok karıştı ama .... Salı Ara. 29, 2009 10:57 am
Dağhan dönmiyeceğim dedikten sonra umut senaryoları neye yarar..