Bitti benm netten izlediğim her bölümde dağhanın dönme ihtimalini düşündüğüm kavak yelleri 99. bölümün sonuyla bitti ARKADAŞ öpüşüyolar ya böyle bişey yokkk yokk yokk yokk denize karsı bağırıyo lan orda efe var denize atlayalım diyo atla belki efeyi görürsün töbe töbe bitti abi bitti izlenmez bidaha k.v.
şöyle oldu arkadaşlar ben dün izledim güvenle aslı arasında bi konuşma geçiyo ondan önce aslı küçük çocuk öldü diye denize karşı haykırıyo yeter diye daha sonra bunlar oturuyolar işte aslıyla güven arsında hayat her şeye rağmen güzelmi gibisinden bi konuşma geçiyo aslıda e hayat boşsa atalım o zaman kendimizi denize kurtulalım gibisinden bişiy diyo güvende atamam kendimi denize hayat güzel fln diyo....yani anlıycağınız efeyle ilgili bi durum yok orda denize atlamak ölmek anlamında kullanılıyo sanırım ama efeyle bi ilgisi yoktu konuşmanın.....
Bitti benm netten izlediğim her bölümde dağhanın dönme ihtimalini düşündüğüm kavak yelleri 99. bölümün sonuyla bitti ARKADAŞ öpüşüyolar ya böyle bişey yokkk yokk yokk yokk denize karsı bağırıyo lan orda efe var denize atlayalım diyo atla belki efeyi görürsün töbe töbe bitti abi bitti izlenmez bidaha k.v.
arkadaşlar bi isteğim var.100. bölümü herkes izlesin efe aşkına izlesin.efe belki dönmick ama izleyin lütfen sonkez.denizi kurtaran kim bilmiyoz.artk bilmekte istemiyoz.herkez efe aşkına sonkez izlesin.herkese söyleyin izlesinler.bida izlemeyelim. jale hanımda görsün 100. bölümün reyting rekorlarını.çakma efe sarpı istemediğimizi görsün.ve o montajkanmış sozon finali dahnesini açıklasın.lütfen zleyin sonkez.
benim yorumum biraz farklı olacak öncelikle dizi inandırıcılığını çok yitirdi aslıyla güven arasındaki aşk öyle yapayki anlatmak istediğim biraz gerçekçi senaryo yazmaları lazım zorlamayla olmuyo bazı şeyler aslı diyoki kendimizi denize atalım güvende diyoki yaşamak güzel ve öpüşmeye ( pardon aslı öpüyo ) başlıyolar çok saçma ne alaka yani bence aslı karakterinede yazık ediyolar dedm ya hiç inandırıcı değil aslı deniz; aslı efe; ve aslı güven bence en kötüsü aslı güven çifti böyle giderse güzelim diziyi hiç etcekler