arkadaşlar bi isteğim var.100. bölümü herkes izlesin efe aşkına izlesin.efe belki dönmick ama izleyin lütfen sonkez.denizi kurtaran kim bilmiyoz.artk bilmekte istemiyoz.herkez efe aşkına sonkez izlesin.herkese söyleyin izlesinler.bida izlemeyelim. jale hanımda görsün 100. bölümün reyting rekorlarını.çakma efe sarpı istemediğimizi görsün.ve o montajkanmış sozon finali dahnesini açıklasın.lütfen izleyin sonkez.
ayrıca arkadaşlar bi sayfada gördüm... bazı kişiler efeyi istemiyo güven iyi diyo.lütfen efe aşkına herkez sonkez izlesin.çevrenizdekilere syleyin.teşkür....
birincisi arkadaşım o montajlanmış sahneyi akıllının biri 53 54 bölümlerden montajlamış yani diziyle alakası yok gelelim diziye efenin dönmeyeceği kesinken izlemek anca onları sevindirir kimse ders mers almaz
izlemiceksin ki ozaman efenin kıymeti anlaşılsın ki zatende anlasılıo reytinqlere bakmak yeterli ilk defa bu hafta biraz yüksekti onunda nedeni malum.her seferinde ortaya bir sır atıyorlar izleyenlerin coguda aaa bu sefer efe olabilirmi diyo ama yine altından bişi cikmicagi anlasılınca dibe demir atmaktan başka careleri kalmıyo. tebrik ederim seni jale denen şahıs bi dizi ancak böle katledilir bravo sana ağzımı bozarak cvp vermicem seni sadece alkışlıyorum bravo bravo
hala izleyin diosun ne diebilirimki sana aynen asıl izlemiceksinki anlicaklar...
ebosum
Konu: Geri: lütfen okuyun... Ptsi Ara. 28, 2009 8:40 am
ben katılıyorum bi bölümlüğünede olsa reytingleri yukarı çıkartık sonraki bölümlerde indirmeyi bende isterim ama bence bazıları sadece o bölümü izlemekle kalmaz devam etmesinden korkarım yani ama ben derimki 100.bölümün hatrına izleyebiliriz ama iyi fikirde olmayabilir gerçi o durumda diziye devam eden gerçek dağhan sever değildir ama neyse
ALİCEMALİ
Konu: Geri: lütfen okuyun... Ptsi Ara. 28, 2009 8:53 am
Bu is bitmistir arkadslar efe gelmicek se cakma efe de istemiyoruz
Ya sizi anlamıyorum.Hakikaten anlayamıyorum. Tüm bunların oyun olduğunu nasıl göremiyorsunuz ya.DAĞHAN GERİ DÖNMEYECEK. Lütfen şu diziyi izlemeyin artık ve umut etmeyin.Yoksa sonunda siz üzüleceksiniz.
arkadaşlar zaten dizinin rytingleri düşük ama bu farkı bizim yarattığımızı bilmeleri için bencede izlememiz lazım.hem ne kadar kavak yelleri sever olduğumuzu hemde ne kadar efeci olduğumuzu anlamaları için.100. bölüm efeylen olmalıydı.gerçi fragman herşeyi değiştirebilir.sette görenler felan yok hatta dağhan kendi açıkladı ama benim içimde bişey var sanki bu bölüm dönecekmiş gibi ya.
hiçkimse
Konu: Geri: lütfen okuyun... Salı Ara. 29, 2009 11:00 am
Hayır dönmeyecek.Bitirin şu umutları.Efenin olmadığı diziyi izleyerek elinize ne geçecek.Ayrıca 100. bölüm AG birbirine aşk itirafı yapacak son sahneye doğru..Bu sahneye reyting kazandırmak istiyorsanız buyrun izleyin..
Ya arkadaslar burdaki herkes daghanin diziye donmesi yonunde umidi var hepimiz isteriz kimsenin umidini kirmak istemem ama donmez artik bi donme ihtimali dogmustu icimize efeli son sahne burda bir arkadas donerse hafizasini kaybetmis bi balikcinin yanina siginmis falan diye kendince cok guzel bi yorum yapmisti eger baska bi sekilde donerse ki bu bana gore oyle donecekti diger sekilde asli onu affetmez cektirdigi acidan dolayi 3yil boyunca aramamis sormamis ne senaryo yazilsa bu senaryonun haricinde illaki madem oyle boyle yapabilirdi diye dusunulebilir fakat artik asli guven aski baslarsada benim sahsi gorusum kimse kizmasin donmesin yani bu dizide vasat bi dizi olarak devam etsin istedigi kadar jale (kotu konusacagim)kina yaksin kendine evet ky yi seviyorduk ama efe varsa yoksa isterse 200 bolume kadar devam etsin kendilerince mutlu olsunlar biz mutlu degiliz
Ya arkadaşlar alınmayın ama bu diziyi sadece dağhancılar izlemiyoki. Asıl sevinen onlar oluyo bakın dağhansız da yürüyomuş diyolar belki de. Onun için ya artık, efesiz kavak yellerini kabullenin ve izlemeye devam edin yada bu konuyu kapatın ve bir daha hiç izlemeyin.
aklınızdan zorunuzmu var arkadaşlar .. dizinin tüm hakları kanal d ye ait .. yayın hakları reklam hakları vs.. siz istediğiniz kadar mail atın flash tvye veya başka bi yere kanal d izin vermez ..