arkadasLar qercekten daqhan severseniz..flash tv ye baskı yapalım...yayınlasınLar cumartesi qünü eminim eski bölümler şimdikinden daha cok izlenir...reytinqleri qördükçe...tims çıldırsın kanl d de cıldırsın hepsi çıldırsınnnn haydi arkadasLarrr..daqhan iç
arkadasLar qercekten daqhan severseniz..flash tv ye baskı yapalım...yayınlasınLar cumartesi qünü eminim eski bölümler şimdikinden daha cok izlenir...reytinqleri qördükçe...tims çıldırsın kanl d de cıldırsın hepsi çıldırsınnnn haydi arkadasLarrr..daqhan iç
dizi olduktan sonra bence her yerde izlenir ben şahsen nefret ettiğim tasnif etmediğim bi kanal bile olsa efe kaygısızı görmek için izlerim gerçi ben her akşam d maxta izliyorum ama d max olmayanlarda izlesin cumartesi olsunda 10da görsünler orjinal adammı çakma adammı
arkadasım senın netten izlemen ne işe yarıo solesene şimdi kavak yellerini yönetimini tims kanal d yi cıldırtıomu_???yokk...onun için bir kanalda olması qerekıo tabı bana qore ...ha flsh tv ye qlnce benım aklıma o qeldi fazla bi proqramları falan yok koyarlar die birde kanal 1 e mail attım inş bir olur....yha:(benim derdim şimd iki kavak yelleri hiçççç izlenmesin...birde efe olsun..hem efeli bölümler simdikin i qececek..eminim ama birazda siz bastırınn yha daqhanı seviosanız bir tane daha yol buldum vodafone dan daqhanın numarasını bulup konuscam tabi kendi üzerineyse hatt ins oledir...cvplayayım hemen nerden bılıosun vodafone kullandıqını dcksınız....vodafone reklemında oyanayıpta turkcell veya avea hattı olcak deql ya olsada vodafone kesın vardır