Arkadaslar Sitede Var Mı Bilmiyorum Ama Ben Buldum Ve Koyuyorum Artık Coğu Köse Yazarı Da Bizim Arkadamızda Bakssanıza Gazetelere Bile Konu Oldu Artık Hala Daha Dönmezse Diyecek Söz Bulamıyorum
Vallahi artık annem bile kızıyor bana; `Nedir bu Kavak Yelleri takıntısı?` diye... Ama okurlarımızın isteklerini ve dertlerini bu köşeye yansıtmamak olmaz... İşte yine köşemizin takipçilerinden Nilay Fermanlıgil, Kavak Yelleri`ne dair önemli bir uyarı yapmış. Hem sizinle hem de ilgililerle paylaşayım dedim:
`Nilgün Hanım ben Takvim`deki köşenizi hep okuyorum. Sıkı bir Kavak Yelleri izleyicisi olarak Efe`nin diziden çıkmasıyla ilgili yorumlarınızı da okudum. Son bölümlerde Efe karakterinin adının sürekli anılması bizi umutlandırıyor. Ancak ben bunun reyting kaygısı nedeniyle yapıldığına inanıyorum. Sezon başından beri `Efe acaba geri döner mi?` umuduyla birçok arkadaşımızı ekran başına topluyorlar. Bunun haksızlık olduğuna inanıyoruz ve eğer geri dönmeyecekse kendi tuzaklarına kendilerinin düştüğünü söylemek zorundayım. Çünkü bu umutla asla Güven karakterini kabullenemiyor ve olası Aslı-Güven aşkına adapte olamıyoruz. Yapımcılardan bu konuda cevap alamıyoruz. Bu kadar sevilen bir dizinin fanları olarak umursanmamak bizi üzüyor. Lütfen yazılarınızla bize destek olun.`
NİLGÜN K. TAHMAZ
(ALINTIDIR)