27-11-2009 - EFE KAVAK YELLERİNE GERİ DONECEK Mİ? Kategori: ÜnLüLeR Kavak Yelleri’ni ‘sevgisizlik’ dindirmiş! Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç’in diziden ani ayrılığının altında yatan gerçek ortaya çıktı. Asabi tavırları nedeniyle herkesle tartışan ve ‘uyumsuz adam’ olarak anılan Külegeç’in, yönetmen Jale İncekol’la kavgası bardağı taşıran damla oldu.
Sete hasta gelen ve sahnelerinin öne alınmasını isteyen genç oyuncu İncekol’a, “Kendi sahnelerimi yöneteceğim. Sen mizansen vermeyi bilmiyorsun” dedi.
Efe dizide öldü mü, ölmedi mi?
KAVGA EDİP SETİ BİRBİRİNE KATTI
Dağhan Külegeç çıkan kavga sırasında yönetmen Jale İncekol’un kafasına plastik sandalye fırlatıp seti terketti.
Çekimleri aksatan bu olayın ardından Külegeç’in diziden ayrılmasına karar verildi. Bunun üzerine senaristler dizinin dört ana karakterinin otomobille uçurumdan düştüğü sahneyi yazdı.
Senaryoya göre Efe bu kazadan sağ kurtulamayacak ve Külegeç de yeni bölümlerde rol almayacak.
En çok merak edilen konu ise Kavak Yelleri yeni sezonda ”Orjinal Adam” olmadan ne kadar başarılı olacak..?
En son orjinal-adam-efe tarafından Salı Ocak 05, 2010 8:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
güzel haber diye ben yazmadım o kopyaladıgım yerde vardı bende şaşırdım neresi güzelse diye ama onu ben yazmadım kopyalarken oda kopyalanmış sürekli neden ayrıldıgı konusunda fikirler yürütülüyodu internete girerken dağhan külwgwç diziden neden ayrıldı diye çıktı bende tıkladım bu çıktı paylaşmak istedim sadece kopyalanırken oda kopyalanmış
konuyu sen açıyon içeriği kopyalıyon da bari başlığı sen koy be he zahmet olucakta hem gelmemek dağhanın kendi kararı jale karısıda biraz altan alabilirmiş