Konu: Sevgilisi Yabancıymış Çarş. Ocak 13, 2010 4:05 pm
Bu haber warmı yokmu bilmiorm warsa kusura bakmayın bu haberi 1 ay önce felan görmüstum zamanında yazmak isterdim ama internete girmediğimden yazamadım.Haberturk gazetesinin bı kösesinde ünlülerin gafları yazıyordu dağhanda vardı.Acıklaması Kız Arkadasımın Adı Önemli Değil Yabancı Demis..buda gösteriyorki sevgilisi varmıs=)
ebosum
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış Çarş. Ocak 13, 2010 4:31 pm
görmedim duymadım bilmiyorum paylaşım için teşekkürler
crazy53
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış Çarş. Ocak 13, 2010 4:45 pm
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış Çarş. Ocak 13, 2010 4:48 pm
Paylasim icin tesekkurler
ebosum
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış Çarş. Ocak 13, 2010 5:02 pm
çok saol crazy bu kıyafetli halinin resmini gördüm ama kızla görmedim demek ben başka sohbetlere denk geldim
Dağhanist
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış Çarş. Ocak 13, 2010 8:26 pm
Haber icin sagol
cansu_34
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış C.tesi Ocak 23, 2010 7:45 pm
dağhanım bnm seni bi kızla görmek içimi acıttı valla haber için teşekkürler...
efekaygisiz
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış Paz Ocak 24, 2010 7:22 am
Kod:
[quote]cansu_34: dağhanım bnm seni bi kızla görmek içimi acıttı valla haber için teşekkürler...[/quote]
aynen benımde....
xxrecep
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış Ptsi Ocak 25, 2010 6:56 pm
bizlere yakışmadı bu tablo arkadaşlar adamlar farkı 150 bine çıkarmışlar aslında 2 bin üyesi olan dağhan fan culum biraz destek verse biraz duyarlı olsak 2 bin kişiyiz arkadaşlar tek tıkla 20 bin 10 tıkla 200 bine ulaşırız ama malesef efe dağhan hayranları bildiğimiz arkadaşlar galiba fos çıktı durum bunu gösteriyor duyduğumuz duyarlılık bumu lütfen eyer destek olacaksak arkadaşlar tam destek olmamız gerekli dağhanı bizler baş rolde görmek istiyoruz bu yüzden dağhanı birinciliye taşımamız gerekli ben günlerdir haberi olmayan arkadaşları haberdar edelim diye çırpını yorum haberleri olmayan arkadaşlarda haberdar oldumu bizleri kimse tutamaz hadi arkadaşlar bize kurulan bu oyunu bozalım ne oyunu diyen olacak dağhanı sevmeyen arkadaşlarda dağhanın hezimete uğraması için onun rakibine oy veriyorlar şu an başardı gibi gözükselerde biz kenetlenirsek onları hezimete uğratırız varmısınız ben varım diyenler buyursun arkadaşlar kenetlenme zamanı 150 bin nedirki 2 bin üyeyiz 1 tıkta 20bin 10tıkta 200 bin bukadar
-_dağhan_-
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış C.tesi Mart 13, 2010 4:44 pm
üzüldüm inşallah güzel bir kızdr
safadizdar
Konu: Geri: Sevgilisi Yabancıymış Ptsi Mart 22, 2010 10:10 am
saol haber için de ünlü adam seviglisi varsa vardr yani