arkadaşlar ya benim anlayamadığım bir şey var.tamam efe çıktı yerine güven geldi tamam aslıyla aşkı da başladı ama neden hep efeyle olan sahneler aynen güvenle tekrarlanıyor.senaryomu bitti yoksa cidden bize inat mı yapılıyor.güvenin aslıya masal anlatması,camına taş atması,her ihtiyacı olduğunda aslının yardımına koşması,aslıyla efeye yaptıkları gibi önce kavga ettirip sonra öpüştürmeleri vb. say say bitmez o kadar çok örnek var ki.yarın ki bölümde de güven aslıya piknik hazırlıo.ayrıca suyun evinde battaniye altında yalnız zman geçiriolar.yuhh artık diyorum yaaa...
aykut61
Konu: Geri: bize inat!! Cuma Ocak 15, 2010 9:17 pm
kesinlikle doğru tespit paylaşım için sağol bukadarda olmaz tam bir şerefsizlik güveni seyirciye sevdirmeyi planlıyolar
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: bize inat!! Cuma Ocak 15, 2010 10:38 pm
Seyirci kimin kolpa kimin orjinal olduğunu biliyo herkes rahat olsun
KYGSZdaghan
Konu: Geri: bize inat!! Cuma Ocak 15, 2010 11:00 pm
aynen ama bazıları da döndü tabi bilio da bilmez gibi yapıyolar
merto
Konu: Geri: bize inat!! C.tesi Ocak 16, 2010 12:25 am
Dizi'yi izlemiyorum, ama eğer dediğin gibiyse gerçekten yazıklar olsun.
Misafir Misafir
Konu: Geri: bize inat!! C.tesi Ocak 16, 2010 3:28 pm
taklitler orjinalleri yaşatır
ildem
Konu: Geri: bize inat!! C.tesi Ocak 16, 2010 4:11 pm
kesinlikle bize inat yapıolar bundan adın gibi eminim.......
ebosum
Konu: Geri: bize inat!! Paz Ocak 17, 2010 9:05 am
arkadaşlar bilerek ve isteyerek efeye benzeyen bi adamı getirdilerse yapılan olaylar sahnelerde efenin sahnelerinden esinti olcak yani neden sarışın bi adam değilde siyah saçlı bi insan neden mavi gözlü değilde siyah gözlü biri
İzMiRLee
Konu: Geri: bize inat!! Paz Ocak 17, 2010 10:55 am
Aynı senaryoları yazıyorlar terbiyeziklik orjinaL adamın sahnelerini karşılaştırın Sarp ın ki yanından bile qecemez...
efekaygisiz
Konu: Geri: bize inat!! Paz Ocak 17, 2010 1:40 pm
ya bide ben diziyi izlemedim annem diyodu fargmanında gormus 80'lerde giyinilen elbıselerle pıknık fln yapıolarmıs annem tesadufen gormus yanı bu kadarıda pes yanıı