Konu: 102.bölüm EFE DÖNEBİLİR? Paz Ocak 24, 2010 6:08 am
1.NEDEN DİZİNİN AÇILISINDA DEĞİSİKLİK 2.NEDEN JALE İNCEKOL SÜREKLİ YÖNETMEN 3.NEDEN ASLI KARAVANDAN GELEN ŞARKI KİMİN YAPTIĞI BELLİ DEĞİL (ŞARKIYA DİKKAT İÇİNDEKİ SÖZLERE) 4.NEDEN GÜVEN ASLIYA COOOK KIZDI ASLIDA 3 SENE EFESİZ YASADİĞİM GİBİ YASARİM AMA GÜVENLE OLMAM MESAJI VERDİ. 5.NEDEN DAĞHAN KÜLEGEÇ İZMİRDE...
umutfatih10
Konu: Geri: 102.bölüm EFE DÖNEBİLİR? Paz Ocak 24, 2010 8:27 am
102 olmasada gelme ihtimali var gibi görünüyo
KESKE GELSE...
Konu: Geri: 102.bölüm EFE DÖNEBİLİR? Paz Ocak 24, 2010 9:00 am
zaten gelmesi an meselesi
Duygusu
Konu: Geri: 102.bölüm EFE DÖNEBİLİR? Paz Ocak 24, 2010 9:42 am
ayyyy inşallah ya gerçekten hep o havayı veriyo aslı inşallah gelir
efky
Konu: Geri: 102.bölüm EFE DÖNEBİLİR? Paz Ocak 24, 2010 10:14 am
inşallah gelir
KYGSZdaghan
Konu: Geri: 102.bölüm EFE DÖNEBİLİR? Paz Ocak 24, 2010 10:18 am
keske ama şunu da biliyoruzki bu adam çakma efe oldğu için efe varken de kavgalı olduklarında aslı camdan bakardı eşek görürdüya efe var sanırdı.şimdi de şarkıyı gördü keske güven yapsa diye düşündü efeyle ilgili bişey cıkmaz o 3.şıktan sadece şarkı sözleri mantıklı onu bende düşündüm.hadi inş....
arkadaşlar gelebilirde gelmeyebilirde şimdi düşünülürse o şıklar dan sadece şarklı olan ve 4 sık üzerine konuşim görüldüğü gibi aslı efeyi unutamıyor ve niye güvenle olmadılar çünkü efeyle daha önceden oldular geleceğine inanıyor sezon finalinde bir gün mutlaka gelicem demeside bügüne kadar efeyle olan bölümlerin gösterilmesi denizi birinin kurtarması mezarının içi boş olması gibi .........şarkıda o an radyoda çalıyorda sonuçta bir sebze satan araba onu kimse yapmadı yanlışlıkla oldu diye düşünüyorum
bizlere yakışmadı bu tablo arkadaşlar adamlar farkı 150 bine çıkarmışlar aslında 2 bin üyesi olan dağhan fan culum biraz destek verse biraz duyarlı olsak 2 bin kişiyiz arkadaşlar tek tıkla 20 bin 10 tıkla 200 bine ulaşırız ama malesef efe dağhan hayranları bildiğimiz arkadaşlar galiba fos çıktı durum bunu gösteriyor duyduğumuz duyarlılık bumu lütfen eyer destek olacaksak arkadaşlar tam destek olmamız gerekli dağhanı bizler baş rolde görmek istiyoruz bu yüzden dağhanı birinciliye taşımamız gerekli ben günlerdir haberi olmayan arkadaşları haberdar edelim diye çırpını yorum haberleri olmayan arkadaşlarda haberdar oldumu bizleri kimse tutamaz hadi arkadaşlar bize kurulan bu oyunu bozalım ne oyunu diyen olacak dağhanı sevmeyen arkadaşlarda dağhanın hezimete uğraması için onun rakibine oy veriyorlar şu an başardı gibi gözükselerde biz kenetlenirsek onları hezimete uğratırız varmısınız ben varım diyenler buyursun arkadaşlar kenetlenme zamanı 150 bin nedirki 2 bin üyeyiz 1 tıkta 20bin 10tıkta 200 bin bukadar