Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

garip bir durum!!

+4
ispirli211
aykut61
GeNCeR
nilosh
8 posters
YazarMesaj
nilosh
Üye
Üye
nilosh

Ruh Hali : garip bir durum!! Stresl10
Takımı : garip bir durum!! Bjkk

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptySalı Şub. 02, 2010 3:36 pm

arkadaşlar benim anlayamadığım bi durum oluştu.kanal d ni anketi için sabah 4 e kadar dağhana oy attım.ancak bi yandan da halit ergençin oylarını takip ediodum.ben yatarken bile hiç durmadan 10 ar 10 ar artıyordu.sabah kalktım hala sistematik olarak artıyo.bu adamın bu kadar hayranı var mı die internetten baktım.doğru dürüst fan sitesi bile yok.kayıt oldum içerisi bomboş.ben bu durumu anlayamadım yaa.sanırım (eğer kanal d nin bi oyunu yoksa işin içinde) dağhanı sevmeyenler ve sarpçılar dağhana en yakın oy alan adama oy vermeye başladılar.bide bergüzar korelle halitin fanlarıda atıyo o yüzden böle oluyo herhalde anlamış diilim walla.
GeNCeR
Üye
Üye
GeNCeR

Ruh Hali : garip bir durum!! Sessiz10
Takımı : garip bir durum!! Turkiye

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptySalı Şub. 02, 2010 4:13 pm

kanal d nin bi oyun yaotıgını basından berı dusunuyordum zaten bunu farkettıgıne sevındım bu ıste bı ıs var biz ugrasıyoz 20 bin fark acıyoruz adam sabah bı bakıyoz adam 200 bin fark acmıs ne ayak
aykut61
Üye
Üye
aykut61

Ruh Hali : garip bir durum!! Deli10
Takımı : garip bir durum!! Fb10

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptySalı Şub. 02, 2010 5:14 pm

aynen ya bnde farkettim kanal d bi işler çevirio
ispirli211
Üye
Üye
ispirli211

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptySalı Şub. 02, 2010 5:46 pm

oto oy atma gibi bir olay olabilir
sibirya
Üye
Üye
sibirya

Ruh Hali : garip bir durum!! Karizm10
Takımı : garip bir durum!! Ts10

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptySalı Şub. 02, 2010 5:50 pm

halit timsin bi filminde oynamıştı acı aşk diye belli olmaz herşey beklenebilir
Misafir
Misafir

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptySalı Şub. 02, 2010 5:53 pm

olabilir arkadaşlar ben bir internet exlorer dan birede mozilladan attıkça iniyordu bende fazla atmıyorum aher girdikçe 100 100 atıyorum
dontdisturb
Üye
Üye
dontdisturb

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 12:42 am

Arkadaşlar daha önce de benim dikkatimi çekti ama bişey demedim.. Halit ergenç in bu kadar fan ı olmasının imkanı yok aksine bence gayet itici bir adam kendisi hiçbir zaman da televizyondaki en çok aranan adam olmadı.. Bu kadar oy alıyor olması çok büyük saçmalık..Hadi kıvanç filan alıyor olsa tamam derim kızlar yükleniyor fln ama o da değil.. Tahminimce halit ergenç yakında kanal D de bir dizide oynayacak ve bunlar da buna ön hazırlık olsun diye böyle saçma bir oyunun içine girdiler.. Dağhanın oyları 1 milyar da olsa haliti 1. yapacaklar belli ki.. neden insanları bu kadar salak yerine koyarlar hiç anlamıyorum.. Sokakta 100 kişiye sorsalar 1 tanesinin bile halit demeyeceğinden adım gibi eminim..
sensakrock
Üye
Üye
sensakrock

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 12:20 pm

arkadaşlar su kavak yellerinin sitesinin formunu bı dolduralım elemanın tekı efecıler kayboldu demıs Lutfen bı gosterelım tekrar dan kenıdımızı sureklı bız olalım yıne bıktıralım sunları madem onlar bızı bıktırıyo bızde yapalm !
xxrecep
Üye
Üye
xxrecep

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 6:40 pm

dağhan hayranı olmak kolay arkadaşlar önemli olan ona nekadar destek vermemizdir bu yüzden inadına dağhan diyoruz ve kanalde anketine katılıyoruz dağhanı 1 sıraya yerleştirmek bizim vazifemizdir kuru gürültüde kalmayalım lütfen oylayalım arkadaşlar 3 şubat çarşamba saat 21 00 de tüm arkadaşlarımızı oy vermeye davet ediyoruz kale aldığınız için teşekür ederim bilmeyen arkadaşlarımız vardır onlarıda haberdar edelim bu sizleri bilmem ama benim için bir şeref meselesi olmuştur jale incekola inat dağhan külegeç lütfen duyarlı olalım duyuralım ve oylayalım
xxrecep
Üye
Üye
xxrecep

garip bir durum!! Empty
MesajKonu: Geri: garip bir durum!!   garip bir durum!! EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 8:05 pm

arkadaşlar bizler duyarsız kalırsak dağhan şu an 2 ci sırada ama duyarsızlığımız yüzünden dağhanı 3 cü daha sonrada alsıralara çekecekler durum onu gösteriyor baktım kimse oy vermiyor tek başıma veya birkaç arkadaşla bu iş olmayacak şimdi fark 100 bin bu yarın öbürgün 500 bin hatta 1 milyona çıkar şimdiden bir dağhan hayranı olarak malübiyetimiz hayırlı olsun niyemi çünkü bunu bizler istedik

garip bir durum!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Son Durum!
» ilqinç bi durum
» Sizcede Garip değil mi ?
» Etkin -Garip Gönlüm
» Top 10: en çok kazandıran garip meslekler