BUGUN MALEKLER KORUSUN VİDİPEDİA :... Aynı apartmanda oturan üniversiteden hocası Erkan Tülek'e aşık olan İpek onun arkadaşı Esinle çıkması üzerine çok üzülür.Aynı zamanda kendisine aşık olan Barış Üstünkaya ile de arkadaş kalmaya çalışır. 50. bölüm itibariyle dağhan külegeç diziye dahil olacaktır.
ALINTIDIR:CUMA GUNU HERŞEY BELLİ OLUYO BN CE CUMA AKŞAMI DAĞHAN ABİMİZİ İZLİYEBİLECEGİZ.YENİ DİZİ HAYIRLI OLSUN BİYORUM CUMA GUNU ADANALI DİZİSİ REYTİNGLER KIRIYORDU AMA ŞİMDİ MK KIRICAKTIR..
bncede dağhan mk ya gelmz boşuna umutlanmyn bundan öncede gelicek dediler ama gelmedi ;D gelmesinde ztn onu daha kaliteli projelerde görmelyz bncee:D:D
İzMiRLee
Konu: Geri: MELEKLER KORUSUNDA Perş. Şub. 04, 2010 12:49 am
tims e qelmesin
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: MELEKLER KORUSUNDA Perş. Şub. 04, 2010 10:08 am
ya vikipedia inanmayın arkadaşlar isteyen istediğini yazıyor oraya ama inş girer izlerim diyeceğim ama ben cuma günleri adanalıyı izliyorum
crazy53
Konu: Geri: MELEKLER KORUSUNDA Perş. Şub. 04, 2010 10:19 am
arkadaşlar haber adresi burda ama ben inanmadım .. TIKLAYIN
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: MELEKLER KORUSUNDA Perş. Şub. 04, 2010 10:22 am
dediğim gibi vikipedia inanmayın oraya herkes istediğini yazıyor
crazy53
Konu: Geri: MELEKLER KORUSUNDA Perş. Şub. 04, 2010 10:32 am
arkadaşlar bişe diyecem ben acaba vikipedia daki bilgiler gerçekten değştirilebiliyor mu diye denedim gerçekten değişti. bakın şimdi 50. bölüm dağhan külegeç diziye dahil olmayacaktır. yazyor..ŞİMDİ BEN DEĞİŞTİRDİM..
Yalannnnnnnnnnnnn boşuna inanıp üzülmeyin arkadaşlar. Hep bu tür haberler çıkıyor ama sonunda yalan olduğunu görüyoruz. Valla öyleyse bile ben gözümle görmeden inanmam.
şimdide ben Dağhan Külegeçi büyük harflerle değiştirdim haha....hikaye ya inanmayın ..Acaba diyorimki Dağhan Külegeçi ADANALI ya katıp orda maraz alinin bilinmeyen kardeşi diyemi katsam diye düşünüorum.. ....Nasıl olsa SAZANLAR çok...
anlamadim bir sey var, dagahan kavak yellerine gelsin diyorsunus ondan sonra mk`a gelsin diyorsunus , ´size simdeden söyleyim dagahan kavak yellerinde sevdinis kadar mkda sevmiyeceksiniz