Konu: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 10:12 am
Mesaj: #1 Efe Harbiden Geri Dönüyor + Kaynak !! bende cogumuz gibi KY'rini 1.ci bölümünden beri izliyorum ve efeyi cok sevdim.cikinca tabiki üzüldüm ve artik geri gelmicegini kabul ettim.güveni sevmeye basladim ama efe gercekten geri dönüyor. kendiniz okuyun.
Amacim olay yaratmak degil, sadece bilgi paylasmak..!!
Kavak yelleri adlı diziden olaylı bir şekilde ayrılan Dağhan Külegeç 107.Bölümde diziye tekrardan dahil olacaktır.
Kavak Yelleri (2007-2008-2009-2010)Efe Kaygısız
Aynı yıl Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Hırsız Polis adlı dizide canlandırdığı Jilet tiplemesi ile dikkatleri üzerine çekti. 2007-2009 yılları arasında Kavak Yelleri adlı dizide Efe karakteri ile 2 sezon yer aldı ve kavak yellerinin sevilmesinde büyük rol oynadı.Bugüne kadar hiç bir sinema filminde rol almamıştır. Son olarak vodafone reklamında oynamıştır. Kanal D'nin yapmış olduğu ve yaklaşık 2 ay kadar süren ankette en çok oyu alarak 1. olmuştur.Kavak yelleri adlı diziden olaylı bir şekilde ayrılan Dağhan Külegeç 107.Bölümde diziye tekrardan dahil olacaktır.
DaghanH
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 10:44 am
Nereden buldun bu haberi?
sweetcool_boi
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 11:02 am
kavak yelleri fanclubda war bide wikipedia da
pinar_8787
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 11:04 am
İNŞALLAH
xxrecep
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 11:17 am
dağhan külegeçin olmadığı kavak yellerine hiç bakmadım ben dağhanlı kavak yellerini okadar sevdimki her bölümünü bilgi sayarıma indirdim ve tekrar tekrar izledim hakikatan diziye tat veren dağhan idi ben dağhan külegeçi kavak yellerinde tanıdım ilk başlarda izlemiyordum ama sonradan hayranı oldum o rolünü gerçekten mükemmel yapıyor bir arkadaş olarak dağhana başarısından dolayı taktir ediyorum durum ortada anketlerdede 1hep ilk sırada demekki yanılmamışım bu çocuk oyunculuk için seçilmiş bir karekter
Misafir Misafir
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 11:19 am
arkadaşlar olucak inşallah
sinan3444
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 11:21 am
BN CE 105-106 BÖLÜMLERDE O ZAMAN DAGHAN HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK BİDE BELKİ MAGAZİN D BU HABERİ WERME ŞANS WAR İNŞ..
tsubasa
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 12:17 pm
bu haber de bizim baktıklarımızdan farklı değil kaynak fln değil verdiği şeyler ayrıca evt 105-106 da belli olr
afa
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 3:46 pm
96 bölümde olacak dediler bekledik 100 bölümde olacak dediler bekledik melekler korusunda bediler şimdide bu bizle dalgamı geçiyorlar
-es-es-
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Cuma Şub. 12, 2010 5:29 pm
AMA O ZAMAN İNTERNETTE YAYINLANMADI ŞİMDİ BİRCOK İNTERNET SİTESİNDE VAR YALAN HABERSE BU KADAR SİTEDE OLMASIDA SAÇMA DEĞİL Mİ
BAKALIM GÖRÜCEZ YA BU BÖLÜM EFEYİ TEKRAR HATIRLAMAYA BAŞLARLAR YADA ÖNÜMÜZDEKİ BÖLÜM
BELKİDE ASLIYI EFE KURTARIR
ebosum
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB C.tesi Şub. 13, 2010 10:57 am
inşallah doğrudur onu çok özledik tv de görmeyi demekki yarınki ilk işimiz izleyenlerin yorumlarına bakıp efemiz ile ilgili bilgi olup olmadığı
Dağhanist
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB C.tesi Şub. 13, 2010 11:32 am
Insallah
sibirya
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB C.tesi Şub. 13, 2010 2:24 pm
umutlandık inşallah döner
ispirli211
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB C.tesi Şub. 13, 2010 2:33 pm
bide dönmez mi of manyak olur reytingler tavan yapar
ebosum
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Paz Şub. 14, 2010 9:02 am
dönermi dicektin heralde ama katılıyorum sana ne güzel olur 1. olma umutları olabilir bu arada olabilir derken efenin katkısından şüphem yok şimdi hiç olamıcaklar ya o manadan dedim sevinir garibanlar
hiçkimse
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Paz Şub. 14, 2010 10:49 am
Fake biri hazırlamış cümlelerin devrikliğine bakın.
TugceTm
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Paz Şub. 14, 2010 5:59 pm
pekiii dönünce ve aslı-güven saçmalığını duyunca nolcak.... efemz dnsün ve laviniasını geri alsın:)
TugceTm
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Ptsi Şub. 15, 2010 5:10 pm
link varmı?
TugceTm
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ FAN CLUB Ptsi Şub. 15, 2010 5:53 pm
BAKALIM GÖRÜCEZ YA BU BÖLÜM EFEYİ TEKRAR HATIRLAMAYA BAŞLARLAR YADA ÖNÜMÜZDEKİ BÖLÜM