Konu: 105.BÖLÜM ASLI ÖLÜYO Salı Şub. 16, 2010 10:10 am
15 şubat gece yarısından sonra kavak yellerinin özetini verdiler reklam girincede bu haftaki bölümün fragmanını aslı ölüyo kurtaramıyolar öle gösteriyolardı şok fln yapıyolar ama olmuyo herkes aglıyodu mine denize aslı öldü diyodu sonrada aslının çarşafla yüzünü kapatıyolardı acaba öldümü yoksa biri hayal mi ediyo veya rüyamı görüyo?
ebosum
Konu: Geri: 105.BÖLÜM ASLI ÖLÜYO Salı Şub. 16, 2010 10:20 am
ölme ihtimali düşük inanmıyorum ben sırf diziye izleyici katmak için merak etsinler diye daha öncede yaptıkları gibi bir tür reyting oyunu benceeee
pinar_8787
Konu: Geri: 105.BÖLÜM ASLI ÖLÜYO Salı Şub. 16, 2010 10:30 am
ebosum demiş ki:
ölme ihtimali düşük inanmıyorum ben sırf diziye izleyici katmak için merak etsinler diye daha öncede yaptıkları gibi bir tür reyting oyunu benceeee
harfi harfine katılıyorum
ebosum
Konu: Geri: 105.BÖLÜM ASLI ÖLÜYO Salı Şub. 16, 2010 10:36 am
pinar_8787 demiş ki:
ebosum demiş ki:
harfi harfine katılıyorum
ayrıca benim merak ettiğim bişey var dizinin özeti resmi sitede hemen çıkıyodu galiba fragmandan önce ama bu sefer önce fragman yayınlandı özet hala çıkmadı özette mutlaka ölmediğine dair bi ipucu olur diye yayınlamıyolar bence
nagihan
Konu: Geri: 105.BÖLÜM ASLI ÖLÜYO Salı Şub. 16, 2010 11:32 am
kavak yelleri resmi sitesinde yani bölümün fragmanıda yok özetide nerden izlediniz fragmanı?
ebosum
Konu: Geri: 105.BÖLÜM ASLI ÖLÜYO Salı Şub. 16, 2010 11:36 am
nagihan demiş ki:
kavak yelleri resmi sitesinde yani bölümün fragmanıda yok özetide nerden izlediniz fragmanı?
haberler kısmına bak 105fragman linki var ayrıca youtube dada çıktı fragmanı
105.bölüm özetini okuduysanız aslının bedeni morga dogru gidiyo bizimkilerin önünde yazıyo. GÜVEN ASLIYI BULMUŞTUR.ASLINI DURUMU İYİ DEGİLDİR.HASTANEYE GÖTÜRÜLÜR ASLI YAŞAM BELİRTİLERİ GÖSTERMİYODUR ARTIK.HERKES ŞAŞKIN ACI İÇİNDEDİR.ASLININ BEDENİ BİZİMKİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE MORGA DOGRU YOL ALIR.UMUTLAR TÜKENİR. reyting için degil resmen özettede böyle yazmışlar morga giden bi insan reyting için morga gitse nasıl tekrar dirilcek meçhul.İZLEYİP GÖRÜCEZZ
105.bölüm özetini okuduysanız aslının bedeni morga dogru gidiyo bizimkilerin önünde yazıyo. GÜVEN ASLIYI BULMUŞTUR.ASLINI DURUMU İYİ DEGİLDİR.HASTANEYE GÖTÜRÜLÜR ASLI YAŞAM BELİRTİLERİ GÖSTERMİYODUR ARTIK.HERKES ŞAŞKIN ACI İÇİNDEDİR.ASLININ BEDENİ BİZİMKİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE MORGA DOGRU YOL ALIR.UMUTLAR TÜKENİR. reyting için degil resmen özettede böyle yazmışlar morga giden bi insan reyting için morga gitse nasıl tekrar dirilcek meçhul.İZLEYİP GÖRÜCEZZ
keşke ölceği zaman hani dizilerde oluyo yaa hayalinde çok sevdiği kişileri görürler aslı da efe yi görse mesela efe gel falan dese oda tam gitceği zaman uyansa ne kadar güzel olur hem biz efeyi görmüş oluruz... katılanlar varmı
keşke ölceği zaman hani dizilerde oluyo yaa hayalinde çok sevdiği kişileri görürler aslı da efe yi görse mesela efe gel falan dese oda tam gitceği zaman uyansa ne kadar güzel olur hem biz efeyi görmüş oluruz... katılanlar varmı
kesinlikle katılıyorum...ama keşke tamamen geri dnse efe...:(
ebosum
Konu: Geri: 105.BÖLÜM ASLI ÖLÜYO Çarş. Şub. 17, 2010 8:38 am
duygusu demiş ki:
ben aslının öldüğüne asla ihtimal vermiyorum açıklamayı görmüyomusunuz aslının bedeni morga giderken yaşam belirtisi vermiyo tamam normal şekilde belirti vermediği zaman ölmesi gerekir yada ne bilim dirilmez normal hayatta ama bu dizi mantık beklemek çok saçma oluyo özette aslı öldü demiyo açık kapı bırakıyo çünkü öldü derse bu bize haksızlık olur yalan yazmış olurlar sadece morga gidiyo diye çünkü gerçektende morga götürüyolar bu doğru ölmediği halde öldü diyemezler dimi aslı morga giderken falan kendine gelicek görürsünüz sırf reyting oyunu aslı öldü herkes izlesin diye yapılan bide özeti okuduğumuzu düşünün süpriz biri aaa efe dicez heemen cumartesi kanal d ye kilitlenicez biz yemeyiz bunları.aslı bence efeli sahneleri görücek efe ben burdayım falan dicek ben ölmedim sende ölme beni bırakma falan dese benim için kendine gel dese sınrada ona seni seviyorum dese ve aslı efemizin sözlerine tutnarak hayata dönse.en sonunda efe aslıya ben sana demedimmi bir gün mutlaka gelicem beni bekleyin dememdimmi de gittin güvene aşık oldun
arkadaslar inş. öyle olur ama bu senaristler taklit yaptıkları için 2.sezonu taklit edip inşallah güvene kurtartmazlar..benden söylemesi güven gelip kurtarırsa cok yazık olr.!
ben aslıyı efenin hayaliyle kendine gelceni düşünüyorum ama senin dediğin gibide olabilir 3.sezon başladığından beri bi çakmalık tuttutrdu gidiyo dimi bundada yaparlar
ark. lütfen diziyi bugun kesinlikle izlemeyin rica ediyom daha sonra netten ızleın ıstersenızzz bu haftada reytıng alamassa efenin dönüsü garanti olr yada dizi finale yaklasrrr:D
ark. lütfen diziyi bugun kesinlikle izlemeyin rica ediyom daha sonra netten ızleın ıstersenızzz bu haftada reytıng alamassa efenin dönüsü garanti olr yada dizi finale yaklasrrr:D
burda efenin dönmesini isteyen hiç kimse zaten izlemiyo ya netten izliyo yada benim gibi hiç bi yerden izlemiyo