Konu: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Çarş. Şub. 17, 2010 2:11 pm
arkadaslar diyelim efe diziye geri döndu sizce nasil devam eder... asli hayatina devam edicek mi(insallah) asli -guven aski ne olcak, minen annesi nasil olucak. Bir baktik deniz asliya asik oldu mine bu ögrenícek mi????yorumlarinizi bekliyorum
ebosum
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Çarş. Şub. 17, 2010 2:14 pm
valla efe gelsin denizde minede aslıda umrumda deil ama aslı efeyi sevdii için bence efeye döner ama gurur meselesi yapıp ona inanmazsa eğer bi süre ayrı kalabilirler efede biliyosunuz asla burnundan kıl aldırmaz
♥ NuR ♥
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Çarş. Şub. 17, 2010 2:32 pm
aman banane yeterki askım dönsün..
pinar_8787
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Çarş. Şub. 17, 2010 2:43 pm
efe dizide görünsün yeter ne olursa olsun arkadan görünse bile olay olur
TugceTm
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Çarş. Şub. 17, 2010 6:48 pm
bnce senarisler aslı efe aşkını tekrar başlatmazlar yada aslı bi baya ikilemde kalır tbi efe de aslı kolay kolay affetmez,aslıda efeyi.....biraz karışık ama:)
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Çarş. Şub. 17, 2010 6:51 pm
tugcetm demiş ki:
bnce senarisler aslı efe aşkını tekrar başlatmazlar yada aslı bi baya ikilemde kalır tbi efe de aslı kolay kolay affetmez,aslıda efeyi.....biraz karışık ama:)
ben sana beni bekle mutlaka dönecem demedimmi der gerçekte ölmedim ama sen beni öldürdün der
TugceTm
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Çarş. Şub. 17, 2010 6:53 pm
evet bncede hem onun oldurcam deyipte oldramadğı bişe varmı hç
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Çarş. Şub. 17, 2010 7:19 pm
arkadaslar baska yerde okuduguma göre efe bi süredir izliyo onları yani efe aslı güveni bilio denizin aslıya yazdıgınıda biliyo. bence diziyi eski kavak yellerine dönüştürmeye calıscaklar. denizin aslıya yazdıgını ögrenen mine gene eskisi gibi kötü karakter olucak. aslı deniz efe güven ask 4 geni falanlar filanlar.
ebosum
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Perş. Şub. 18, 2010 1:59 pm
OrijinaL.Adam demiş ki:
tugcetm demiş ki:
ben sana beni bekle mutlaka dönecem demedimmi der gerçekte ölmedim ama sen beni öldürdün der
ama o değilde eğer efe tekrar gelirse orjinalliğini birkez daha kanıtlıcak çünkü efe onlara bir gün mutlaka gelicem dedi ve siz efenin söz veripte yapmadığı bişey gördünüz mü ;)ben inanıyorum gelicek.yani getirmicek olsalar neden bu lafı söyletsinler ki offf ki ne offfffff
dağhannn
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Salı Şub. 23, 2010 1:08 pm
güven ne olucak?aslı güveni seviyor ve bunuda gösterdi güvenin gitmesine izin vermedi herkes efeyi unuttu abisi bile...
ebosum
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Salı Şub. 23, 2010 1:12 pm
dağhannn demiş ki:
güven ne olucak?aslı güveni seviyor ve bunuda gösterdi güvenin gitmesine izin vermedi herkes efeyi unuttu abisi bile...
efeyi abisi değil efe unutturdu onlara kendini benim adımı kullanıyolar demedimi?bunlarda mecburen efeyi unuttu bencede iyi oldu yoksa bi bakıcaktık metin hayal görüyo efe var eski bölümler tabi bize ne olcaktı efe geliyo sevinicez ama sonunda hayal kırıklığına biz uğrıcaz sonra efeden bahsetcekler efe şöyle efe böyle sonra adını çok andılar kesin bişe var derdik biz
mhe_25
Konu: Geri: Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder Salı Şub. 23, 2010 1:26 pm