Bu efenin Döneceği haberle ilgili bi açıklama daha geldi dizimagazinde söylemiş cine5 te çıkıyo bu dizimagazin programı resmi sitede bi arkadaş yazmış yeni dizimagazindede söylemiş efe 107 bölümde gelecek diye ben izlemedim yorum yapamıyacam bu haberler durduk yere çıkmaz. ALINTIDIRRR
BEN İNANIYORUM GERİ GELİCEK
kararsiz
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 10:34 am
arkadaşlar bende ky fan sitesinde bi arkadaş yazmış bi tanıdğımı ne sette çalışıomuşş.. ne kadar doğru bilemem ama inş olur tüm kalbmle istiorum dönemsini inş döner ve kavak yelleri rating rekorları kırar...
Dağhanist
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 10:34 am
Bir Kaynak olsa video filan
daghan
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 10:36 am
kaynak lazım abi tamam inanıyoruzda bi küçük video bulamazmısın yha
efe1014
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 10:56 am
bu haftaki bölümdemi dizi magazinin?
Duygusu
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 11:07 am
ya bu haber çok ciddileşti bence bu sefer gelicek çok heyecanlıyım....
raskolnikow efe
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 11:09 am
bndeee bi snyal geliyo bana gelecek heral
ispirli211
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 11:22 am
NER DE VİDEO BULSAN KESİN DÖNER ARTIK
ispirli211
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 11:23 am
NER DE VİDEO BULSAN KESİN DÖNER ARTIK
ebosum
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 11:24 am
inşallah doğrudur ya bu seferde gelmezse bittik biz bu akşam dizi magazinde varsa eğer 22.30da başlıcam izlemeye dizi magazini geçenkinin başını kaçırmıştım hadi hayırlısı bu sefer olabilir galiba yaaa çok umutluyum çok heyecanlıyım ya bi kanala çıksa geliyorum dese başka ne isteriz ki gel nolur yaaaa dön gel alışamadık yokluğuna kuzum benim
sinan3444
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 12:35 pm
bugun dizi magazini izleyelim bi bakalım
omer_gzbyk
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 12:36 pm
ark. lütfen diziyi bugun kesinlikle izlemeyin rica ediyom daha sonra netten ızleın ıstersenızzz bu haftada reytıng alamassa efenin dönüsü garanti olr yada dizi finale yaklasrrr:D
GeNCeR
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 1:31 pm
ne ka güsel efe döncek deniyor her yerde fakat bu efe dağhan mı yoqsa bı baskası mı ??
dağhan kesin dönmicem dedi orası tamam :( ama efe dönecek öle olması lasım ne cesedii ne dirisi var hiç bişe yoq bos bı mezar var sadece :( efe dönecek ama dağhan dönmicek bence kesın gırmıcem dedi cunku :( baskası gırer onun yerıne
♥ NuR ♥
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 4:46 pm
efe grmicem flan dmediki sadece hep konusmasının altında bişe ima etmeye çlısıodu nse inş geri döner
aefırat
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 4:52 pm
LÜTFEN EFE DEMİYELM DAĞHAN O.....DAĞHAN BAŞKA DİZİDE OYNASA ADI ATIOM ALİ OLSA YİNE Mİ ALİ DİECEĞİNİZ...UNUTMAYALM BURASI DAĞHAN FUN CLUB....EFE FUN CLUB DEİL
-_dağhan_-
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 5:48 pm
bence hiç umutlan mıyın bu saatten sonra gelmez
Dağhanist
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 5:49 pm
-_dağhan_- demiş ki:
bence hiç umutlan mıyın bu saatten sonra gelmez
Arkadasim bunu göreceyiz dönerse süper olur dönmese bidaha haberlere inanmayiz
KYGSZdaghan
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 6:40 pm
ama dönmicem diye bişey demedi bir kişi ortaya atmıstı ona inandınız bazılarınız umudunuzu kestiniz duymadığnız haber yüzünden
♥ NuR ♥
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 6:44 pm
KYGSZdaghan demiş ki:
ama dönmicem diye bişey demedi bir kişi ortaya atmıstı ona inandınız bazılarınız umudunuzu kestiniz duymadığnız haber yüzünden
doğru..
Misafir Misafir
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 7:16 pm
ya arkadaşlar lütfen kaç kere söyledim bu bir oyun eğer dağhan külegeç yani efe kaygısız ölseydi cesedini bulup gömerlerdi ...... unutmayın dağhan ya bu bölüm yada bir bölüm elbette gelicek dir
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 10:50 pm
Yha arkadaşlar bizi kandırdıkalrı yetmedimi sizce gene bi oyun daha oynuorlar dağhan külegeç dönmeyeceeeeeek
raskolnikow efe
Konu: Geri: dizi magazin C.tesi Şub. 20, 2010 10:51 pm
cine 5 magazin devam ediyormu daha
TugceTm
Konu: Geri: dizi magazin Paz Şub. 21, 2010 7:35 am
arkadaşlar şimdide 110.bölümde dnecek diyolar neye inanacağmı şaşırdım ama inş.döner
Duygusu
Konu: Geri: dizi magazin Paz Şub. 21, 2010 8:51 am
ya aslı komaya gircek efe uyandırcak dediler aslı canlandı çok saçma boşuna insanların duygularıyla oynuyolar okadar da inanmıştım yani :(
sensakrock
Konu: Geri: dizi magazin Paz Şub. 21, 2010 12:28 pm
ya arkadaşlar dümen gelmicek böyle yapıp reyting almaya calısıyolar bu hafta 2.ci sırada ya nasıl bı reytıng yapmıslar yazıkk !