nurgülün metine dedigi çocukların var bak ben ve güven babamızdan nefret ediyoruz onlarda senden nefret ederler dedi acaba metin abi istanbula gidermi eger giderse efeyle ilgilide mutlaka bişey gösterirler veya metin abi aramaya başlar böylelikle efeden söz edilir sizin fikriniz nedir metin abi gidermi çocukalrının yanına???
gönül diziden çıktıda nolduki kahramanlar cupppp diye kaldırıldı başlamasıyla kaldırılması bir oldu yazık etti kendine gül gibi dizisi vardı gerçei evlendikten sonra pek sevmiyodum gönülü o gözü kara sevdiği için annesine karşı metinle kalan metini gerçekten seven gönül gitmiş hiç sevmeyen gıcık kendini bilmez metini hizmetçisi gibi kullanan gönül gelmişti hele hamilelik zamanlarında metine yaptıkları hiç tasnif etmiyodum metin garibim kurtuldu :)sözlere gelince bilmiyorum gelsede gelmesede benim için farketmez efe ile ilgili bi olay olursa mutlaka gelmeli uzun zamandan beri çocuklarla ilgili konuşuldumu bilmiyorum şimdi konuşulması kafam soru işareti bıraktı?
REYTİNG İÇİN BÖYLE HABERLER HEP ÇIKACAK AMA BU OYUNA KANMAYIN...
cypriot
Konu: Geri: nurgülün metin abiye söyledigi FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMM Salı Mart 02, 2010 12:20 am
bence metin abi diziden ayrılcak.saçmalama demeyin bu diziden beklenir.
mhe_25
Konu: Geri: nurgülün metin abiye söyledigi FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMM Salı Mart 02, 2010 8:38 am
OOLABİLİR....
efe sever
Konu: Geri: nurgülün metin abiye söyledigi FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMM C.tesi Mart 06, 2010 11:42 am
bence metin çocuklarını görmeye gitmeyecek gitse bile biz göremeyeceğiz hem zaten bizim için önemli olan gönül metin değil efe olmalı metin gönüle gitse bile efe ile alakası olamaz
raskolnikow efe
Konu: Geri: nurgülün metin abiye söyledigi FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMM C.tesi Mart 06, 2010 11:45 am
efe sever demiş ki:
bence metin çocuklarını görmeye gitmeyecek gitse bile biz göremeyeceğiz hem zaten bizim için önemli olan gönül metin değil efe olmalı metin gönüle gitse bile efe ile alakası olamaz
aynn öyle olr 1 .2 bölüm oynamaz çocuklarını görmeye gitti denilir okadar
Dağhanist
Konu: Geri: nurgülün metin abiye söyledigi FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMM C.tesi Mart 06, 2010 11:46 am